Увійти

Показати повну версію : Скол на фарі, реретин кордону ЕС

Dia
29.01.2019, 20:19
Питання до колег, що перетинають кордон Україна - ЕС. Маю круглий скол на склі фари головного світла, розмір десь з мале яйце перепела. Чі це буде проблемою при виїзді за кордон? Дякую.

AK Andrew
29.01.2019, 20:28
Обычно никто не смотрит на внешнее да и на техническое состояние, но для верности можешь грязючкой помазать чтоб меньше было видно :nasmeshka:

fredi5
30.01.2019, 06:48
Маю круглий скол на склі фари
скотчем аккуратно заклей , абы переехать кордон

Чижик
30.01.2019, 06:57
Часом за не горящу лампочку якусь, можуть мозок винести...
А тут.
Лотерея!

З. І. Я звичайно розумію. Що часи тяжкі. Але лічно сам, то поміняв би фару на цілу. І то не заради перетину кордону, а заради себе.

Dia
30.01.2019, 19:01
Хлопці, дякую за участь.
Та той скло в принципі просто видно, він якось всередині самого шару скла, поверхня, на диво, практично гладенька залишилась.
Саме скло фари вже замовив, їде. Ну як вже припече, то буду ліпить=)

Rulik
30.01.2019, 19:48
У 2000х роках,за тріщину у фарі по 10 долярів платили поліцаям поки скло не замінили.Проскочити кордон можливо але потім штрафи як за нову фару.

wasya
30.01.2019, 22:38
Проскочити кордон можливо але потім штрафи як за нову фару
..то точно

blackstalker
31.01.2019, 06:41
Нічого не буде. За тонування домагаються точно, якщо воно є. Мене раз румуни пропустили з ним а другий раз збирав..

Dia
31.01.2019, 09:06
Тонування маю тільки на пасажирських вікнах і на вікнах задніх дверей. Я так розумію що це дасть змогу причиплятися до тонування. На лобовому, і вікнах водія та переднього пасажира тунування не маю. Нормально так?

blackstalker
31.01.2019, 20:23
Тонування маю тільки на пасажирських вікнах і на вікнах задніх дверей. Я так розумію що це дасть змогу причиплятися до тонування. На лобовому, і вікнах водія та переднього пасажира тунування не маю. Нормально так?

На ці уваги не звертають. Тільки на водія і пасажира з переду

AK Andrew
31.01.2019, 21:14
Дружище, пора бы правила знать по тонировке, в Европе тоже самое, только там иногда контролируют.
Итак, лобовуха - полоска не больше 14см,
передние окна - пассажир+водитель не ниже 75% светопропускания, а лучше просто чистые,
все остальные не регламентируются, хоть изолентой затонируй :meowth:
Хотя в Европе местных тоже хватает, которые ездиют наглухо тонированные