Показати повну версію : Незрозумілий шум в двіжку
Всім доброго дня.
Це мій первий бус і відповідно прошу віднестись з розумінням, якщо я написав щось не так.
Пару днів назад став чути новий звук в двіжку.
Після 2000 оборотів(якщо
набрати тіж самі обороти стоячи на місці даного звука нема) крім свиста турбіни чути незрозумілий звук який посилюється по мірі зростання оборотів.
Також замітив, якщо стояти на місці при включаних фарах то видно невеликий дим по запаху як вихлопні гази.
Що можете підказати в даному випадку ?
димончик
29.08.2018, 07:49
Доброго й Вам. Приеднуйтесь!
Стосовно шуму-можливо це шум від КПП, в наших машинах це є нормою, при повільній їзді, на низьких передачах чути торохкотіння , як у швейної машинки. Це як варіант.
Стосовно диму- з якої частини Ви його бачите, чи відчуваєте?
І додайте рік машини, бо є де які відмінності...
Машина 2003р
Стосовно шуму то раніше небуло його а з вашого повідомленя я так зрозумів він повинен був бути з самого початку
А дим видно з під передньої частини двіжка
Їздив на СТО так як думав що турбіна
Там сказали що прогоріла система вихлопа і цимже мотивірували шум після 2000 оборотів
димончик
29.08.2018, 08:48
А дим видно з під передньої частини двіжка
Передня частина, це де ремені, чи до радіатору?
Ввечері зможу подивитись
Добавлено через 8 часов 39 минут
10 хвилин роботи і нічого не побачив ніякого дима але запах вихлопних газів чую
Добавлено через 8 часов 39 минут
дим видно коли стемніє і включити фари тоді видно
На яке сто їздили?
Може у Вас з під форсунки січе?
Завтра буду вже в Умані, можемо пересіктись і послухати разом
Котовського 35 там за гаражами
Добавлено через 2 минуты
На яке сто їздили?
Може у Вас з під форсунки січе?
Буду радий зустрітись
димончик
30.08.2018, 17:53
Это будет самое правильное решение.:+1:
Добавлено через 36 секунд
Буду радий зустрітись
:+1:
Скинув номер телефону в приват.
Велике дякую за зустріч:Laie:
Roman_12345
06.09.2018, 17:14
Чтобы не создавать новую тему спрошу тут, есть шум со правой стороны двигателя , я его слышу в салоне, как будто что то шкребет, и он слышен от 1600-до2400 оборотов, от скорости не зависит, на всех передачах, с увлечением оборотов звук усиливается, но на холостых его нет... может кто-то стыкался с такой проблемой ?
vectra20
06.09.2018, 17:20
мога шестерни?
Roman_12345
06.09.2018, 17:38
мога шестерни?
Тоже думал, но на нейтральной передаче на этих оборотах тишина, да и когда двигатель менял проверяли шестерни...
blackstalker
06.09.2018, 21:00
Може прикол в турбіну? Я коли трандюсер крутив сам то була зміна звуку роботи її то свистіла а коли підкрутив його на оберт свистун не було чути, а в певних положеннях при 2000-2200 об був гуркіт незрозумілий...
igrok960
08.09.2018, 09:36
дим видно коли стемніє і включити фари тоді видно
Проверь патрубок картерных газов, возможно слетел или треснул.
Roman_12345
09.09.2018, 08:00
Може прикол в турбіну? Я коли трандюсер крутив сам то була зміна звуку роботи її то свистіла а коли підкрутив його на оберт свистун не було чути, а в певних положеннях при 2000-2200 об був гуркіт незрозумілий...
Турбина новая стоит, на старой тоже такое было,с правой стороны только навесное может гудеть и шестерни, но блин почему на нейтральной в этом диапазоне оборотов тишина?
Проверь патрубок картерных газов, возможно слетел или треснул.
Так і було, патрубок сапуна протерся і мабуть вже давно бо звук від турбіни не дуже добрий
Чтобы не создавать новую тему спрошу тут, есть шум со правой стороны двигателя , я его слышу в салоне, как будто что то шкребет, и он слышен от 1600-до2400 оборотов, от скорости не зависит, на всех передачах, с увлечением оборотов звук усиливается, но на холостых его нет... может кто-то стыкался с такой проблемой ?
Ну що, рішив проблему?
Прийшов час вирішити питання з турбіной
Точніше я вже майже повернуся ізза бугра от тепер і гадаю де робити турбіну ?
В нас в місті продають з донорів шо розбирають хочуть 140$ от тіки не знаю що робити
Турбина новая стоит, на старой тоже такое было,с правой стороны только навесное может гудеть и шестерни, но блин почему на нейтральной в этом диапазоне оборотов тишина?
Подвесной подшипник правой полуоси проверял?
blackstalker
22.11.2018, 19:31
В нас в місті продають з донорів шо розбирають хочуть 140$ от тіки не знаю що робити
Якщо турбіна проста то можна самому міняти. Картридж 2500 а замінити пару годин роботи.ну принаймні я так робив
Якщо для себе то я б дивився в сторону нової. Наші уманські бариги впарюють херню.
Якщо турбіна проста то можна самому міняти. Картридж 2500 а замінити пару годин роботи.ну принаймні я так робив
Наскільки тяжко це зробити самому ?
blackstalker
22.11.2018, 19:45
Наскільки тяжко це зробити самому ?
Просто дуже. Найбільша морока її зняти, пізніше фото закину
Просто дуже. Найбільша морока її зняти, пізніше фото закину
Буду дуже вдячний
Romaha55
26.11.2018, 15:53
відкрийте в неті відео є..
І так продивившись пару мануалів відео на Ютюб і порозмислив вирішив робити все сам
У нас в місті запросили за заміну турбіни 2000 грн( за роботу)
Замовив набір прокладок шпильок і мідних гайок ( велике дякую Ключик за дуже цікаву підказку з З/П)
sergeyss9
23.12.2018, 16:03
І так продивившись пару мануалів відео на Ютюб і порозмислив вирішив робити все сам
У нас в місті запросили за заміну турбіни 2000 грн( за роботу)
Замовив набір прокладок шпильок і мідних гайок ( велике дякую Ключик за дуже цікаву підказку з З/П)
Привіт ! А в кого це такий конський цінник ?
Умань район Водоканалу Гаражі
Район ГРС часні СТО
Район 3 коли часнік
У всіх ціна від 2000 до 2500 грн
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010