КПК

Показати повну версію : Ламіноване водійське посвідчення, чи дійсне в Європі?

OlaF
15.10.2017, 18:20
Хто останнім часом їздив до Європи, чи діє там наше посвідчення, те яке ламіноване і без строку дії. Чи прискіпуються місцеві поліцаї чи прикордонники?

nekolay
15.10.2017, 18:22
Хто останнім часом їздив до Європи, чи діє там наше посвідчення, те яке ламіноване і без строку дії. Чи прискіпуються місцеві поліцаї чи прикордонники?
дійсне.

димончик
15.10.2017, 18:28
Ни чего точно не скажу, но буквально вчера, позвонила знакомая, она живет в Италии, попросила помочь с заменой прав. Как раз речь шла о замене ламинированных на пластиковые... Потому , думаю, что есть проблема. Не спроста же обратилась...

Gena-street
15.10.2017, 18:56
Должен быть срок.

wasya
15.10.2017, 18:56
Не спроста же обратилась...
все дійсне..роздмухали проблему із нічого..де посилання на статтю Закону,що не дійсне?

sobol
15.10.2017, 19:44
Перетинав кордон Польщі на початку липня. Минув Польщу,Словаччину,Угорщину,Словенію,Італію і назад знову через Угорщину - жодних проблем з прикордонниками не було. Думаю,якщо їхати транзитом -проблем не буде.

Беза
15.10.2017, 19:46
Думаю,якщо їхати транзитом -проблем не буде.
Не исключен вариант что в какой-то момент наши могут просто не выпускать со старыми.

OlaF
15.10.2017, 19:55
Перетинав кордон Польщі на початку липня. Минув Польщу,Словаччину,Угорщину,Словенію,Італію і назад знову через Угорщину - жодних проблем з прикордонниками не було. Думаю,якщо їхати транзитом -проблем не буде.

Із старим посвідченням, ламінованим?

sergey2012
15.10.2017, 20:24
А причём , таможенники и погранцы до прав ? Проблеми могут возникнуть с полицейскими , той страны где вас остановят

sobol
15.10.2017, 20:40
Із старим посвідченням, ламінованим?

Так

Добавлено через 3 минуты
Не исключен вариант что в какой-то момент наши могут просто не выпускать со старыми.

Скорше Європа відмовиться пускати водіїв з ламінованими правами
Коли до цього дійде - заміна в нас буде обов'язкова.

Паша
15.10.2017, 22:16
Ламинированые права действуют. После получения первого годового вида на жительство (по разным причинам) права нужно заменять в течении этого года. Это касается не только ламинированых,но также и пластиковых документов. Италия меняет укр.права без перездачи.В других странах надо пересдавать.
Сегодня держал в руках чужие права :категория B без срока перездачи,
Категория С -термин 5лет. Эти права были получены несколько месяцев назад. Это для Украины так, для других стран другие условия. Российские права меняют без пересдачи.

Добавлено через 17 минут
Иногда могут просить официальный перевод на язык той страны в которой пребываеш

Louis
16.10.2017, 19:31
теоретично дійсне. але в деяких країнах як Італія і Іспанія бувають проблеми з поліцією. вони просто не признають їх бо вони їм не подобаються і ніхто там не буде читати закони чи конвенції). я зробив собі міжнародне водійське в даі десь за 10 грн (офіційна ціна). просто принести документи і заплатити в банку