КПК

Показати повну версію : Знайомство з Nissan Primastar 2013р.

Алекс68
12.12.2021, 19:32
Шукаю поради у бувалих бусоводів. Недавно придбав цей апарат, але багато не ясного в управлінні. Наприклад, 1)що за другий рядок чисел на спідометрі, якщо добовий пробіг то як збивається. Гонщик ниже плечами. 2)Webasto- чи можна включати-виключати за бажанням (на коротких відстанях гул трохи напрягає). 3) що за підключення типу тюльпан над CD програвачем.

М'арк
12.12.2021, 20:50
якщо добовий пробіг то як збивається

Нажимаєш і тримаєш бокову кнопку на перемикачі двірників (правому), цифри обнуляться.
До речі - зручно, що добовий пробіг на основному екрані, в мене Віваро і там добовий на другому екрані, треба клацати тою ж кнопкою, щоб його побачити ...

vitos svp
12.12.2021, 22:20
Шукаю поради у бувалих бусоводів. Недавно придбав цей апарат, але багато не ясного в управлінні. Наприклад, 1)що за другий рядок чисел на спідометрі, якщо добовий пробіг то як збивається. Гонщик ниже плечами. 2)Webasto- чи можна включати-виключати за бажанням (на коротких відстанях гул трохи напрягає). 3) що за підключення типу тюльпан над CD програвачем.
- там два пробіга, один зав'язаний на розхід палива, затискуєш пімпу якою перемикаеш показники;
- якщо штатне, то в тебе догрівач Ебершпехер, а не Вебасто!, щоб не працювало постав вимикач, на керуючому кабелі;
- фото давай, можливо під антену нафігації.

Добавлено через 50 секунд
...
До речі - зручно, що добовий пробіг на основному екрані, в мене Віваро і там добовий на другому екрані, треба клацати тою ж кнопкою, щоб його побачити ...
В тебе висока торпеда?

Алекс68
13.12.2021, 13:53
Нажимаєш і тримаєш бокову кнопку на перемикачі двірників (правому), цифри обнуляться.
Кнопки немає. Перемикач задніх двірників. Машина йшла грузова без задніх вікон. Нащо він ?

Алекс68
13.12.2021, 13:56
[QUOTE=vitos svp;466867]- там два пробіга, один зав'язаний на розхід палива, затискуєш пімпу якою перемикаеш показники;
- якщо штатне, то в тебе догрівач Ебершпехер, а не Вебасто!, щоб не працювало постав вимикач, на керуючому кабелі
В якому місці кабель шукати? Біля запобіжників?

Алекс68
13.12.2021, 14:00
елі;
- фото давай, можливо під антену нафігації

Василий Ш.
13.12.2021, 14:08
елі;

Походу це AUX…

vitos svp
13.12.2021, 15:49
елі;
В тебе АUX, а буває USB роз'єм!

Добавлено через 3 минуты
Кнопки немає. Перемикач задніх двірників. Машина йшла грузова без задніх вікон. Нащо він ?
В тебе кочерга рідна? Може міняна!
А чим ти перемикаєш показники на панелі приладів?

Добавлено через 17 минут
[QUOTE=vitos svp;466867]...
В якому місці кабель шукати? Біля запобіжників?
Керуючий від ЕБК іде!
Через запобіжник іде живлення, можно і його витагнути, але через нього може ще щось живитись!
Там ще є діагностичний кабель, можуть помилки вилазитиякщо некоректо вимкнути догрівач.

Можно і програмно вимкнути, але воно тобі треба?

М'арк
13.12.2021, 20:54
В тебе висока торпеда?

Так.

Кнопки немає.

То я ХЗ ...
Хтось з більш досвідчених трафоводів мусить порадити

vitos svp
13.12.2021, 22:02
Так.
В мене всі показники БК на панелі приладів виводяться! Яка голова була не знаю, вроді як з нафігацією, бо коли машину гнали, то за неї хотіли додаткові гроші зняти, я сказав що вона мені і на не на! Тому машина була без голови, а на задній двері дюрочка 10 мм, схоже від камери!

Добавлено через 3 минуты

То я ХЗ ...
Хтось з більш досвідчених трафоводів мусить порадити
Якщо не помиляюсь о то в кориті ліворуч лежанка під пульт ДК, може з нього воно перемикається!

https://b.radikal.ru/b42/2112/10/5cfa87aba9fd.jpg (https://radikal.ru)

М'арк
14.12.2021, 18:27
В мене всі показники БК на панелі приладів виводяться!

В мене ніфіга - ні температури, ні витрати палива ...

sergey2012
15.12.2021, 05:33
Пульт тільки для навігації,а нарахунок перемикання у Вови з ірпіня спитай , він знає все

vitos svp
15.12.2021, 10:28
От бл..ді хранцузькі!

З 14 і з 21 року теж температура двигуна відсутня на панелі приладів?

Добавлено через 52 секунды
Пульт тільки для навігації,а нарахунок перемикання у Вови з ірпіня спитай , він знає все
В тебе як перемикається?

Добавлено через 10 минут
схоже якщо в машині не нафігація, а екранчик гамнітоли, то всі параметри з БК виводяться на нього?

Василий Ш.
15.12.2021, 11:14
Немає БК і немає кнопки…
А може перемикач угнали….

sergeyss9
15.12.2021, 11:38

Є в трафіків болячка - барахлить/не працює перша швидкість двірників ,видно з розборки кочергу вліпили ...

Алекс68
17.12.2021, 20:57
Немає БК і немає кнопки…

Якісь проблеми з замком були, але запевняє що нічого не міняв. В машині була книжка по експлуатації. На фото видно що є моделі без кнопки, але за що смикати і куди тикати немає.

Добавлено через 4 минуты
Є в трафіків болячка - барахлить/не працює перша швидкість двірників ,видно з розборки кочергу вліпили ...

В мене на Мастері таке було. Сам знімав перемикача, прогорала дорожка пропаював два рази за 8 років. Складного нічого немає, другий раз взагалі швидко зробив.

Добавлено через 8 минут
Немає БК і немає кнопки…

В наш вік високих технологій все можливо.:nasmeshka: Завжди хочеться вірити в порядність людей

Добавлено через 10 минут

Який у Вови нікнейм, або де його найти?

sergeyss9
17.12.2021, 21:16
Якісь проблеми з замком були, але запевняє що нічого не міняв. В машині була книжка по експлуатації. На фото видно що є моделі без кнопки, але за що смикати і куди тикати немає.

Добавлено через 4 минуты

В мене на Мастері таке було. Сам знімав перемикача, прогорала дорожка пропаював два рази за 8 років. Складного нічого немає, другий раз взагалі швидко зробив.

Добавлено через 8 минут

В наш вік високих технологій все можливо.:nasmeshka: Завжди хочеться вірити в порядність людей

Добавлено через 10 минут

Який у Вови нікнейм, або де його найти?
https://busovod.ua/member.php?u=8144