Показати повну версію : Не заводиться Кадді 1,9 2007 двигун BLS
Усім вітання з Різдвяними святами. Авто не завелось після першого морозу -17грд, з буксиру на другій передачі жодних хлопків, на даний час замінено на нові свічі накалу, дп поступає з баку у фільтр, при впорскуванні плаку в повітряпровід були коротенькі хлопки, і ще при крутінні стартером більше 3-х секунд починає мигати індикатор тиску масла і пищати зумр. Може хтось мав подібну ситуацію? Як вирішити проблему?
Потепліло, завівся?
Тягати на мутузці замерзшу машину не дуже добре, навіть заборонено.
Тягати на мутузці замерзшу машину не дуже добре, навіть заборонено
у меня так кум на санта фе аккуратненько в 12 тыс уложился (курс 8)
Доброго вечера. Кадді завівся, після ком діагностики і роботи моториста. Під час перших спроб завести буксируванням збився кут синхронізаціі. Моторист виставив усе по міткам і завелась з першої проби. Додаю фото діагностики. Кут синхронізації колінвала і распредвала клапанів повинен бути 0,0 градусів.
Григорий Саныч
23.01.2017, 20:42
А с кокошо лешего он сбился???ремень не натянут был???
А с кокошо лешего он сбился???
Авто не завелось після першого морозу -17грд, з буксиру на другій передачі жодних хлопків,
Тому і збився, мабуть перескок.
В этом моторе шкив коленвала он же зубчатого ремня стоит через ступицу или демпфер,относительно их выставляется угол синхронизации. Этим можно компенсировать износ шкивав.Полезная штука, по пригону моя машина имела +0.4°,поставили 0.0,реально стала приемистей, а главное уменьшился расход.
Ігор 22, отделался испугом, мороженную машину можна натаскать на шнурке на много €вро!
это как простите можно синхронизировать. есть колено и распред устанавливаются о шаблону?
Devid, ,а если нет шаблона!? :maybe2: специнструмент не каждый имеет.
Devid, ,а если нет шаблона!? :maybe2: специнструмент не каждый имеет.
я хз как такое может быть. без инструмента выполнять достаточно точные настройки.
как то один спрашивал сколько стоит поменять ремень на кеде. говорю ему 500.
он мне. дай мне фиксатор в аренду.
я ему. купи набор за 150уе
пауза.
он. ок я готов менять грм за 500:D
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010