Показати повну версію : Opel, Renault, Nissan Заміна на сік або на невеликі суми зайвого
Все розібрано... нічого не залишилось
:)
Привіт!
Цікавить пункт 2 і 4, так як сік не доставлю, озвуч еквівалент в національній валюті.:)
Привіт!
Цікавить пункт 2 і 4, так як сік не доставлю, озвуч еквівалент в національній валюті.:)
Кидай в приват реквізити куди відправляти. І яким перевізником (я б рекомендував інтайм якщо є - найдешевше). Отримаєш, пощупаєш, подивишся і сам вирішиш чого воно вартує :) А раптом його при перевозці потрощать :) :D
Але вишлю орієнтовно лише в суботу.
реально просто займає місце.
Ще маю карти під ручні склопідйомники, але вони без карманчиків вже - також можу комусь якщо треба подарувати.
DRB, карти я заберу. Кинув в лічку координати відправки.
DRB, карти я заберу. Кинув в лічку координати відправки.
Прийнято
Привіт!
Досі в приваті нічого нема. Завтра-післязавтра буду в гаражі, щоб забрати і відправити в суботу те що інші попросили.
Будь-ласка, дайте свої дані якщо ще зацікавлені. якщо ні, то пункти 2 і 4 з п"ятниці знову можете забирати кому треба
Добавлено через 42 секунды
На даний момент залишився не заброньований ніким склопідйомник лівий і правий. Якщо комусь треба - забирайте за будь-яку ціну
Досі в приваті нічого нема. Завтра-післязавтра буду в гаражі, щоб забрати і відправити в суботу те що інші попросили.
Будь-ласка, дайте свої дані якщо ще зацікавлені. якщо ні, то пункти 2 і 4 з п"ятниці знову можете забирати кому треба
Добавлено через 42 секунды
На даний момент залишився не заброньований ніким склопідйомник лівий і правий. Якщо комусь треба - забирайте за будь-яку ціну
Пункт №2 якщо бронь видмінется , то забрав би .
Пункт №2 якщо бронь видмінется , то забрав би .
Ок. Просто він щось хотів їх забрати і пропав. Хоча на форум заходить, повідомлення пише. А куди відправляти - мовчить :)
Кинь про всяк випадок дані в приват. Бо в суботу буду на інтайм їхати, в мене гараж далеко від дому, хотілось би зразу все повідправляти.
Ок. Просто він щось хотів їх забрати і пропав. Хоча на форум заходить, повідомлення пише. А куди відправляти - мовчить :)
Кинь про всяк випадок дані в приват. Бо в суботу буду на інтайм їхати, в мене гараж далеко від дому, хотілось би зразу все повідправляти.
Вибачаюсь бронь знімаю.... Появились нагайніші проблеми....
Вибачаюсь бронь знімаю.... Появились нагайніші проблеми....
Як скажете.
Piric - чекаю реквізити для відправки покриття східців.
Без броні поки що залишився пункт № 4 (нижній вихід пічки)
Все інше розібрано.
Відправлю в суботу все що залишилось, гляну що ще зайвого маю.
Piric - чекаю реквізити для відправки покриття східців.
Прошу вибачення , недогледів , думав східці ті де здвижка .
Прошу вибачення , недогледів , думав східці ті де здвижка .
Нічого страшного. Поправив текст щоб було зрозуміло.
Тому пункти 1 і 4 доступні знову
Підлога і карти дверей поїхали.
Залишилось те що в 1 повідомленні.
ruslankarpaty
01.04.2017, 21:03
Доброго дня,
могу предложить за пункт №3 (подьемники) три литра :beer: домашнего яблочного сока, отправка за мой счет:secret:
Доброго дня,
могу предложить за пункт №3 (подьемники) три литра :beer: домашнего яблочного сока, отправка за мой счет:secret:
Краще привозьте сік якось до Києва (а ми вже щось до соку тут придумаємо), або ми до Вас може колись доберемось.
Давай реквізити в приват - відправлю.
Але швидко не обіцяю, напевне вже наступної суботи - підійде? :beer:
Я ж не заради торгу, насправді багато місця то все займає.
Ще кришку багажника від Опель Кадет треба кудись пристроїти
Доброго дня,
Щось так і не доїхав до гаража щоб відправити... На тижні обов"язково доберусь, субота відправлю.
Сходи (водій пасажир) і нижня частина пічки все ще є.
Є же деякі речі до Опель Кадет - нема кадетоводів?
(прим"ятий багажник на седан, піддашки (сам дивуюсь що завжди називали козырьок), ущільнювач між кузовом і дверима (такий є на нексіях і не вистачає на кадетах дуже його взимку, знято з нексії), десь ще має бути електропривід для люка.
Треба буде на автоуа то все позакидувати щоб люди розібрали, але може тут десь в когось ще є кадет? Бо наприклад цей ущільнювач дуже хороша штука, треба лише двусторонній скотч докупиити і зняти старий з нього.
Все віддається за "дякую" або якщо не шкода якихось коштів - то в касу
Привет! Бронь можно до выходных на нижнюю часть печки,надо уточнить эта ли деталь мне нужна)
Привет! Бронь можно до выходных на нижнюю часть печки,надо уточнить эта ли деталь мне нужна)
та не проблема :)
:beer:
Вже побачив фото - явно це те що Вам потрібно. тому
Залишились лише права-ліва сходинки.
Ну ще десь є магнітола під дисплей (без дисплею) і ще якісь речі.. Створю нову тему пізніше
Все.. сходи теж кудись поїдуть. чекаю координати для відправки.
Нове що познаходжу буде інша тема
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010