Показати повну версію : Мини-трактор
AK Andrew
06.11.2018, 10:25
Всем привет!
Форумчане, а есть у нас кто-то занимающийся сельхоз техникой?
Нужен мини-трактор, обязательно 4х4, по цене до 3000-4000 евро.
Желательно новый, но может и б/у в хорошем состоянии.
А колея какая? И вообще для каких целей
Кораблик
06.11.2018, 19:06
Что конкретно нужно? У меня мини трактор уже 10 лет.
AK Andrew
06.11.2018, 20:38
нужен для домашних целей, старикам, небольшое поле, огород, перетащить чтото в районе дома, такое по мелочам.
сейчас есть самоделка, уже лет 20, сделан из старой Шкоды, похож на Виллис ))
все круто, но движек постоянно барахлит, нужна замена на чтото посвежее, чтоб не ковыряться в нем
Спробуй поїхати подивитись на тракторці у с. Гаї, то як на Золочів, за Чижиками поворот направо по новій дорозі, тільки не бери на ременевій передачі.
На вул.Зеленій,"Спецтехніка",бачив б/у японців продають. Думаю найкращій варіант,або шукати в Одесі
,бачив б/у японців продають. Думаю найкращій варіант,або шукати в Одесі
:vo: Япономанці ще й з фрезою у комплекті йдуть, а працюють - то просто казка... Якийсь Ямамото, точно не пам"ятаю назву, працює тихіше за мого Самурая і це при повному навантаженні з фрезою.
На вул.Зеленій,"Спецтехніка",бачив б/у японців продають. Думаю найкращій варіант,або шукати в ОдесіДорогі вони, мабуть в разів 3 на них ціну закручують. Кілька раз чув, що проблемно з запчастинами. В нас є кілька штук, швидкість у них "черепаша", тому на "дальні городи" не вигідно, якщо все під боком , то да. Собі зробив на базі ЛУАЗа, поки їсти не просить)))
Собі зробив на базі ЛУАЗа, поки їсти не просить)))
В серію,будуть замовлення,а Ти роботу шукаєш на дядю!
В серію,будуть замовлення,а Ти роботу шукаєш на дядю!
Не дешеве задоволення теж, Луазіка купував не на ходу за 7000грв. Двигун від мотоблока Зубр 12к.с., приблизно 15000грв. і він мені не дуже подобається, шумний і дає сильну вібрацію. Кабіна теж вийшла йолки палки! Без неї можна обійтись було, але часом вожу із собою двох малих синів (3і4 роки), інколи вони в ньому і засинають)). Недоліків трохи є, помаленьку справляю))) Але тракторець вдома робить все.
Вибрация будет подюбому потому как 1 цилиндр и яб брал двигло 15 или 18 коняк
blackstalker
10.11.2018, 09:05
В мене родич в Києві тракторець продає саморобний
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010