Показати повну версію : Полироли для авто: паста или жидкость
Parlament31
29.09.2008, 11:29
Полироли для авто: паста или жидкость?
Прошу делится своим опытом приминения.
Заметил на фарах матовые места, хочу их убрать и освежить всю поверхность, плюс местами есть потертости(на краске) их так же хочу удалить, на стекло лобовое смотрю и вижу уже не идеал(стоит ,но неродное) как быть с ним.
http://www.autoreview.ru/new_site/year2002/n09/wax/1.htm ---
обзор по жидким полиролям
http://car72.ru/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=177&highlight=%EF%EE%EB%E8%F0%EE%E2%EA%E0+%F4%E0%F0 ---
опыт как отполировать фары
http://www.megane-club.ru/forum/index.php?showtopic=9653 ----
как отполировать лобовое стекло(что-то верится с трудом!!!)
http://www.abrasiv.biz/lenta/polpasta.html ---
ПАСТЫ 3M™ ДЛЯ ПОЛИРОВКИ СТЕКЛА
http://www.razborka2000.ru/kuzov(тут описание понравилось!!)
http://www.hondamotor.ru/board/index.php?showtopic=34947 ---
опыт одного владельца Honda- Автор: mazza
Если у кого есть хороший опыт в решении этих проблем ( в смысле: это сделал сам) жду ответов...
МАТРОСКИН, очень полезная информация! Спасибо.
Всім привіт!!!
В салоні торпеду дверки і всі решта пластикові деталі протираю вологими серветками, класно відчищає і придає блиск.
Nazar, а разводов не оставляет ?
Или мы про разные салфетки ?
Розводів не лишається взагалі і порохи не чіпляються.
Я витираю салфетками які не містять спирту, вони в такій циліндричній пластиковій банці, переважно 70 шт.
Nazar, фото в студию :)+1 не помешало бы!
А імено чого фото, а тошось не вїхав?
Nazar, фото банки слафеточек :)
Вот така циліндрична баночка, наразі користуюсь такими.
Серветки дуже тонкі тому швидко сохнуть, щоб витерти салон в мене йде на одну чистку 15шт(просто дуже люблю коли салон чистий і блищить тому така кількість).
Nazar, Расход однако у вас батенька не маленький...
а как насчёт обычного пронто антипыль с антистатическим эфектом?
я юзал в запылённом помещении компы, мониторы и пр оборудование., оч понравилось
Да оно вроде и влажной фибро-тряпкой получается...
а как насчёт обычного пронто антипыль с антистатическим эфектом?
Не знаю як на рахунок тої штуковини, но мив вчора вікна з середини засобом "Містер Мускул для вікон" і вирішив почистити панель і двері, так розводи лишились такі, що прийшлось пізніше відчищати не тільки бруд но і розводи.
Шукаю зараз поліроль для кузова, щоб заробити царапини вздовж машини, а то поїздив в ночі по лісних дорогах на швидкості і ще й без світла(вимагала обстановка), рано глянув на машину вона вся в малих подряпинах, думав помию воно зійде, але ні всерівно видно.
Кто-нибудь слышал о жидкостях для стекол, чтоб капли лучше скатывались?
У ХАДО есть в аэрозоли, тартл вакс жидкость антидождь называется. ХАДО реально работает, в несильный дождь можно ехать без дворников, правда при работе дворников, лучше без этого средства, ибо остающаяся влага скатывается в миллионы мелких капелек на стекле, ухудшая видимость. Я брызгал на боковые зеркала и боковые стекла.
Жена подарила мне такой.
В виде омывателя для стекл. Испробовать НЕ могу, мля !
У галанта с декабря месяца не заканчивается жидкость в омывателе + три недели стоял на приколе щас.
А в инструкции настоятельно не рекомендуют смешивать с другими жидкостями!
Жена подарила мне такой.Когда ж вы уже научитесь фотки добавлять
Nazar, попробуй царапины вывести полиролью ТЕМПО (тюбик как зубная паста), она не дорогая и с легкими царапинами справляется легко. проверено.
Я себе купил такое! Чесно говоря не знаю что лучше,без него или с ним,однозначно скажу что на лобовухе мне не понравилось,дворник как-то не всю воду убирает! Если будеш на сборах,могу отдать,я им больше пользоваться не буду!
Чесно говоря не знаю что лучше,без него или с ним,однозначно скажу что на лобовухе мне не понравилось,дворник как-то не всю воду убирает!
Не знаю думаю його на бокові вікна якось би і на дзеркала викоримтовувати, там постійно краплі збираютьмя нічого не видно, а вот лобове є щітки, як той засіб масний може утворитись походу ефект жирного вікна то саме що тряпкою з під масла повитирати, тому і лишаються розводи.
Если будеш на сборах,могу отдать,я им больше пользоваться не буду!
Тепер в Бези є стимул поїхати на збори, вже не відкрутиться.:)
Від початку літа машина вже вся в смолі, полоски смоли аж до вікон, купив сьогодні балончик декабіту, буду відчищати поки пятна не позалишались, попробуваввідтирає нормально.:)
alexusaty
04.07.2009, 22:16
машина вже вся в смолі
Заехал как-то сто лет назад на мойку и наблюдал белоснежную тоёту кемри всю от бампера до бампера в нитках смолы. Расстояние между нитками - примерно 5-10 мм. Хозяин еще не сразу на мойку приехал, а спустя два дня. Результат - 11 часов работы над машиной и неизвестно сколько денег и нервов.....
Не завидую хозяину той тоёты.
Расстояние между нитками - примерно 5-10 мм.
Вот в мене така ситуація на дверях.
А на білій то взагалі мовчу, після смоли пятна жовті лищаються, як в мене видно то на білій завал.
купив сьогодні балончик декабіту
Ним добре чистити білі машини, дивився на білому Фіаті не має слідів, а вот в мене виїдає фарбу і робить її світлішою там де чиститш.
Хто знає чим ще можна відтерти, щоб харбу не зїдало, впринципі попробую ще олією, може вона поможе.
Походу завтра цілий день буду машину відчищати, заодно зніму бампер і йото попаяю і поклею вже знаю як, поробую сам.
Nazar, Користуюсь постійно Декабітом, пока кращого не мав не знаходив, але треба чистити зразу, як довго їздити із смолою то пятна залишаються потім. Головне не запускати! Все тримаю банку в гаражі і банку в машині.
Nazar, Користуюсь постійно Декабітом, пока кращого не мав не знаходив, але треба чистити зразу, як довго їздити із смолою то пятна залишаються потім. Головне не запускати! Все тримаю банку в гаражі і банку в машині.
Ще би фарбу не розводило, попробую щераз можливо то я переборщив з тертям, хотя сумніваюсь :)
Ще би фарбу не розводило, попробую щераз можливо то я переборщив з тертям, хотя сумніваюсь :)
Треба попшикати,почекати трохи воно почне текти і тоді ЛЕГКО витирати а не втирати.;)
Малость пошкрябал бампер. Он пластиковый, но крашен. Образовалась сетка тонких белых царапин, как от гвоздя (штук 5 длиной по 5-7 см). Краска насквозь не прошкрябана вроде. Когда мочишь водой, то вообще следы исчезают. Чем бы мне его акуратно замазать, а то неэстетично?
З.Ы. Чуть выше заметил про ТЕМПО. Мне ее еще в 1-м месте советовали. Помогло или нет?
Малость пошкрябал бампер. Он пластиковый, но крашен. Образовалась сетка тонких белых царапин, как от гвоздя (штук 5 длиной по 5-7 см). Краска насквозь не прошкрябана вроде. Когда мочишь водой, то вообще следы исчезают. Чем бы мне его акуратно замазать, а то неэстетично?
З.Ы. Чуть выше заметил про ТЕМПО. Мне ее еще в 1-м месте советовали. Помогло или нет?
Поможет! Но главно не увлечся! Ато краску до дыр можно протереть. :)
-Stas-, лопнуло чтоль ? Не сделаешь ничего думаю, только покраска.
Или может просто притер ? Тогда полировать.
Притер просто. В кустах оказался забор из сетки рабицы. Я задом сдал и в него уперся.
А "ТЕМПО" абразивный полироль?
Я думаю, что там буквально воском царапины заполнить хватит. Может развести просто парафин в керосине до густой кашицы и им наполировать?
Еще мне антицарапин советовали "Тартл вакс" - полироль + карандаш. Но ради пары царапин выкинуть 130 грн неохота.
pojar011
04.11.2011, 20:46
пользуюсь полиролью "3м" №74 сред. образованности, №76 ФИНИШ, ПОЛИРОВАЛКА "ИНТРСКОЛ" заполировывает царапины которые не до грунта. Убрал царапину довольно внушительную в ноль.
покупал машину,где мои глазки были?на стеклах лобовом,боковых и на зеркалах тоже-зигзагообразные царапины,причем по всей площади.что-то может помочь кроме замены(последнее даже не рассматривается)
Darts-Trafik
25.08.2016, 19:50
Всім доброго дня.
Шось,така потрібна тема,давно не поновлювалася-впевнений,багатьом є шо розказати,хто чим і як користується.
Два дні займався лакофарбовим покриттям машинки,роблю це кожні півроку. Ручна поліровка кузова-робота не з легких,але вона того варта.Кузов завжди блещить.Перепробував багато чоко-тутрвакси,ликвимоли,докторвакси і т.д.,кольорові і без домішок,але зупинився вже давно на одній-AMWAY™ Silicone Glaze. Зразу відпишусь-маркетінгом не займаюсь,це просто споживацькі висновки. Поліролька просто суперова!!! Навіть фари полірнув. Фото не загружаються,бо вже віклав їх на форумі в другій темі. Подивитися можна тут:https://busovod.ua/showthread.php?p=386552#post386552
Сьогодні попробував полірнути шматок даху на бусі-він весь матовий і, з мого 4 поверху, це видовище дуже дратувало! Ця поліролька мене знову здивувала-тепер треба придумати,як це зробити з усією кришею?! Може в кого є ідеї? Буду вдячний.
а розкажи про весь процес, будь-ласка. Що потрібно мати? Ну там просто тряпочку якусь чи якусь спеціальну? Все чисто вручну?
Darts-Trafik
25.08.2016, 21:53
x_mad, Наноситься поліроль вологою ганчіркою,шоби не було перерасходу поліролю,круговими рухами-ніби втираєш,тонким слоєм. Робиться вся робота не на сонці,кузов має бути вуличної температури,як що стояла на сонці-краще почекати,поки остине. Обробляти краще не великими площами-менше потієш:) Після нанесення чекаємо хвилин 5,поверхня стає матова,після беремо м"ягку мікрофібру для кузова і такими же круговими рухами витираємо-енергійно. Кузов який ще не полірувався раджу обробити два рази.Ще має бути друга фібра,теж м"яка,хвилин через 5 раджу ще раз відполірувати всю поверхню. Повірте-робота не з легких.
Завтра буду пробувати полірнути вітрове скло,міняв на б/у,а приїхало досить почухане. Сьогодні полірнув один куток-ефек бомба,питання скільки протримається?!
Darts-Trafik,
Ёмкость 500 мл смотрю
На сколько хватает?
Darts-Trafik, привіт. а де ти брав такі накладки на задні клики?
Darts-Trafik
26.08.2016, 07:36
На сколько хватает?
У мене вже цей флакон 2 роки,зберігаю дома,в теплій коморі,ще на три обробки вистачить.
привіт. а де ти брав такі накладки на задні клики?
Тутачки:http://rnk-styling.com/index/renault/trafic-2001-2006
Увага! При поліруванні,пластикові і гумові деталі,краще обклеїти малярним скотчем!!! Гума лишає чорні розводи на ганчірці і кузові(легко витирається),а з пластику поліроль прийдеться довго відтирати,він у нас структурний!
Darts-Trafik
29.08.2016, 17:23
Всім доброго дня!
На вихідних був час полірнути вітрове скло,купив б/в для заміни. Купував в Олега (разбраковка),скло 2006р,але було досить почухане в містах ходу щіток-вирішив спробувати полірнути пастою амвей,в два заходи. Все вийшло супер,але думаю не на довго-чи до дощу,чи до першої мойки. На склосервісах полірувати відмовилися-сказали шо легко перегріти. Викладаю фото до та після.
купив б/в для заміни.
Набагато дешевше нового?
Darts-Trafik
29.08.2016, 18:08
Набагато дешевше нового?
Взяв за 1500грн,думаю новий орігінал буде під 3 косаря. Нове українське 1600грн,але щітками царапається на ура.
Я тоже себе взял такую полироль Амвей, еще не пробывал..
Добавлено через 1 минуту
Всім доброго дня!
На вихідних був час полірнути вітрове скло,купив б/в для заміни. Купував в Олега (разбраковка),скло 2006р,але було досить почухане в містах ходу щіток-вирішив спробувати полірнути пастою амвей,в два заходи. Все вийшло супер,але думаю не на довго-чи до дощу,чи до першої мойки. На склосервісах полірувати відмовилися-сказали шо легко перегріти. Викладаю фото до та після.
А сколько раз палировал один или два раза? И какой тряпкой втирал полироль?
Я тоже себе взял такую полироль Амвей, еще не пробывал..
Добавлено через 1 минуту
А сколько раз палировал один или два раза? И какой тряпкой втирал полироль?
А где брав?)
Darts-Trafik
29.08.2016, 20:48
А сколько раз палировал один или два раза
Завжди два рази.
И какой тряпкой втирал полироль?
М"ягкою для миття посуду,обов"язково мокрою-інакше багато впитує поліролю.
Я тоже себе взял такую полироль Амвей
И мне надо.где купить,сколько стоит?
Darts-Trafik
29.08.2016, 20:52
А где брав?)
Гугл рулить:) :http://amway-home.com.ua/silicone-glaze-polirol-dlya-avtomobiley.html
У нас на Барабашово (я там работаю), носит парень всю продукцию Амвей, брал за 150 грн. не знаю может и дорого но принесли под нос, че не взять, тем более эфект гантирован)))
Добавлено через 1 минуту
Гугл рулить:) :http://amway-home.com.ua/silicone-glaze-polirol-dlya-avtomobiley.html
Да, точно такое же))
У нас на Барабашово (я там работаю), носит парень всю продукцию Амвей, брал за 150 грн. не знаю может и дорого но принесли под нос, че не взять, тем более эфект гантирован)))
Добавлено через 1 минуту
Да, точно такое же))
На сайте за 200 + доставка)
Так что нормально взял
Darts-Trafik
30.08.2016, 19:04
Доброго вечора.
Сьогодні закіньчив з дахом,помив і полірнув в два захода. Кольорова машина-то капец,хочеш кольору то і попрацюй! Рук і ніг не відчуваю! Не легка робота-полірувальникам уважуха:friends::beer:!
Результатом більше ніж задоволений:vo:,а сім"я просто в шоці.:D
Фото 1,2-до мойки і не величка спроба полірування.
Фото 3-після мойки.
Фото 4,5,-після поліровки.
Круто, молодец, результат на лицо:vo:
Машина теперь и ехать будет по другому;)
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010