Показати повну версію : Скол на фарі, реретин кордону ЕС
Питання до колег, що перетинають кордон Україна - ЕС. Маю круглий скол на склі фари головного світла, розмір десь з мале яйце перепела. Чі це буде проблемою при виїзді за кордон? Дякую.
AK Andrew
29.01.2019, 20:28
Обычно никто не смотрит на внешнее да и на техническое состояние, но для верности можешь грязючкой помазать чтоб меньше было видно :nasmeshka:
Маю круглий скол на склі фари
скотчем аккуратно заклей , абы переехать кордон
Часом за не горящу лампочку якусь, можуть мозок винести...
А тут.
Лотерея!
З. І. Я звичайно розумію. Що часи тяжкі. Але лічно сам, то поміняв би фару на цілу. І то не заради перетину кордону, а заради себе.
Хлопці, дякую за участь.
Та той скло в принципі просто видно, він якось всередині самого шару скла, поверхня, на диво, практично гладенька залишилась.
Саме скло фари вже замовив, їде. Ну як вже припече, то буду ліпить=)
У 2000х роках,за тріщину у фарі по 10 долярів платили поліцаям поки скло не замінили.Проскочити кордон можливо але потім штрафи як за нову фару.
Проскочити кордон можливо але потім штрафи як за нову фару
..то точно
blackstalker
31.01.2019, 06:41
Нічого не буде. За тонування домагаються точно, якщо воно є. Мене раз румуни пропустили з ним а другий раз збирав..
Тонування маю тільки на пасажирських вікнах і на вікнах задніх дверей. Я так розумію що це дасть змогу причиплятися до тонування. На лобовому, і вікнах водія та переднього пасажира тунування не маю. Нормально так?
blackstalker
31.01.2019, 20:23
Тонування маю тільки на пасажирських вікнах і на вікнах задніх дверей. Я так розумію що це дасть змогу причиплятися до тонування. На лобовому, і вікнах водія та переднього пасажира тунування не маю. Нормально так?
На ці уваги не звертають. Тільки на водія і пасажира з переду
AK Andrew
31.01.2019, 21:14
Дружище, пора бы правила знать по тонировке, в Европе тоже самое, только там иногда контролируют.
Итак, лобовуха - полоска не больше 14см,
передние окна - пассажир+водитель не ниже 75% светопропускания, а лучше просто чистые,
все остальные не регламентируются, хоть изолентой затонируй :meowth:
Хотя в Европе местных тоже хватает, которые ездиют наглухо тонированные
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010