Показати повну версію : Смогут ли пассажиры задних сидений комфортно ехать на дальние расстояния опустить спинку или как то отрегулировать её на втором ря
Kristina
29.05.2021, 16:44
Здравствуйте! Смогут ли пассажиры задних сидений комфортно ехать на дальние расстояния опустить спинку или как то отрегулировать её на втором ряду у какой нибудь из этих моделей Citroen Berlingo, Peugeot partner или fiat doblo?
Gennadij
29.05.2021, 18:10
Второй смогут. Третий нет. Если мы правильно понимаем "второй" "третий" ряд. Да и второй ряд не поедет комфортно, при наличии третьего. Это касаемо перечисленных моделей.
В будь-якому оригінальному пасажирському фургоні/бусі бюджетної комплектації для комфорту на другому (третьому) ряді треба міняти сідушки
Kristina
29.05.2021, 20:09
Есть из перечисленных моделей те который не нужно менять сидушки а уже которые сами нормальные сидушки на втором ряду?
Питання про нову машину, чи б/у ?
Kristina
29.05.2021, 20:30
Планирую покупать б.у
Дзвониш продавану і питаєш.
Потім їдеш і дивишся/пробуєш.
Добавлено через 1 минуту
Зачасту, там вже будуть стояти сідушки з регулюванням.
Kristina
29.05.2021, 20:44
Я для этого сюда я написала чтобы узнать какому продавцу звонить о какой машине спрашивать.
Помимо модели машин наверняка же ещё и комплектация у них может быть разная где-то сиденья раскладываются где-то сиденье не раскладывается.
В сусіда Добло Малібу - заводська жирна пасажирська комплектація, задні сідушки не регулюються! Думаю, в Партнерах-Берлінгах та сама історія.
Регулюватись будуть ті, що туди поставили при переобладнанні.
vitos svp
30.05.2021, 13:37
В сусіда Добло Малібу - заводська жирна пасажирська комплектація, задні сідушки не регулюються! Думаю, в Партнерах-Берлінгах та сама історія.
Регулюватись будуть ті, що туди поставили при переобладнанні.
Якщо не помиляюсь, то в попередньому поколінні каблуків РСА, був змінний нахил спинки сидіння 2-го ряду, в теперешньому нема!
Добавлено через 3 минуты
Я для этого сюда я написала чтобы узнать какому продавцу звонить о какой машине спрашивать.
Помимо модели машин наверняка же ещё и комплектация у них может быть разная где-то сиденья раскладываются где-то сиденье не раскладывается.
Мадам, продаванів на порядок більше, ніж непоганих автомобілів!
Тому опирайте не продавця, а конкретну машину!
Ларгус, це що таке? Скутер чи самокат?
Я таких Авто не бачив!
Василий Ш.
30.05.2021, 14:04
Здравствуйте! Смогут ли пассажиры задних сидений комфортно ехать на дальние расстояния опустить спинку или как то отрегулировать её на втором ряду у какой нибудь из этих моделей Citroen Berlingo, Peugeot partner или fiat doblo?
Таке як сидіння можна згодом замінити, на те чого потребуєте.
Головне знайти/вибрати живе, здорове авто!
Судя из обзоров то у нового берлинго регулируется наклон спинки, если брать не цельный задний диван а 1\3 и 2\3
vitos svp
31.05.2021, 09:58
Судя из обзоров то у нового берлинго регулируется наклон спинки, если брать не цельный задний диван а 1\3 и 2\3
На нових каблуках PSA механізм складання задніх сидінь такий самий як і в Кангу ІІ - разом зі спинкою рухається і сидушка, на попередньому спинка складалась окремо від сидушки, тому там і було декілька положень спинки.
55:15
https://www.youtube.com/watch?v=1QBV0h5qiQc&t=704s
vitos svp, Ларгус- Дакія Логан, універсал росіянської збірки.
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010