Показати повну версію : как проверить Iphone ?
Привет всем..для тех кто "в теме" и разбирается,подскажите...
есть такая проблема,надо купить 2шт. Iphone 7+..тут предлагают по 400$ за шт., б/у с Америки..продавец проверенный,и никуда не денется,есди что... на просторах интернета нашел,такие же,но по утверждению продавца,новые,запечатанные по 500$ за шт...
конечно,новые,это новые..но где гарантия,что "новые"..сейчас не проблема,запечатать и поменять корпус..а внутри не известно что?:maybe:
...а как проверить,понятия не имею..отсылает наложкой..но что я на почте увижу,что включ. и работает?..и все..
что посоветуете?..сума не малая,не охота пролететь:)
sergeyss9
15.02.2019, 22:58
Привет всем..для тех кто "в теме" и разбирается,подскажите...
есть такая проблема,надо купить 2шт. Iphone 7+..тут предлагают по 400$ за шт., б/у с Америки..продавец проверенный,и никуда не денется,есди что... на просторах интернета нашел,такие же,но по утверждению продавца,новые,запечатанные по 500$ за шт...
конечно,новые,это новые..но где гарантия,что "новые"..сейчас не проблема,запечатать и поменять корпус..а внутри не известно что?:maybe:
...а как проверить,понятия не имею..отсылает наложкой..но что я на почте увижу,что включ. и работает?..и все..
что посоветуете?..сума не малая,не охота пролететь:)
Судячи по ціні то відновлені розблоковані телефони .Перше оновлення і блокується айклауд , а без нього функціонал не більший чим в калькулятора. Такі речі краще купляти офіційні з гарантією та всіма чеками , або за бугром - там вони трохи дешевші.
https://support.apple.com/ru-ru/HT204073
https://www.apple-iphone.ru/review/iphone-kak-otlichit-poddelku/
https://yablyk.com/473226-kak-proverit-novyj-li-iphone-vy-kupili/
Б/у також бажано з всіма папірцями які підтверджують покупку ,паролями ,акаунтами і т.п
Александр виваро
16.02.2019, 09:48
Якщо запаковані в плівку, то це не нові , а як нові, тобто відновлені. Провірити на почті практично неможливо. Все, що можна провірити на почті- це пробити серійний номер через сайт апл, та дізнатися чи він не крадений та перед вами дійсно айфон а не китай. Але саме цікаве може виявитися всередині- це неоригінальні комплектуючі, замінений екран на схожий, але китайський, або, що найгірше неякісно ремонтована материнська плата, що після місяця другого принисе власнику немало неприємностей. Якщо вирішили купити б/у апл, купуйте у провірених продавців. Я купував дружині півтора роки тому 6s+ бу- все супер оригінал без ремонту, а собі рік тому купив 6s відновленого-трохи непощастило ремонтував материнську плату, ще+50$. Тобто купувати бу чи реф техніку апл завжди лотерея)
Сорі за оффтоп звісно, але за 450 можна новий huawei p20 купити і взагалі не паритись.
але за 450 можна новий huawei p20 купити і взагалі не паритись.
звичайно..можна ВАЗ новий купити за 6т.$, а можна Опель Ісігнію 2010р.,в Німеччині купити..і вийде вже розмитнена,на укр.номерах,за ті ж гроші..кому що подобається:)
звичайно..можна ВАЗ новий купити за 6т.$, а можна Опель Ісігнію 2010р.,в Німеччині купити..і вийде вже розмитнена,на укр.номерах,за ті ж гроші..кому що подобається:)
Неправильное сравнение , x_mad хотел сказать что нету смысла переплачивать за "надгрызок" если можно взять апарат с похожими характеристиками и ничем не уступающими функциями в разы дешевле . ИМХО !
Неправильное сравнение , x_mad хотел сказать что нету смысла переплачивать за "надгрызок" если можно взять апарат с похожими характеристиками и ничем не уступающими функциями в разы дешевле . ИМХО !
А як же бренд? Статус...
І їзда в троліку, з кредитним вогризком...
По самій темі.
Брати б/у смартфон, то дурня. Це одна з небагатьох речей, яка має купуватися новою. Особливо Огризок, зі всіма їхніми аклаудами і рештою прив'язок.
Набежали любители дроидов..
Вопрос был в выборе смарта или проверке айфона?
На кой этот базар устраивать у кого длинее?
Набежали любители дроидов..
Вопрос был в выборе смарта или проверке айфона?
На кой этот базар устраивать у кого длинее?
Не нервуйся.
Питання як перевірити? Думаю пому айклауду, чи як воно там ся назива...
А нову 7-ку, реально нову, а не відновлена. Знайти із місії нездійсненної.
А купувати Огризок, який вже ковиряли, та ше невідомо як і де, за пів мішка бабла... То певно сам розумієш.
Дякую всім,хто долучився до обговорення,і за поради..сам не користуюсь айфоном,і не мав його ніколи..подарував син в минулому році на д.н.,але передарував дружині,так як мені не підходив телеф. з однією сім картою..маю двох дівчаток-близнючок, і в цьому році закінчуюють школу,і захотіли на д.н. айфони 7+..от я і "попав" майже на авто, на польських бляхах:)...ніякі доводи,на інші моделі телеф.,не діють..або ці,або ніякі..це як в мого брата,авто тільки мерседес признає:yes3:..колись пообіцяв,і мушу виконувати тепер..розумію,що нові кращі,але там ціна одного під 20т.грн..а мені 2шт. треба..отакі справи..
всім доброї ночі..і гарного дня завтра.
wasya, в есторе по 16 тис на 32гв новые
по 16 тис на 32гв новые
так вот я в Днепре нашел такие новые,по 13500..а насколько новые, не знаю:maybe:..потому и спрашиваю здесь,не разбираюсь совсем в них..
вот ссылка,не для рекламы!!!..если нельзя,то сотрите сообщение..
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/novyy-iphone-7-7-plus-32-128-256gb-neverlock-garantiya-bez-predoplaty-IDCBAuZ.html
Покупал жене и товарищу андроид в Киеве в магазине, цены более чем адекватные, ссылку кину в личку вдруг заинтересует, маг. проверенный, покупал без пересылок.
так вот я в Днепре нашел такие новые,по 13500..а насколько новые, не знаю:maybe:..потому и спрашиваю здесь,не разбираюсь совсем в них..
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/novyy-iphone-7-7-plus-32-128-256gb-neverlock-garantiya-bez-predoplaty-IDCBAuZ.html
Цена очень заманчива.. имхо фейк какойто олх он такой..
Естор это тоже серяки с минималкой, брали много у них техники.
Если девочки согласны на бу могу человека порекомендовать, но он в Киеве.
sergeyss9
18.02.2019, 10:57
Та нема їх нових, то все розвод - всі відновленні :yes3:. Ось його ціна на алі https://ru.aliexpress.com/item/Apple-iPhone-7-Plus-4-LTE-32-128-256-rom/32927775273.html?spm=a2g0v.search0104.3.3.53f91f64 Z6yeNu&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_7_10065_ 10068_10843_319_10059_10884_317_10887_10696_321_32 2_10084_453_10083_454_10103_10618_10304_10307_1082 0_537_536_10902%2Csearchweb201603_16%2CppcSwitch_0&algo_pvid=fc1d73cc-a03f-4337-99ed-239129f624ef&algo_expid=fc1d73cc-a03f-4337-99ed-239129f624ef-0 ціна 430*27,3=11740
Раз Галя така балувана , а тим паче дві - може краще замовити в Китаї ?Замовити один , якщо все пучком , потім інший .Гарантії як такої що в нас , що в піднебесній нема .Єдиний мінус - можна попасти під розтаможку .
согласны на бу могу человека порекомендовать, но он в Киеве.
спасибо..они на все согласны)))..только у меня есть на месте человек,что б/у ими занимается..с США привозит...хорошо его знаю,проверенный.
спасибо..они на все согласны)))..только у меня есть на месте человек,что б/у ими занимается..с США привозит...хорошо его знаю,проверенный.
У нього і бери, найменш геморний і безнервозний варіант
И если шо то знатимеш кого за крашанки брать
Александр виваро
18.02.2019, 12:49
Б/у буде краще ніж «нові» 7-ки. Бо нові 7 то відновлені. І не завжди в заводських умовах. Якщо продавець провірений- беріть у нього, якщо ще дає певну гарантію на апарати взагалі чудово.
привезли 3шт. айфони 7+ з Америки..2шт. віддали по 390$, і 1шт за 380$..всі в ідеальному стані,..в своїх коробках,всі серійні номери збігаються..працюють поки норм..акум 86%..трохи побавився ним,сподобалось краще андроїда...все чітко,зрозуміло і нічого зайвого..камера також хороша,тим більше там їх 2шт..назад вже свій самсунг не хочеться брати в руки...схоже,як би на краще авто сів їхати :)
сподобалось краще андроїда...
:skuka: зараз почнеться...
Дві камери... Тю... :beach:
камера також хороша,тим більше там їх 2шт..
а шо теперь мне делать со своими тремя?
привезли 3шт. айфони 7+ з Америки..2шт. віддали по 390$, і 1шт за 380$..всі в ідеальному стані,..в своїх коробках,всі серійні номери збігаються..працюють поки норм..акум 86%..трохи побавився ним,сподобалось краще андроїда...все чітко,зрозуміло і нічого зайвого..камера також хороша,тим більше там їх 2шт..назад вже свій самсунг не хочеться брати в руки...схоже,як би на краще авто сів їхати :)
Вітаю!
Отак і стають яблофанами))
Аккум прийдется мінять але то росхідник)
Дві камери... Тю...
та не в кількості камер справа...просто зручніше в користуванні, здається..нічого лишнього,що загромаджує весь телеф. і память, відповідно..сама програмна оболонка продумана краще і простіше,як на мою думку..я вперше користуюсь,тому це моя особиста,субєктивна думка,як користувача..дружина вже давно перейшла,тепер стала "фанаткою" IOS,назад вже не хоче,навіть топові моделі від андроїд...перед цим я тільки Нокію признавав..на андроїд перейшов,так як платформа віндовс фонів втратила актуальність і програмну підтримку..
Отак і стають яблофанами))
Так нам впарюють те, шо нам не зовсiм потрiбно.
Так нам впарюють те, шо нам не зовсiм потрiбно.
Ну от як можно впарити жигуля людині що поіздила на іномарці?
Вроде ж суть одна але..
Так дорожче, але не висне не сношае мозг просто робить))
Добавлено через 2 минуты
wasya, ти ще мак купи)) різниця з віндою в рази)) але треба трохи переучится.
ти ще мак купи))
От навiщо людинi камаз, якшо йому i на легковику добре?
але не висне не сношае мозг просто робить))
от що і основне для мене,а не "понти ганяти" з айфоном,як кажуть..за 1,5 року новий, не дешевий самсунг,стільки "мусора" набрав,що бісить тепер в роботі,тормозить..при цьому що я ні які ігри не граю,і нічого лишнього не закачую..
Чтоб не плодить темы спрошу за Айфон здесь - нашел Айфон (вроде 5S), говорят заблокированный. Может кому нужен на запчасти ?
нашел Айфон (вроде 5S), г
вчера только продал такой,не заблокированный,за 15 мин. на ОЛХ..не посмотрел по чем они,поставил цену "от фонаря" 800грн..и сразу дзвонок..сегодня,ради интереса посмотрел,а их оказывается по 2500 продают:dash2:..а я еще в фирменную коробочку,все упаковал,несколько чехлов добавил,шпильку положил от симки,даже..и еще на НП 12грн. за упаковку заплатил:)
Отож я всю жизню мечтав про огрызок
вчера только продал такой,не заблокированный,за 15 мин. на ОЛХ..не посмотрел по чем они,поставил цену "от фонаря" 800грн..и сразу дзвонок..сегодня,ради интереса посмотрел,а их оказывается по 2500 продают:dash2:..а я еще в фирменную коробочку,все упаковал,несколько чехлов добавил,шпильку положил от симки,даже..и еще на НП 12грн. за упаковку заплатил:)
Шпильку то зачем?😭
Там симка достается по хитро.опому.
Там симка достается по хитро.опому.
Скрепкой канцелярской достается лоток.
Родные просто дефицит))
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010