КПК

Показати повну версію : Nazar, Львів, Стрий: УКРАЇНА

Nazar
15.10.2008, 22:03
Sorry, темку навіть не замітив.
Так вот, я зі Львова, купив машину 11.2007, поїхали з знайомим йому машину купувати на базар і в результаті з фанаря купив собі(що правда знайомий так і не купив). Дав за неї 15$ тис. + 800$ (за всі переоформлення) + 850$ (за переробку).
Зразу поїхав до майстра поміняв ремні, фільтри, масло ще десь приблизно 300грн і робота 100грн. (то я так на перший раз поки машину не знав, а так фільтр і масло сам міняю).
Тепер дивлюсь треба їхати на СТО щоб подивились на ходову та часу не має.
Вот фотки до і після переробки.

suvorov
16.10.2008, 09:29
Nazar, Красавчик ,бус!!!А внутри груз-пас?

Nazar
16.10.2008, 12:25
По документам 2004.
По VIN коду глянув в неті там взагалі 2003.
Продавець казав, що останій місяць 2004, можна рахувати 2005, принципі так і думав, що байки розказує, але було приємно послухати.

Nazar
25.10.2008, 20:11
А вот фотки як я стараюсь відпочивати в вільний час.B)

Nazar
25.10.2008, 20:16
А і ше одну забув кинути, це так машина працює коли я відпочиваю.:lol:

Nazar
31.10.2008, 20:09
Ще свіжі фото мого бусика. Трохи якість погана з телефона і прийшлось зменчити якість, а то стоїть обмеження по розміру.

Nazar
06.12.2008, 00:24
Я, вирішив зафоткатись в машині, а то жодної фотки в машині не мав.
Отак машина працює, куда там класний салон робити, занищиться зразу.

Nazar
10.02.2009, 23:12
Фотки з лиж вирішив закинути.
1-Зимові Карпати
2-Показував деякі нюанси їзди знайомим
3-Я

Nazar
21.04.2009, 23:06
Вирішив трохи оживити темку.
Це я на Великдень.:)

Nazar
07.06.2009, 12:01
перша фотка така як Віталік скидував:)
Наступні це я в пятницю по Карпатам ганяв :), вирішив зафоткати на фоні гір.
виїжав на гору кут десь 35 градусів йшла супер, і тут дождь ввалив, земля з травою стала мокрі, ще десь 100 метрі в натяжку пройшла з маленькими пробуксовками, а потім стала колеса прокручуються то одне то інше і все(булаб хоть блокировка моста:mad:, пішла б дальше). а так не доїхав до верху 200 метрів прийшлось вертатись назад у низ.
Зато проїжав міст через річку, класний такий відчуття як на яму відкриту в гараж жаїжати, єдине то прийшлось заїжати на швидкості, а то болото йшов в натяжку і з повороту.:)

alexusaty
07.06.2009, 18:03
Nazar, бус несомненно красавец, субару рядом тоже очень неплохо смотрится. Но что ж ты фотал на фоне какого-то сортира? Сортир весь вид испортил.
А субару небось нормально до самого верха доехала?

Nazar
07.06.2009, 21:23
Но что ж ты фотал на фоне какого-то сортира?
Це вишка для нагляду за стрільбещем, на полігоні.

А субару небось нормально до самого верха доехала?
Доїхала, вона пре як танк, супер машина, має проходимість.

alexusaty
07.06.2009, 22:23
Це вишка для нагляду на стрільбещі
На фотке точно как сортир выглядит. Ну сама фотка маленькая детали сложно рассмотреть.

Nazar
25.06.2009, 22:50
Підключив діод з однієї сторони, вот так воно виглядає, правда нафото не дуже видно, в ральності класно.

Nazar
22.08.2009, 21:59
Пока пару фоток вирышив вибрати і скинути, поки за ноутом сиджу, ше в хаті цікаві виберу.
1 - Море.
2 - вечірка в стилі TOGA PARTY, яку ми собі зробили на пляжі.
3 - Утро добрым не бывает! :)

abez
22.08.2009, 22:02
Nazar, красавец ! Спору нет.

alexusaty
22.08.2009, 22:10
Nazar, третью фотку переименовать в "Утро добрым не бывает"! А так конечно молодцы однозначно

Nazar
23.10.2009, 19:18
Сьогодні приїхав з Львову і вирішив трохи відпочити від цивілізації, зїздити в гори прогулятись. Після отриманна досвіду їзди по горах на всяких джипах, вирішив заїхати на верх на гору бусикои, щоб не йти пів години пішки. Минулого разу там не міг виїхати, на півдорозі забуксував так як земляна дорога постійно йде вверх, цього разу виїхав на самий вершечок, куди виїжав тільки форестером до того, правда було пару моментів де колеса прокручувались але на швидкості в натяжку йшла дальше.

SUVOROV
23.10.2009, 20:44
Nazar, Красотища у вас! Бус-тоже хорош!

серж
23.10.2009, 22:06
Nazar, красивые фотки. Хотим в следующем году к вам осенью папасть, на эту красоту посмотрет. Корейцы с экономили на блокировке задка-жаль....

Nazar
24.10.2009, 01:30
Корейцы с экономили на блокировке задка-жаль....
Жаль, якби був давалоб великі можливості, а так приходиться приїжати до когось, лишати бус на подвірі, пресідати в джипик і кататись, сьогодні всі заняті вот і рискнув попробувати.

Nazar
07.06.2010, 23:21
Чергова фото сесія :), для обновки моєї теми.

SUVOROV
08.06.2010, 15:35
Чергова фото сесія Не для AUTO RIA часом готовишся?:)

Nazar
11.07.2010, 14:02
Все нарешті мої очікування закінчились.
Вночі пригнали машину. :)
Opel Vivaro 2009 року довга база, біленький. Машина має вигляд класний, новенький салон(торпедо в одному місці царапина невеличка), буда уся в пластмасі також в ідеально стані. Розпашонка з вікнами.
Пройшла 1200 км, мотор чистий. Кузов також нормальний.
Фото виставлю коли кину на номера.

abez
11.07.2010, 15:12
Nazar, поздравляю, надеюсь что останешся верен клубу ;)

Беза
11.07.2010, 16:15
Nazar, Поздравлям

кабан
11.07.2010, 17:31
искренне рад за тебя ,НИ гвоздя НИ жезла.удачи

alexusaty
11.07.2010, 18:20
Назарчик! Самые искренние поздравления с покупкой! С нетерпением ждем фоток!

василь
11.07.2010, 18:46
Вітаю! Тепер мусиш ремонт робити сам:D;).

Vasek
11.07.2010, 19:16
Nazar, принимай поздравления!
2009 гв - это круто ;)

Nazar
11.07.2010, 20:00
Nazar, поздравляю, надеюсь что останешся верен клубу
А куда я дінусь.:)
Тепер: розмитнення, облік, страхівка.
Згодом як не потрібно буде грузового(пасажир в мене є), перероблю в пасажира.
Зразу порадував розхід, їхали з кордону заміряли, в мене на Хюндайку вийшло 7.6/100 л/км, а на Віваро вийшло 7.1 при стабільній швидкості 120.

vandam-v
12.07.2010, 08:19
Молодец, поздровляю!! Скажи где именно брал?

Nazar
12.07.2010, 10:10
Молодец, поздровляю!! Скажи где именно брал?
В Польщі знайшли. Якщо цікавить пиши дам номер пацанчика який може пригнати, там ще є Віваро з короткою базою з пробігом 14 тис, сам на неї дивився не взяв через те, що коротка, машина повністю нульцева, салон новий і в буді ніодної царапини якби там нічого не возили. Ціна також хороша, вот думаю тепер може требуло її брати?

DIMA
12.07.2010, 10:31
Nazar
поздравляю с обновкой!:)

Чижик
15.07.2010, 21:00
От зараза! :p Всеж купив!!!!:cool:

Назар. Вопрос ребром. Если все бумажки уже на руках? Во сколько обошолся? :rolleyes:

Nazar
18.07.2010, 16:51
Чижик, та яке на руках, з нашою дибільною владою і системою, не могли цілий тиждень зробити мені сертифікат на митницю, тому вчора прийшлось відігнати машину на стоянку митниці, тепер не зможу забрати поки не буде оформлених всіх документів з митниці, а стоянка коштує перший день 150грн, а наступні по 50.
Правда звонили сьогодні сказали сертифікат вже готовий, тому думаю завтра машину заберу, а в вівторок поставлю на номера і до кінця тижня зїзджу Бердичів перешию в пасажира, вот тоді і буду знати кінцеву суму.

А машина просто звір, хоть там мотор і 2,0 але вона шустріша і потужніша ніж Хюндай. Радує наявність 6 передачі якої не вистачає в Хюндаї, вчора на Львів по трасі їхав 160(може і більше , просто не хотів так як не знаю машини), при тій швидкості в салоні тишина, мотор ледве чути, а це ще без обезшумки. Мягкість підвіски виправдала мої сподівання на всі 100%.

Чижик якраз добре, що приїхав є питання, на штатному екрані там де висвітлює температуру світяться 4 риски, це проблема з підключеннями дротів чи просто не має термометра?

Чижик
18.07.2010, 17:13
Чижик якраз добре, що приїхав є питання, на штатному екрані там де висвітлює температуру світяться 4 риски, це проблема з підключеннями дротів чи просто не має термометра?

Якщо можна? То краще фотку зроби.
Просто так можно пальцем в небо гадати.

Але як я розумію, то.
Інфу з мафона показує. Інфу годинника теж показує. А замість температури - просто риски?

Термометр знайти дуже легко. В правому дзеркалі заднього огляду. Знизу мае стирчати маленька гулька (приблизно 4-5 мм. На лівому такої немає) Якщо на правому гульки нема? То і термометра теж нема.

Nazar
18.07.2010, 17:21
Ок,фотку скину покажу, але годиник показує, з мафона не знаю не брав рідний, за нього мужик хотів 100 євриків додатково, так я і забив за нього платити сказав хай знімає, купив собі піонера з пультом на кермо.

Ковпаки собі пробив на колеса рідні Трафіка, пригнали тепер свіжу я і з нього зняв на халяву, вот тільки значки треба переробити на Opel.:)

Чижик
18.07.2010, 17:27
Ок,фотку скину покажу, але годиник показує, з мафона не знаю не брав рідний, за нього мужик хотів 100 євриків додатково, так я і забив за нього платити сказав хай знімає, купив собі піонера з пультом на кермо.

Ковпаки собі пробив на колеса рідні Трафіка, пригнали тепер свіжу я і з нього зняв на халяву, вот тільки значки треба переробити на Opel.:)
З переробкою ковпачків не спіши! :rolleyes:
Мені мають підігнати від ОРЛА. :) Потім скажу.:)

За мафон 100 баксов? Жирно... Его цена 400-500 гривен. Б/У.

Nazar
18.07.2010, 17:46
З переробкою ковпачків не спіши!
Мені мають підігнати від ОРЛА. Потім скажу.
Та без питань, часу на це немає в даний час.

Nazar
22.07.2010, 22:01
Все сьогодні закінчив основне оформлення, поставив на облік Опель і зняв Хюндая, забрав з Хюндайка номери які там стояли, а туди поставив транзити.
Оформлення Vivaro і знятя H200 потянуло 1400 грн + в цю суму ще страхівка 1 категорії на рік.

Пару фото з телефона. :)

abez
22.07.2010, 22:08
Nazar, беленькая ! Класс :)
Пусть радует ...

Nazar
22.07.2010, 22:24
Чижик вот така фігня світиться, в зеркалі немає гульки знизу.

Але я глянув в трафік який привезли тепер в новій морді, так там знайомий казав, що коли купляв машину показував термометр, а тепер перестав показувати і гульки також не має в зеркалі, може вилетів або хтось відірвав, чи десь інакше ставлять їх тепер.:(

Беза
22.07.2010, 22:25
Nazar, ну что мы опеля не видели, давай фото внутри.

Nazar
22.07.2010, 22:45
Nazar, ну что мы опеля не видели, давай фото внутри.
Ігор так немає фото, з тими всіма оформленнями не було навіть часу пофоткати, завтра будуть. Та впринципі салон як салон, а на легкового не встиг зробити, пропустив свою чергу і тепре аж наступного тижня поїду робити.

кабан
22.07.2010, 23:04
слухай Назар.хочешь обижайся но по мне эти опеля на вид як срака через викно.от хундай рядом стоит машина як машина.ещё раз прости за фразу.

alexusaty
22.07.2010, 23:08
кабан, ну как говорил уважаемый Абез - на вкусы и цвет все фломастеры разные....

abez
22.07.2010, 23:52
слухай Назар.хочешь обижайся но по мне эти опеля на вид як срака через викно.от хундай рядом стоит машина як машина.ещё раз прости за фразу.

Поговорим через 3-4-5 лет ... :)
Тиида тоже не нравилась всем.

Чижик
22.07.2010, 23:57
Чижик вот така фігня світиться, в зеркалі немає гульки знизу.

Але я глянув в трафік який привезли тепер в новій морді, так там знайомий казав, що коли купляв машину показував термометр, а тепер перестав показувати і гульки також не має в зеркалі, може вилетів або хтось відірвав, чи десь інакше ставлять їх тепер.:(

Даже не знаю што сказать. :(
Если в реркале нема? Может они теперь куда в другое место стали их лепить.
И чего он сволота не показывает? Надо искать. Но вот где?..

Опелёк красивый! :cool:

И ещё одно! Ветровички покупать буш? Если да? То покупай накладные! Вставные не бери.
Накладные уже сущевствуют на наши горбатие пуделка.
http://s47.radikal.ru/i118/1007/6c/504e231109a0.jpg
И пусть не расказуют мол их нет. Хозяин этой машины живёт в Украине, и ветровики покупал на авторынке.

Nazar
23.07.2010, 00:09
И чего он сволота не показывает? Надо искать. Но вот где?..
В мене така думка, якби не було то і нічого не показувало би, а так як показують риски значить повинен показувати, будем шукати значить.

SUVOROV
23.07.2010, 09:16
Поговорим через 3-4-5 лет ...
Да тут и ждать не надо...Комфорт, приемистость, расход топлива, передний привод...Даже я, при всей своей любви к своему бусу, понимаю что он реально проигрывает новым бусам!
Ну а Назара поздравляю с удачной покупкой! Взаимной любви ВАМ!:)

Nazar
23.07.2010, 18:32
Вот такий салончик, поставив собі піонера, порадувало, що штатно стоїть 4 колонки.

Чижик
23.07.2010, 18:38
Вот такий салончик, поставив собі піонера, порадувало, що штатно стоїть 4 колонки.

Молодец.
Вот тока не 4 кололонки. А 2 колонки в дверях и 2 пищалки на панели. :)
Отключи то што в дверях стоит. И слушать музыку тене не захочетса. :D:D:D:D

Если хочеш? То можеш посмотреть. Только не поломай пластиковую сеточку на панели как я. Штоб добратса до пищалок, пластиковые круглые сеточки надо сначало провернуть (кажись против часовой стрелки), а потом они легко поднимаютса. :)

Беза
23.07.2010, 18:47
Nazar, сколько длинна грузового отсека по полу,и сколько расстояние между арками?

Nazar
23.07.2010, 18:49
Та знаю, що пищалки, не правильно написав, я вже все передивився, вже встиг пів панелі розібрати і зібрати, ставив сигналку і ще пару дротів кидав.
Ще потрібно поставити парктронік, купив на 8 датчиків, зад та перед.

Чижик
23.07.2010, 18:51
Nazar, сколько длинна грузового отсека по полу,и сколько расстояние между арками?

2 метра 80 см. :cool: Меж стаканами кажись 1,25 метра.
Ширина по полу, 1,64.

Nazar
23.07.2010, 18:55
Беза, пішов поміряв, довжина 2,8 м, ширина між арками 1,28 м.

Чижик
23.07.2010, 19:02
Назар. Я тут себе ветровички заказал, накладные.
Завтра должны приехать.
Помацаю их и скажу как они. Без ветровиков хренова в дождик ехдить. :)

Nazar
23.07.2010, 19:16
Чижик, я вже тобі писав на форумі рено, відпишеш як вони змінять шум за вікном, в кращу чи гіршу сторону.

Чижик
23.07.2010, 19:38
Чижик, я вже тобі писав на форумі рено, відпишеш як вони змінять шум за вікном, в кращу чи гіршу сторону.

ОК! Но мне не шум главное. А штоб дождик в салон не надал.

Позавчера оставил со слегка открытими окнами. Результат можно догадатса. :rolleyes:

Знаю точно што вставные гудят. Накладные ненаю.

Чижик
23.07.2010, 20:53
Назар, звиняй за нарушение правил...

Не поленись. И вставь в бампер сетку!!!
И не бойся што начнёт перегреватса. НЕ будет! У мну не греетса. И на работу кондея не повлияет. :)

SUVOROV
24.07.2010, 14:57
Не поленись. И вставь в бампер сетку!!! Да,
дыры там такие, что и лось залетит!:)

Nazar
03.08.2010, 18:22
В п`ятницю їздив в Бердичів перешив буса під пасажира.
Дорога туди була просто пісєц, виїхав в 3 годині зі Стрия проїхав 40 км і тут машина стала, засвітилось пів приборки і все машина не їде, провозився 2 години, продивився всі фішки всю електрику думав може датчик якийсь заглючив, після того поїхала, але давав трошки більше газу знов повторювалась ситуацію, приходилось ставати і глушити машину і заводити заново, так проїхав 300 км з швидкістю десь 80 км, аж тоді знайшов проблему, виявилось забитий топливний фільтр, добре, що є груша між баком і фільтром, періодично ставав і підкачував вручну.:)
В результаті 500 км їхав 9 годин.
Приїхав в Бердичів купив новий фільтр і проблема пропала.
За того, що приїхав в 12 годині був останій в черзі і мою машину закінчили переробляти аж в 12 ночі.
Заїхав до Саші в Житомир переночував до 4 години і поїхав до хати, назад дорога була швидша в 9 годині зранку вже був вдома.

Вот вийшов такий акваріум, приїде друг х моря станим з ним зробив тоніровочку і полірнем машину.

alexusaty
03.08.2010, 18:54
Nazar, поздравляю! Сколько вышло по деньгам?

Чижик
03.08.2010, 19:13
Нараз поздравляю!
Сидухи хоть одинаковые поставили! :cool:

На счёт колпачков. Свои пока не спеши кулибячить с Рено в Опель.
Просто мужик у которого колпачки лежат, уехал на месяц в Турцию... Ждю.

Nazar
03.08.2010, 21:40
Сідухи всі однакові на вигляд, єдине середня сідуха трошки вужча так як три широкі не вміщаються по ширині, а вузькі багато вільного місця по бокам, ставили довго і нудно і в результаті я вибрав так. Всі 6 седінь перетянули під передні, а передні не хотів перетягувати, так як вони в ідеальному стані, шкода було.
На підлогу дав сіру гуму, обезшумили всі двері, боки і дах.

По грошах вийшло 900 зелених, для прикладу в нас тут за таку роботу мені сказали 1200 і якість роботи набагато нижча.

Взагалі сподобалась робота, хоть і я стояв цілий день біля машини і дивився за роботою, щоб халтури не було, так ще коли закінчили роботу прийшов керуючий, передивився всю машину і сказав пацанам де ще треба доклеїти обшивку якщо погано трималась і так далі.

Чижик думав коли буду вертатись заїду так як і казав, але назад поїхав через Рівне і Луцьк, а то у вас дороги жах а там 140- 160 їхав місцями де не було знаків.

Чижик
03.08.2010, 22:05
Сідухи всі однакові на вигляд, єдине середня сідуха трошки вужча так як три широкі не вміщаються по ширині, а вузькі багато вільного місця по бокам, ставили довго і нудно і в результаті я вибрав так. Всі 6 седінь перетянули під передні, а передні не хотів перетягувати, так як вони в ідеальному стані, шкода було.
На підлогу дав сіру гуму, обезшумили всі двері, боки і дах.

По грошах вийшло 900 зелених, для прикладу в нас тут за таку роботу мені сказали 1200 і якість роботи набагато нижча.

Взагалі сподобалась робота, хоть і я стояв цілий день біля машини і дивився за роботою, щоб халтури не було, так ще коли закінчили роботу прийшов керуючий, передивився всю машину і сказав пацанам де ще треба доклеїти обшивку якщо погано трималась і так далі.

Чижик думав коли буду вертатись заїду так як і казав, але назад поїхав через Рівне і Луцьк, а то у вас дороги жах а там 140- 160 їхав місцями де не було знаків.

По баблу нормально как для большой машинки.

Интересет как они тебе сидухи к полу крепили?

То што не заехал не беда. Ещё встретимся.
А про дороги можеш не расказывать. Я недавно ездил итальянцев со Стрийского вокзала забирать.

И Назар. Номер мобилы поменял? Ато я званил, а там девушка-автоответчик мне ответила. :rolleyes:

Nazar
03.08.2010, 22:13
Сідухи кріпили стандартно, зробили каркас, поставили на нього сідухи і поставили в машину, там все це виставили як воно має стояти і приварили нижні гайки до підлоги, пізніше кинули фанеру поскакали на ній щоб появились сліди від гайок і зробили в ній дирки. Сидіня в мене знімаються : спереді 2+1 і заді 3 разом.
Доречі я ще там подумав коли робили, що ти зарано приклеїв фанеру на підлогу.

Номер не міняв, стабільно як було лайф та мтс.

Чижик
03.08.2010, 22:16
Сідухи кріпили стандартно, зробили каркас, поставили на нього сідухи і поставили в машину, там все це виставили як воно має стояти і приварили нижні гайки до підлоги, пізніше кинули фанеру поскакали на ній щоб появились сліди від гайок і зробили в ній дирки. Сидіня в мене знімаються : спереді 2+1 і заді 3 разом.
Доречі я ще там подумав коли робили, що ти зарано приклеїв фанеру на підлогу.

Номер не міняв, стабільно як було лайф та мтс.

Ага. Стандарно у всех. :)
С фанерой я не поспешил. Как сделаю увидиш. У мну будут передвигатса 2 лавочки. :cool:

Nazar
03.08.2010, 22:21
Та щоб пересувались не проблема зробити і в мене зараз, головне щоб до підлоги добре трималось.
Пропонували зробити сувающі, крутячі і їздящі, шосьне захів, не бачу резону таке робити в себе.
Робили там Т-5 на базар гонщики, зі столами посередині, вот там якраз в самий раз такі сидіння.

SUVOROV
04.08.2010, 06:34
засвітилось пів приборки і все машина не їде, Тут мне кажется у Рено недоработочка...Забит топливный фильтр, а загораются куча лампочек? У друга на Кенгу такая же история, малейшая проблема, а на щитке загораются чуть ли не все лампочки.

Vasek
08.09.2010, 14:18
Nazar, а номера оставил с Н200 я смотрю ;)

Nazar
26.09.2010, 18:51
Все вчора моя машинка змінила місце прописки, тепер вона києвлянка.
Новий власник обіцяв скоро появитись на сайті.

abez
26.09.2010, 18:53
Nazar, поздравляю !

Nazar
26.09.2010, 19:01
Остані фото перед продажою.:)

Nazar
26.09.2010, 19:08
Вчора з кентом нарешті стали і затонували акваріум, затонував зад 100%, а перед лишив до весни, на зиму і не треба дуже і зараз хай мєнти переказяться з тими змінами за тонування.
Зразу стало чутно яка файна штука парктронік, якщо до цього вечері можна глянути в зад і побачити відстань, то тепер вже при сутінках ніфіга не видно заді.

На другій фото видно бусики моїх сусідів:D, в нас зараз манія на такі машини.
Третій якраз пригнаний на продаж.

Чижик
26.09.2010, 19:14
Вчора з кентом нарешті стали і затонували акваріум, затонував зад 100%, а перед лишив до весни, на зиму і не треба дуже і зараз хай мєнти переказяться з тими змінами за тонування.
Зразу стало чутно яка файна штука парктронік, якщо до цього вечері можна глянути в зад і побачити відстань, то тепер вже при сутінках ніфіга не видно заді.

На другій фото видно бусики моїх сусідів:D, в нас зараз манія на такі машини.
Третій якраз пригнаний на продаж.

Вот это правильно, што передок не тонировал. :) Надо переждать.:cool:

На щёт маниии на бусы? Причём разные бусы... Мне ещё Игорь сказал, когда в Тернополь приезжал: "У Вас каждая вторая машина шо не бус, то минивен."

И если не секрет? За скака кровинушку отдал? :rolleyes:

BUSOVOD
26.09.2010, 19:15
Nazar, сколько коштувала пленка? и реально самому без косяков за тонувати?

abez
26.09.2010, 19:17
Капец, 4-ре белых.

Nazar
26.09.2010, 19:25
И если не секрет? За скака кровинушку отдал?
Все тепер вже секрет :)

Nazar, сколько коштувала пленка? и реально самому без косяков за тонувати?
Плівку брав американку "super dark black" в трикутних коробках, рулон 3*0.7 метри 70 грн, мені пішло на ті вікна 2 рулона. Заклеїли все класно, хіба в одному місці на боковому задньому вікні таки потянулось чучуть бо вікно дуже заокруглене, але то фігня.

Nazar
26.09.2010, 19:26
Капец, 4-ре белых.
Це ще не всі, там ще братовий віварік має стояти і ще заді мого буса стоїть білий трафік просто на фото не видно.

Чижик
26.09.2010, 19:31
Відав за 10500 американців + колеса зимові продав за 2000 наших рідних + вся переписка за кошти покупців.

Нормально!

Плівку брав американку "super dark black" в трикутних коробках, рулон 3*0.7 метри 70 грн, мені пішло на ті вікна 2 рулона. Заклеїли все класно, хіба в одному місці на боковому задньому вікні таки потянулось чучуть бо вікно дуже заокруглене, але то фігня.
У меня такаеже плёнка, тока "dark black".
Задние боковые на коротких базах ровные. На бдинных базах как яйцо опуклые. Когда себе клеил? То сперва укладывали снаружи, и с помощью фена подогревали, придавая плёнке выпуклую форму. Потом она ложитса идеально.

P.S. Назар, у твоих знакомых гонщиков сейчас есть шо на продажу? Трафик, Виваро или Примастар, 2007-2008 года, длинный, 2,0 (115), с пробегом до 100 000, ну и там електропакет и т.д.

Чижик
26.09.2010, 19:32
Це ще не всі, там ще братовий віварік має стояти і ще заді мого буса стоїть білий трафік просто на фото не видно.

Жёлтый - ДиФсыт! :D

Nazar
26.09.2010, 19:38
Вот той трафік, що стоїть на фото, йде на продажу, довга база, повний пакет електрики, з кондюком, пробіг шота 87000 км, 2007 рік за 14300 його відасть.

У меня такаеже плёнка, тока "dark black".
dark black мало, моя в 2 раза сильніша і то я хочу на задні вікна ше один шар вліпити.

То сперва укладывали снаружи, и с помощью фена подогревали, придавая плёнке выпуклую форму. Потом она ложитса идеально.
О це ідея, а то я нагрівав вже всередині.

Чижик
26.09.2010, 19:51
Вот той трафік, що стоїть на фото, йде на продажу, довга база, повний пакет електрики, з кондюком, пробіг шота 87000 км, 2007 рік за 14300 його відасть.

Назар, кинь пожалуйста в личьку номер мобилы продавца. Если его заинтересует шоб созвонитса.:) Ато знакомый в скайпе не отвечает. :(

Nazar
26.09.2010, 19:58
Якщо сьогодні бус на базарі не пішов то завтра зранку тобі дам номер, а то він не бере трубку зараз.

Vasek
26.09.2010, 20:30
Назар, поздравляю!

Чижик
29.09.2010, 13:07
Назар, я так понимаю шо колпачьков на калёсиках у тебя ещё нет...
Саири.
Маленькие, живущие в Одессе - AUTO.ria.ua Автобазар №1: Запчасти Opel Vivaro груз., (Опель Опел), каталог запчастей. Продам запчасть Колеса и шины Колпак на диск 40грн.. Запчасти Одесская область Одесса новые, б/у автозапчасти. Купить продать авто запчасти (http://auto.ria.ua/zapchasti/view_469520.html)
И большие, живущие на рено форуме. - ТЫЦ. (http://www.renault-club.kiev.ua/forum/index.php?showtopic=28703)

Nazar
29.09.2010, 13:26
И большие, живущие на рено форуме. - ТЫЦ.
Маленькі мені не подобаються, а ці великі до мене вже їдуть :p. Всерівно дякую.:)
Мені мають привезти ковпаки але мене це чекання вже заграло, тому вирішив купити, тимбільше опелівські, коли привезуть тоді продам.

Чижик
29.09.2010, 16:35
Маленькі мені не подобаються, а ці великі до мене вже їдуть :p. Всерівно дякую.:)
Мені мають привезти ковпаки але мене це чекання вже заграло, тому вирішив купити, тимбільше опелівські, коли привезуть тоді продам.

Те шо на Рено форуме живут? Или тебе ещё кто везёт? :)

Nazar
29.09.2010, 17:07
Ті шо на рено форумі живуть вже їдуть, а інакші мені пообіцяли десь на шротах за кордоном зняти і привезти на халяву, я вот тільки не знаю коли це буде.

Nazar
29.09.2010, 17:10
Доречі я так зрозумів в новому бампері є вже кріплення під туманки(в мене є) і там можна купити самі корпуса туманок без тих кронштейнів і має підійти?
І ще питання які лампи ксенону йдуть в ближнє світло? а то ніде не бачу написів.

JumpyVod
29.09.2010, 17:36
Доречі я так зрозумів в новому бампері є вже кріплення під туманки(в мене є) і там можна купити самі корпуса туманок без тих кронштейнів і має підійти?
І ще питання які лампи ксенону йдуть в ближнє світло? а то ніде не бачу написів.

по туманкам я тоже в раздумьях, а в фарах обычные Н4 лампочки стоят, сначала снял с цитрамона Филипс Екстрим Вижн поставил свет вполне утраивал, а когда одна лампа сгорела поставил Осрам, в установке ксенона пока не вижу смысла, вопервых оптика для него не предназначена а вовторых неизвестно зачто еще завтра гаеры штрафовать начнут

Чижик
29.09.2010, 19:18

Так оно и есть. Для новой морды тока туманки покупаеш и вырезаеш дырки. Остальное там есть. Держателей туманок покупать ненадо. :)

Назар. А не моглиб они там на халяву снять хоть один маленький колпачёк со значьком Рено? :rolleyes: Я б купил за разумную цену. :)
А те большие колпаки нормально смотрятса! При том што за 4-ре штуки 400 гривен. На разборках маленькие колпаЦЬки по 100 за штуку продают. :cool:

Nazar
29.09.2010, 19:52
Назар. А не моглиб они там на халяву снять хоть один маленький колпачёк со значьком Рено? Я б купил за разумную цену.
А фіг його знає чи б могли, думаю, що моглиб це треба запитати.

А те большие колпаки нормально смотрятса! При том што за 4-ре штуки 400 гривен. На разборках маленькие колпаЦЬки по 100 за штуку продают
На тому трафіку, що на фотках я показував на продаж, такі самі тільки з значком рено, я хотів їх собі взяти, зняв ковпаки а під ними диски в чорний колір помальовані, в машини зразу вигляд поганий став, а так як машина на продаж, надів назад.

Nazar
04.10.2010, 17:29
Мав сьогодні забавку.
Приїхав рану у Львів пішов до хати віднести речі, вертаюсь до машини, дивлюсь щось тече, відкрив капот виявилось бачак з антифрізом пустий.
Зняв знизу захист, виявилось з трубки тече. В результаті щоб до неї добратись прийшлось розібрати весь перед, зняти радіатори і тоді побачив причину, все виявилось дуже просто, трубка перетерлась до кріплення вентилятора на радіаторі. Поїхав на базар купив кусок трубки і два хомути це все прикріпив.
В шостій годині тільки все зібрав назад.

Ще при розбирані знайшов 5 обрізаних дротів і відсутність фішки термо-датчику на радіаторі, по логіці 2 дрота мають йти туди, а вот ще куда 3 це питання, єдина моє припущення, що це була розводка на туманки. За таке обрізання проводів треба обрізати руки.

JumpyVod
04.10.2010, 19:09
Nazar, а антифриз какой залил? я себе хотел летом поменять на обычный зеленый концентрат разведенный с дистилатом, но не стал, у знакомого купил в магазине тот что типа заводом рекомендован, с фиолетовым оттенком

Nazar
04.10.2010, 19:47
Так як був не антифріз а тосол в системі залив дестильовану воду, щоб розбавити остатки. Через пару днів це все злию і залию антифріз такий як рекомендований з фіолетовим чи червоним відтінком, через банку не дуже видно відтінок.

JumpyVod
04.10.2010, 20:33
у меня тоже стоит 2 таких баночки белых по 1.5 л каждая с концентратом, но до замны пока руки не доходят

Nazar
05.10.2010, 18:59
Заправився на лукойлі, соляра супер. Машина стала просто ракета, 2 секунди і вже обгін зроблено, чесно говорячи хюндай був бомбовий але він до того не дотягує.
Сьогодні побачив, що після того як прорізав переднє колесо пішла вздовж протектора по колу тріщина, треба срочно міняти, більше 140 не їду стрьомно трохи.

JumpyVod в мене під туманки таке кріплення, у вас таке саме?

Чижик
05.10.2010, 19:14
Назар, колпаки стали просто шЫкарно! Тока диски в чёрный покрасить и как бы титаны! :cool:

Nazar
05.10.2010, 19:28
Та на зиму і так піде, а титани само собою, будуть, мають в кінці тижня привезти пару комплетів, і ціна хороша 2000 грн за комплект, хочу подивитись і поміряти чи щось нормальне привозять і як будуть дивитись, а то на цю партію вже клієнти чекають.

JumpyVod
05.10.2010, 20:05
Nazar, да 2000 это почти даром!

Nazar
05.10.2010, 20:23
umpyVod в мене під туманки таке кріплення, у вас таке саме?
Ще це питання цікавить з 100-го повідомлення.

JumpyVod
05.10.2010, 20:50
в мене під туманки таке кріплення, у вас таке саме?
все один в один

Nazar
06.10.2010, 06:31
Супер, значить можна заказувати туманки.

Чижик
08.10.2010, 19:51
Начинаю дразнить Назара. :D
http://www.elcats.ru/opel/ImageHandler.ashx?Unit=9496c459-df19-a842-b957-c11a4672ae20
Смотрим на нижний бампер, и на деталку под нумером 4 (Комплект, профили, защитные, панель переднего бампера). :) Тока вот цена нового по Екситу 3500 грн. :cool:

Или оно уже сразу на бампере стоит? :(

JumpyVod
08.10.2010, 20:13
Чижик, получается это уже немного другой тип бампера идет, такой как тут установка ПТФ - Опель Клуб Первый Российский (http://forum.opel-club.ru/index.php?showtopic=46553)

Беза
08.10.2010, 20:36
Був в Мигії, Бориславі, Одесі, Львові і взагалі дофіга де був
только не в Харькове

Nazar
08.10.2010, 21:11
Чижик, получается это уже немного другой тип бампера идет
Такі бампера ідуть на оригінальні пасажири.

Начинаю дразнить Назара.
Та я на бампер не ліпив би ніякі накладки, правда помалювати думаю, але не наважуюсь пока, а то ітак вже кут коцнули, і низ пласмасу кокоцав коли з лісу виїжав.

Був в Мигії, Бориславі, Одесі, Львові і взагалі дофіга де був
только не в Харькове
Це діло поправиме, але на другий рік думаю вже, зараз запланована поїздка на машині за кордон, в понеділок подаю документи на візу.

alexusaty
08.10.2010, 21:21
запланована поїздка на машині за кордон
по тому же маршруту, но уже не автостопом?

Nazar
08.10.2010, 21:36
Ні, буду робити мульти візу, одна поїздка в Будапешт, а друга пока не визначився думаю в Чехію в Прагу, і взагаліто дуже в Венецію хочу(і wizz air туди літає із Львова).

alexusaty
08.10.2010, 22:57
дуже в Венецію хочу
ну туда по теплу надо ехать. Знакомые летом там были - не понравилось (сам не был). Но по отзывам зимой там ваще жопа. Очень сыро и промозгло. А вообще город весь в плесени и штукатурка отваливается. Лучше уж куда-нить в Испанию. Там даже зимой тепло. Я бы может быть в Стамбул съездил - там супер круглый год!
Это я так, не отговариваю - делюсь впечатлениями.

Nazar
08.10.2010, 23:06
В стамбул інакша віза йде, а я шенген хочу зробити. можна і в іспанію або в італію, все рішається, сам не знаю куди але кудись треба поїхати.

ну туда по теплу надо ехать. Знакомые летом там были - не понравилось (сам не был). Но по отзывам зимой там ваще жопа.
Що правда то правда зимою там піпєц, недавно знайома прилетіла з Венеції, забирав з аеропорту у Львові, поки їхали в Стрий вона тільки і розказувала як там класно, мене це переконало повністю, що так і треба їхати туди.

alexusaty
08.10.2010, 23:37
В Турцию виза покупается за 20 долларов прямо на границе. Мы когда летали в 2004 году туда прямо на паспортном контроле визу получали.

sergey2012
09.10.2010, 00:07
Соседка ездила в Прагу очень понравилось .В Египет можно там супер

JumpyVod
09.10.2010, 11:25
Nazar, ты уже менял масло в своем виварике, интересно сколько заливаешь? я лью 7 литров и уровень всего до 4 точек поднимается

Nazar
09.10.2010, 23:52
Ні не міняв, попробував масло нормальне не було потреби ще міняти, скоро буду міняти.

Сьогодні антифріз залив, ціна 90 грн 5 літрів, поки їхав до хати температуру компютер не показував, приїхав кент до мене показав цікау штуку, виявилось, що там на трубці є спіцальний болт для спуску повітря, після того все запрацювало і ще пів бачка рідини пішло в систему.

JumpyVod
10.10.2010, 10:17
що там на трубці є спіцальний болт для спуску повітря, після того все запрацювало і ще пів бачка рідини пішло в систему.
с цього міста будь ласка подробніше, а саме де він знаходиться? ))))

Nazar
10.10.2010, 21:48
с цього міста будь ласка подробніше, а саме де він знаходиться? ))))

Вот тут стрілкою позначено.
Сьогодні прогнав через пічку, спустив ще повітря і долив 2 літри, в результаті вже 7 літрів антифрізу пішло.

На 2 фото човник.:)

Чижик
10.10.2010, 23:44
На 2 фото човник.:)

Куда летим? :D:D:D

JumpyVod
11.10.2010, 17:00
Еще попутный вопрос, что откручивал чтобы старый тосол слить?

Nazar
11.10.2010, 22:03
А фіг його знає, я поставивив машину на схилі і зняв патрубок який заходить знизу в радіатор, походу витикло все.

JumpyVod
12.10.2010, 17:06
я вот тоже думаю или патрубок снять, или крышку термостата выкрутить вместе с этим патрубком...

Nazar
15.10.2010, 19:53
Трохи часу було прикрутив собі таку штуковину. :)

abez
15.10.2010, 19:59
Nazar, пороги !

alexusaty
15.10.2010, 23:56
Nazar, а у кого ты переделывал машину в пассажира? Сосед машинку новую купил (Ford Transit Connect 2007 г. грузовик). Хочет ехать в Бердичев переделывать его. Подскажи к кому там обратиться?

Nazar
16.10.2010, 22:55
завтра скину телефони і дані, мужики нормально роблять, головне пильнувати, щоб халяву не гнали але це всюди так, а за якістю роботи слідять. Вже не одну машину там робити всі задоволені.
Єдине но це на рахунок документів на переобладнання, в них не радив би робити.

alexusaty
16.10.2010, 23:47
завтра скину телефони і дані
Спасибо, жду.

Чижик
06.11.2010, 19:05
Ветровичьки прилепил? Если да? Ждю фото. :)

alexusaty
06.11.2010, 20:23
Nazar, а у кого ты переделывал машину в пассажира? Сосед машинку новую купил (Ford Transit Connect 2007 г. грузовик). Хочет ехать в Бердичев переделывать его. Подскажи к кому там обратиться?
Назару огромное спасибо от соседа за координаты мастеров. Чел съездил, все сделал, очень доволен!
Респект и уважуха. Аве НАзар!

Nazar
07.11.2010, 17:20
alexusaty, супер. :)

Питання, хтось їздить або їздив в Будапешт? Цікавить куди проходить основна траса з України? по яким номерам доріг? де б можна було нормално стопити.

Nazar
29.11.2010, 18:47
Процінився сьогодні по фільтрам, вийшло:
180 - повітряний
100 - топливний
160 - масляний
Фірма Knecht.
Чижик по яким цінам береш? походу дороговато вийшло?

Правда фірми Filtron на половину менше вийшло, але радять зараз не брати, зіпсувалась фірма.:(

Чижик
29.11.2010, 19:01
180 - повітряний
100 - топливний
160 - масляний
Фірма Knecht.

Правда фірми Filtron на половину менше вийшло, але радять зараз не брати, зіпсувалась фірма.:(

Фильтрон не бери! Не советую.
Если брать не оригиналы? То лучше взять Пурфлюкс. Хорошее качество. Но и цены не сильно отличаютса от оригинала.

По ценам более-менее. Твои фильтра отличаюса от моих. Хотя мой топливный дороже, а масляный дешевле. :)

Nazar
29.11.2010, 19:06
Хотя мой топливный дороже, а масляный дешевле.
Топливний Filtron 50 грн зацінили :)

Если брать не оригиналы? То лучше взять Пурфлюкс. Хорошее качество. Но и цены не сильно отличаютса от оригинала.
Та було би де брати, в Стрию там фільтрони продають, сьогодні у Львові був в новому магазині "Opel" там вот знайшов крім фільтронів ще Knecht.

Чижик
29.11.2010, 19:13
Топливний Filtron 50 грн зацінили :)

Та було би де брати, в Стрию там фільтрони продають, сьогодні у Львові був в новому магазині "Opel" там вот знайшов крім фільтронів ще Knecht.

А в Солонку не пробывал заезжать? :(

На счёт фильтрона. Оригинальный топливный я брал за 17 баксов. Фильрон стоит 60 гривен. Интересно почему? Возьми и тот и другой в руки, увидиш. :)
Разница в площади фильруемого элемента и в величине пропускаемых частиц. В оригинальном и Пурфлюцсе бумага сложена ёлочкой. У остальных оно ровними складками, при этом складок меньше.

Nazar
24.01.2011, 18:53
Взяв собі сьогодні 10 літрів масла ELF 10w-40 35 грн з літру.
І фільтра завтра мають бути.
Буду мінати, вот тільки тепер треба знайти де масляний фільтр стоїть, а то не можу знайти.

Nazar
04.02.2011, 19:44
Поміняв соьгодні вже нарешті масло, так як холодно манав лізти під машину, підїхав до пацанів поміняли масло, повітряний і масляний фільтра, обійшлось в 40 гривасів.

Міряв щойно титани які мені привезли з Польщі, титани бомбезні просто, але на жаль не підійшли.

alexusaty
04.02.2011, 20:32
титани бомбезні просто, але на жаль не підійшли
а что не подошло?

Чижик
04.02.2011, 20:39
Поміняв соьгодні вже нарешті масло, так як холодно манав лізти під машину, підїхав до пацанів поміняли масло, повітряний і масляний фільтра, обійшлось в 40 гривасів.

Міряв щойно титани які мені привезли з Польщі, титани бомбезні просто, але на жаль не підійшли.

Теже грабли што и у меня? Межболтовье не то?;)

Nazar
04.02.2011, 22:05
Міжболтове то, болти всі стали супер, але всередині дира замала і диск не сідає до кінця на свої місце.

SUVOROV
05.02.2011, 07:59
Nazar, Может толковый токарь все исправит? Если, не за дорого конечно...

Nazar
05.02.2011, 15:49
Та я манав с тим бавитись, привезуть щось інакше тоді.

JumpyVod
05.02.2011, 17:57
180 - повітряний
100 - топливний
160 - масляний
Фірма Knecht.

у него фильтра другие, кроме топливного, я на свой взял на днях масло - 175грн. - Purflux, воздух взял - чемпион 120грн,( он с 2.5 мотором одинаковый кстати), топливных чуть попозже куплю

JumpyVod
05.02.2011, 17:58
Хотя мой топливный дороже,
виталик у нас они одинаковые

Кисинтин
05.02.2011, 19:18
я на свой взял на днях масло - 175грн. - Purflux, воздух взял - чемпион 120грн,
Это нормальные цены? Я беру все фильтра(корея) по 170-200р. Оригинал по 300р. http://www.exist.ru/price.aspx?pcode=OHOF-004

Nazar
05.02.2011, 19:41
Фільтра мені вийшли по цінам:
115 - повітряний
160 - топливний пурфлюкс.
160 - масляний пурфлюкс.
Масла пішло 8 літрів. Заливав ELF 10W-40, по 35 грн за літр.
Это нормальные цены? Я беру все фильтра(корея) по 170-200р. Оригинал по 300р. http://www.exist.ru/price.aspx?pcode=OHOF-004
Нормальні, на хюндая мені виходило в два рази менше ніж на цю машину.

JumpyVod
05.02.2011, 20:11
Масла пішло 8 літрів. Заливав ELF 10W-40, по 35 грн за літр.
масла не слишком много залил то? по книжке 7.7 ведь?

Nazar
06.02.2011, 02:59
Та ні по щупу нормально і по компу також. Може там вийшло 7.8 чи 7.9 вже так сильно не вдивлявся в каністру що там лишилось.

JumpyVod
06.02.2011, 19:08
до замены масла какой уровень по компу был?

Nazar
06.02.2011, 20:41
три поділки з шести. Пощупу не знаю, не дивився.

Чижик
06.02.2011, 20:58
три поділки з шести. Пощупу не знаю, не дивився.

Это как раз было пол уровня. :)

Nazar
01.03.2011, 20:13
Чижик, вот такі коврики. вони трохи бруднуваті тому на фото вийшли зашуркані, насправді майже нульцеві, але на халяву і зашуркані би пішли :p
Результат того всього, що собі познімав сьогодні температура, але це того варте.
Тільки 5 коліс з дисками з другої машини майже нових, і два нових комплекти нобору ключів, чого варті, не говоря про лієчку для масла і попільничку.

Бокову планку з сувних дверей чорну хотів собі поставити але в мене довга, а ці короткі.

Слухай в чому причина, що пічка не включається на перших двох положеннях переключателя? читав колись, що може бути в датчику, але не зрозумів в якому. Думав собі поміняти поки є ше друга машина.

Чижик
01.03.2011, 20:42
Чижик
Слухай в чому причина, що пічка не включається на перших двох положеннях переключателя? читав колись, що може бути в датчику, але не зрозумів в якому. Думав собі поміняти поки є ше друга машина.

Реостат! Он находитса под капотом, возле заслонки рецеркуляции воздуха.
На рисунке под номером 3
http://www.elcats.ru/opel/ImageHandler.ashx?Unit=15faf8e0-782f-66aa-2af5-d230d6ccd4c9

Nazar
01.03.2011, 20:46
Блін до нього так легко не доберешся.

Чижик
01.03.2011, 21:44
Блін до нього так легко не доберешся.

От тока ненадо сразу плакать... Ещё не пробывал, а уже не доберёшся. ;)

sergey2012
01.03.2011, 23:05
А слабо за 3 часа всю панель снять?У меня на хундае не работала печка на 3 или 4 оборотах .Я поменял на печке хренатень не знаю как ее назвать , я ее . поменял все начало работать а думал на включатель оборотов печки.

Чижик
02.03.2011, 08:05
А слабо за 3 часа всю панель снять?У меня на хундае не работала печка на 3 или 4 оборотах .Я поменял на печке хренатень не знаю как ее назвать , я ее . поменял все начало работать а думал на включатель оборотов печки.

Сергей, у нас реостат больное место. ;) Поэтому туда сразу и направляю. К реостату добиратса из под капота надо.
А сниманием панели нас не напугать. Там нет ничё сложного.:)

Nazar
02.03.2011, 12:32
Не слабо, я на хюндаї пару пару раз знімав панель, а зараз з температурою то бажання немає взагалі щось робити на морозі.

sergey2012
02.03.2011, 13:09
Поскорей выздоравливай .

Nazar
02.03.2011, 19:27
Поскорей выздоравливай .
Дякую, вчора пів літри з знайомим бахнули і сьогодні вже ніби норм.

Маю нову забавку, поміняв сьогодні всі фільра, масло, ремінь, вийшло 1300 грн з матерялами і роботою.

sergey2012
02.03.2011, 19:46
Сколько,год,и мотор какой.

Nazar
02.03.2011, 20:00
12000, 2006 рік, 1.9 80 конів, повний фарш, пробіг 60 тисяч, мотор як новенький, сьогодні всі майстри дивились, мотор як з салону, казали навіть ремінь міняти не треба, як новий. По кузову хіба бік битий трохи, а так ідеально, фарба супер, полірувати не потрібно, без подряпин. Ходова супер. Лялька машинка.

Якщо цікавить є ще один, 2005 рік, правда без кондюка і без електрики.

sergey2012
02.03.2011, 20:06
Назар скинь телефон в личку.

Nazar
20.03.2011, 15:36
Пообдирав з машини наклейки і почистив від клею, заняло день часу.

Прислали з Китаю трійник для живлення, вийшло 20 грн, глянув нічим не відрізняється від тих які в нас на базарі за 80 продають.

Стьопа, хочу вот такий кенгур або з написом віваро.

RossoNeri
20.03.2011, 15:56
Nazar, только не тыкай в этот тройник жопогрейку... у меня поплавился внутри :)

Nazar
20.03.2011, 16:00
Nazar, только не тыкай в этот тройник жопогрейку... у меня поплавился внутри
Ок, в мене її і немає.
В мене включено антирадар і відеорегістратор і айфон в USB, там мала потужність виходить.

Степан
20.03.2011, 17:27
Стьопа, хочу вот такий кенгур або з написом віваро.
Сделаєм, без проблем;)

Nazar
21.03.2011, 09:35
Для Vaz Helsing`a, вот на цьому участку.

Nazar
24.03.2011, 21:29
Поставив сьогодні рамку під магнітофон з поличкою внизу.

alexusaty
24.03.2011, 21:31
Nazar, красотуля!

SUVOROV
25.03.2011, 06:55
Где то уже видел такую. Смотрится нормалек!

abez
25.03.2011, 07:37
Nazar, отлично !

Nazar
28.03.2011, 20:10
Почала стукати ходова, заїхав до хлопців щоб подивились, в результаті:
Поміняв:
тяги 170*2=340
наконечники 160*2=320
шарову 160
робота 100
сума: 920 грн.

SUVOROV
29.03.2011, 08:07
Nazar, Цены вроде совсем не дорогие!
робота 100 Особенно это понравилось, хоть бери к вам приезжай с ремонтами.:)

abez
29.03.2011, 08:26
Да, уж... за соточку пол машины сделать.
Мы едем к Вам :)

Nazar
29.03.2011, 08:42
Nazar, Цены вроде совсем не дорогие!
По цінах не знаю навіть, я заїхав до них вони подивились, сказали плачевно вже треба міняти, я позвонив до батька він купив в першому магазині який ближче до нього був і привіз це все.

Особенно это понравилось, хоть бери к вам приезжай с ремонтами.
Це так по знайомству ціни в хлопців на гаражі, а поїхав би на якийсь сервіс то би здерли по повній.

Nazar
30.03.2011, 22:30
Валялись цілу зиму вітровички в гаражі, сьогодні приліпив.

Чижик
30.03.2011, 22:33
Валялись цілу зиму вітровички в гаражі, сьогодні приліпив.

Как говоритса: Не прошло и года... :D
З.Ы. Диски сами покрась в чёрный. Колпаки будут сатретса тыпу как титаны.

DIMA
30.03.2011, 22:50
такие да, серые дицки - не кошерно:(

Nazar
30.03.2011, 23:00
такие да, серые дицки - не кошерно
Да ладно, дивлюсь якісь собі титани з поляків притянути.

Nazar
31.03.2011, 18:41
Прийшли сьогодні з Китаю діоди в підсвітку які ще 2 місяці тому замовив, думав з кінцем вже.

1 - діоди
2 - проста лампочка

На фото не так, а вживу класно і яскраво світить.

abez
31.03.2011, 18:42
Nazar, бывает даже очень ярко :)
Глаза выжигает.

Чижик
31.03.2011, 18:50
Nazar, бывает даже очень ярко :)
Глаза выжигает.

Зато усё видно! Даже ночью. в солнцезащитных очкулярах. :cool:

Nazar
31.03.2011, 19:03
Nazar, бывает даже очень ярко
Глаза выжигает.
Та в очі лупить нормально якщо на них дивитись, тому і поставив спереді на 9 діодів, подивлюсь як вночі буде світити, якщо норм то поставлю назад в буду по 15 діодів тай по грошах не шкода за таке світло 15 грн дати.

Nazar
31.03.2011, 20:16
Попробував в темноті класно світить, вирішено, що заді буду міняти також.

Nazar
01.04.2011, 17:32
Минулого року при заміні на зимові колеса замітив, що одне 205/65 при тому, що решта 215/65, шукав тепер одне таке не знайшов, в результаті купив собі сьогодні 2 нові шини Mishelin Agilis 215/65 R16 за 2900 грн.

SUVOROV
01.04.2011, 19:21
за 2900 грн.
Я на эти деньги, лет на 15 колес себе бы накупил!:)

Nazar
01.04.2011, 19:39
Стас мені потрібно було іменно такі колеса, що поробиш прийшлось заплатити.:(

Чижик
01.04.2011, 19:42
Я на эти деньги, лет на 15 колес себе бы накупил!:)

Стас, не балаболь, честно слово...
Сначало перейди на 16-ку, а потом накупи на 3000 гривен беушки калёс.
У нас привезённые колёса в более менее состоянии стоят от 250 до 400 грн за колесо. Хватит их на сезон. А если износ меньше 20%? То за колесо хотят от 600 до 900 грн.
Накупиш. Ага, щас...:p

SUVOROV
01.04.2011, 19:57
Сначало перейди на 16-ку, Не дождетесь!:p Зачем мне этот папандос?

Nazar
13.07.2011, 23:34
Попав мені камінь з фури в лобове, в результаті павутинка пішла.
Сьогодні заїхав на сервіс, вони запустили чимось, зашліфували і все сліду майже немає хіба пару полосок малих.
Робота 250 грн.

_Yuryi_
14.07.2011, 09:05
как-то дороговато, я делал неделю назад - тоже скол и несколько лучей пошло - 80 грн.

SUVOROV
14.07.2011, 10:09
Я покупал буса со "звездочкой" на лобовом от камня, все говорили разлезутся лучи по стеклу, ничего не разлезлось, так и продал!

_Yuryi_
14.07.2011, 12:32
Тебе попалась счастливая звезда :)

Nazar
14.07.2011, 22:29
как-то дороговато, я делал неделю назад - тоже скол и несколько лучей пошло - 80 грн.
Ціна нормальна, у мене в Стрию мені сказали 300 грн. Тобі засверлювали?
Мені сверлили і наповнювали рідким склом чи якоюсь фігньою на неї схожою, пізніше шліфували, роботи на пів години.

Nazar
14.07.2011, 22:50
Сьогодні зробив обезшумку дверей, зсувних і передніх.
Спочатку клеїв на стінки, пізніше всі дири залеїв і вкінці ше поклеїв щоб метал не терся об пластмасу.
Пішло 6 листів.

Yarek
14.07.2011, 23:24
Спочатку клеїв на стінки, пізніше всі дири залеїв і вкінці ше поклеїв щоб метал не терся об пластмасу.
Пішло 6 листів.

Привіт, Nazar.А що ти наклеював (який матеріал)? Результат відчутний?

_Yuryi_
15.07.2011, 06:48
Nazar, да Засверлили три самых злых лучика, остальное залили, в общем почти следов не осталось, только маленькие точечки от сверла, сделал тоже минут за сорок.

SUVOROV
15.07.2011, 14:53
Результат відчутний?
Ты любишь громкую музыку? Я да!:) В остальных случаях, на скорость шумы не влияют!:)
ИМХО, заклеивать двери СТПшкой, надо, под серьезную акустику,иначе зачем?

Чижик
15.07.2011, 16:33
Пішло 6 листів.

Отут у тебю плостмаски нема.;)
http://s52.radikal.ru/i137/1107/1c/bd8ac3c2df8f.jpg

Nazar
15.07.2011, 22:38
Отут у тебю плостмаски нема.
Яка там має бути пластмаска?

Результат не знаю, сьогодні проклеїв від мотору частину і трохи внизу до сидінь.
Решта часу пилососив, вимивав, натирав, машина всередині блистить, можна в дорогу.

Колонки звучать по інакшому і двері стали по інакшому закриватись, якісь тяжчі.

Чижик
15.07.2011, 22:51

Результат не знаю, сьогодні проклеїв від мотору частину і трохи внизу до сидінь.
Решта часу пилососив, вимивав, натирав, машина всередині блистить, можна в дорогу.

Колонки звучать по інакшому і двері стали по інакшому закриватись, якісь тяжчі.

Завтра спецом сниму обшивку и сфоткаю. :)

Yarek
16.07.2011, 07:36
так який матеріал викориятовуєш?

Чижик
16.07.2011, 09:13
так який матеріал викориятовуєш?

StP Вибропласт Silver (http://xcar.com.ua/product/stp-vibroplast-silver/)

abez
16.07.2011, 09:23
Таким же вибропластом клеился.
А сплен ?

Чижик
16.07.2011, 16:48

Отака полостмаска там должна быть.
Это с водительской дверки. На пасирской тоже такая, тока зеркально перевёрнута.

Nazar
16.07.2011, 16:58
Отака полостмаска там должна быть.
Это с водительской дверки. На пасирской тоже такая, тока зеркально перевёрнута.
Ясно, в мене і на другій дверці немає, воно якось на швидкість не впливає, а комусь треба було її напевне.

abez
16.07.2011, 17:11
100%, проклеить виброй там и забыть.

Чижик
16.07.2011, 18:26
Ну маё дело было подсказать. :)
На сколько я понял надобность той пластмаски. То она служит для направления и удерживания проводов што идут на центральный замок и трочика отпирания замка.

Nazar
29.08.2011, 19:12
Привіт всім.
Приїхав з Одеси появився час трохи пописати.

Перше хочу описати дорого в Болгарію, думаю буде корисно для тих хто якось надумає туди поїхати.

Їхав туди з знайомим який вже був два раза, і чогось він повів по маршруту Стрий-Чернівці-Сирет-Сучава-Бакеу-Фокшані-Буззу-Констанца-Варна-Обзор в сумі вийшло 1080 км. Люблю їздити по ночам, виїхали в 19.00 годині в 14.00 був вже на місці.

Кордон Україна-Румунія пройшли швидко. Везти з собою можна все ніхто не лазить і не провіряє речі просять відкрити двері і просто заглядають в середину, головне не навиду щоб стояло, а в сумках, знайовий на спрінтері перевіз 100 літрів солярки з собою(по бутлях 5літрових розлито), я цього не знав перевіз як звичайно на Польшу, пару блоків пива, пару бутилок горівки, в результаті чого прийшлось там витрачати на решту потрібних речей гроші.

Дороги в Румунії чудові по трасі, якщо їхати просілковими дорогами то майже як у нас, єдине напрягає зразу попридорогу збоку канави по 2 метри, але за 100 км до них звикаєш.

На вїзді в Румунію треба купляти так звану вінєтку(плату за дорогу) коштує на 7 днів - 3 євро, я не купив в результаті чого на Румунсько-Болгарському кордоні мені виставили штраф в 250 євро, правда за 10 євро все рішилось і я поїхав далі.
По Румунії можна їхати або через Селістру через паром - коштує з буса в межах 20 євро і по 1 євро з чоловіка + треба вистояти чергу або через Констанцу - виходить гак в 70 км але в сумі получається дешевше навіть якщо заправлятись в них.

Кордон Румунія-Болгарія взагалі тяжко назвати кордоном, такий собі пропускний пункт посеред поля, машину ніхто не оглядає, здали паспорти, нам поставили штампи і все поїхали. Купив вінєтку на Болгарію на 7 днів-5 євро.

В Болгарії зупинились в Обзорі, курортне місто де кожна 4 машина з українськими номерами, кожна 5 з львівськими і кожний другий ходить українець.:)
Якщо вам потрібно місце для сімейного відпочинку це саме то, але для молоді там дуже скучно і немає де повеселитись, єдине це кожного вечора бухати, що було і зроблено і всі запаси випились на протязі 7 днів.
Їжа майже на рівні наших цін, а житло досить нормально можна знайти, я знайшов кімнату з холодильником і телевізором, власним душом(пральною машиною) і кухнею + балкончик який виходив на море за 70грн з чоловіка.

Назад їхав вже сам по навігатору інакши маршрутом Обзор-Варна-Констанца-Брєила-Фокшани-Бакеу-Сучава-Сирет-Чернівці-Стрий в сумі 1050 км але дорога весь час чудова.

Порада купляти всюди вінєтки і в Румунії і в Болгарії, мене провіряли на всіх кордонах.

На рахунок мєнтів то туди їхав в ночі 120 по трасі і 90 по місту, назад мєнтів за дорогу зустрів постів 30 в населених пунктах (так як наші сидять по корчах) спочатку пролетів пару постів але був таки зупинений за перевищення, прикинувся, що не розумію англійську-румунську-російську і за 10 хв був відпущений так як не знайшли спільну мову і видно йому не хотілось на мене витрачати час, після того по місто 60 по трасі 140.

В сумі підрахував вийшло 2120 км- середній розхід 7 літрів - витратив за 10 днів 270 $ з чоловіка, включаючи дорогу+житло+харчування в барах і ще дрібні розходи.

Nazar
29.08.2011, 19:22
1-Житло
2-Балкончик
3-Вид на море з балкону :D
4.5-Я

abez
29.08.2011, 19:30
Приїхав з Одеси появився час трохи пописати.

Хм и не позвонил ...

Nazar
29.08.2011, 19:45
Хм и не позвонил ...
Діма соррі, їхали двоє, тому не машиною, а поїздом. В Одесі коли приїхав був 20 хв, сів на маршрутку в Коблево, дальше 4 дня в Коблево поніжились на сонці і в морі і знов на маршрутці в Одесу, приїхали за 2 години до відправлення.
Тому якщо чесно не хотів турбувати, щоб ти їхав на якихось 15 хв через все місто.

abez
29.08.2011, 20:01
Nazar, поняль :)

Nazar
29.08.2011, 22:16
Купив собі такого двох колісного коня, зараз практично по місту пересів з машин на нього, супер.
Але основне призначення це поїздки по горах, вже признав, що своєрідний екстрім, на вихідних по 40-50 км намотуємо по природі.

abez
31.08.2011, 13:21
Nazar, последняя фото класс !
Завидую белой завистью.
Мне увые не где кататься.
Все верю что сделают тротуар на поселок, тогда можно будет катать на работу.

Den1ss
31.08.2011, 13:45
Купив собі такого двох колісного коня, зараз практично по місту пересів з машин на нього, супер.
А з цього місця поподробніше!) Шо за вєлік, за скільки брав? А то в мене тільки в мріях купити собі велосипед, но зараз поки що прицінююсь шо до чого)

_Yuryi_
31.08.2011, 19:31
Насколько видно по велику- рама из алюминевого сплава, начинка похоже Shimano, дисковые тормоза, вот только не понятно по фоткам обода двойные или одинарные - я так думаю 1900-2100 грн.
Я подарил своей девушки похожий, только Киевской фирмы Ardis и без дисковых тормозов (они не устраивают, т.к. подклинивают после длительных торможений во время езды по пересеченной местности) 1800 грн пол года назад

SUVOROV
31.08.2011, 19:42
я так думаю 1900-2100 грн. Назар мне озвучивал, там вроде все дороже...

Nazar
31.08.2011, 21:35
з цього місця поподробніше!) Шо за вєлік, за скільки брав? А то в мене тільки в мріях купити собі велосипед, но зараз поки що прицінююсь шо до чого)
Сплав рами алюміній, рама GIANT.
Передня вилка Rock shox dart 2 з блокировкою та настройкою жорсткості ходу. Нависне Shimano, задній супорт Shimano LX.
Гідравлічні дискові гальма Shimano.
За бугром такий можна взяти за 350-400 зелені(мені майже за даром вийшов), в нас ціна починається від 750 $ і дальше.
В неділю бачив майже такий самий в Франківську, хіба рама була менш модної фірми, хлопці продавали за 6000 грн.

Nazar
31.08.2011, 21:39
Nazar, последняя фото класс !
Завидую белой завистью.
Я в послідній раз як поїхав, проїхали 40 км, частину по болотам і переїжали потічки, приїхав до хати весь в болоті, велосепед відмивав пізніше і змащував 3 години, зато задоволення було на всі 100%.:)