КПК

Показати повну версію : Можно ли мыть двигатель 2.5?

Витасик.
28.04.2018, 01:07
Доброго времени суток! Интересует такой вопрос! Можно ли мыть двигатель на виваро 2.5 G9U 730? Есть желание помыть, но побаиваюсь. Кто что посоветует? Спасибо.

ПавелК
28.04.2018, 07:25
Я, з 12року, жодного разу не мив і нічого, їздить ! Та й мить нема чого...

AK Andrew
28.04.2018, 11:29
Если хочешь нормально помыть двигатель и подкапотное пространство, тогда вынимай его наружу, изолируй все куда не должна попасть вода и оставляй на просушку, а так нет смысла, всеравно толком везде не доберешься да и есть шанс позаливать воду куда не нужно.

RomaS
28.04.2018, 22:49
Проще тряпочкой протереть...

AK Andrew
29.04.2018, 16:23
Проще тряпочкой протереть...
ну да, для визуального спокойствия можно сверху тряпочкой протереть, но масло и сильную грязь всеравно не вытрешь, тогда либо глобально, либо не заморачиваться ))

Витасик.
03.05.2018, 23:38
Если хочешь нормально помыть двигатель и подкапотное пространство, тогда вынимай его наружу, изолируй все куда не должна попасть вода и оставляй на просушку, а так нет смысла, всеравно толком везде не доберешься да и есть шанс позаливать воду куда не нужно.

То сильно затратно, и времени много занимает

Максим_Одесса
03.05.2018, 23:51
Я не мою, ни бензин ни дизель. Себе дороже

blackstalker
03.05.2018, 23:53
Я мив простий дизель пежо партнер 1.9. головне акум зняти і після мийки компресором повидувати з фішок,проводів вологу

Максим_Одесса
04.05.2018, 00:03
Оно когда как)

ПавелК
04.05.2018, 07:12
Я мив простий дизель пежо партнер 1.9. головне акум зняти і після мийки компресором повидувати з фішок,проводів вологу

Знайшов з чим рівнять ! :D

Витасик.
04.05.2018, 08:45
Я не мою, ни бензин ни дизель. Себе дороже

Бензин не страшно мыть. Я мыл и не раз, бо раньше были только бензиновые, а дизель первый.

vectra20
04.05.2018, 08:54
саме главне, не забути натерти сіліконом

x_mad
04.05.2018, 09:35
можете спробувати пароочисником, але додатково побризкати якоюсь хімією з пшикалки і тряпочкою протерти. Не так зручно як мийкою, але і не страшно за змокрівші контакти

Максим_Одесса
04.05.2018, 12:38
можно и так

Витасик.
04.05.2018, 13:08
можете спробувати пароочисником, але додатково побризкати якоюсь хімією з пшикалки і тряпочкою протерти. Не так зручно як мийкою, але і не страшно за змокрівші контакти

Впринцепе вариант хороший. Но если химией побрызгать? То пароочиститель вымыет всю химию с мотора?

x_mad
04.05.2018, 14:24
ну хімію простеньку, я брав Plak cysty silnik - не думаю, шо там прям ядерна суміш, мотору нічо не буде. Взагалі пароочисником дуже круто салон чистити, особливо гладенькі речі з пластику, кожзам/шкіри. Торпеду просто шикарно - пара у всі дірочки маленькі влазить і все вимиває. Обивку сідух теж круто. Мотор це я так, просто за компанію вирішив спробувати - однозначно краще і легше ніж просто тряпкою там колупатись

https://www.youtube.com/results?search_query=car+vapour+clean

vectra20
04.05.2018, 21:10
Витася шо ти шукаеш на свій зад приключенія?
ти ті проблеми не порішив...
скучно живеться?

Витасик.
04.05.2018, 21:32
ну хімію простеньку, я брав Plak cysty silnik - не думаю, шо там прям ядерна суміш, мотору нічо не буде. Взагалі пароочисником дуже круто салон чистити, особливо гладенькі речі з пластику, кожзам/шкіри. Торпеду просто шикарно - пара у всі дірочки маленькі влазить і все вимиває. Обивку сідух теж круто. Мотор це я так, просто за компанію вирішив спробувати - однозначно краще і легше ніж просто тряпкою там колупатись

https://www.youtube.com/results?search_query=car+vapour+clean

Салон и торпеду то оно вымыет, а двигатель вряд-ли. Потому что салон не в масле и не в такой грязи как моторный отсек.

Добавлено через 1 минуту
Витася шо ти шукаеш на свій зад приключенія?
ти ті проблеми не порішив...
скучно живеться?

Степаныч, я себе не ищу приключения. Просто хочется чтоб чистинько было:D

Darts-Trafik
04.05.2018, 21:49
Розкажу з власного досвіду. Мив двигун,за 6 років,два рази,все Слава Богу добре! Але як кажуть-надійся а сам не зевай! Перед першою мойкою всі фішки,контакти,з"єднаня замотав додатково ізолентою,туго! Зняв корпус повітрянного фільтра,перемотав всі контакти на форсах,на свічках-де зміг і доліз!:) Блок релюх і запобіжників,під охлаждайкою,закрив кульком і вперед! Напшикав хімії,потім змив водою з дуже слабого керхера, затім наніс автошампуня,хвили дві почекав і знову змив. Машинка сохла з відкритим капотом не менше 3 днів;) Це все я робив літом,у батьків,коли не потрібна була машинка!!! Якось так! Думаю цього року повторити.

Максим_Одесса
04.05.2018, 23:04
хороший подход

вите4ек
06.05.2018, 17:43
Мыл пару раз все нормально, щас пользуюсь мощным промышленным компрессором одеваю пистолет с трубочкой и он под мощным давлением выбивает всю куйню . Только очки надо одевать бо там после зимы песка пол куба собирается.

Eugene
07.05.2018, 16:35
Маслянні пятна забираю з моторного відсіку аерозольним карбоклінером, а пилюку не зачіпаю.