Показати повну версію : Підсилювач стелі
Cheatatel
16.11.2016, 17:14
Куплю підсилювач стелі (поперечину) на Трафік.
Григорий Саныч
16.11.2016, 19:30
а с твоей что случилось???
Игорь, я смотрю ты основательно за буса взялся.
Если не купишь, возьми полосу металла соотв длины и несколько ребер жесткости прокатай и будет тебе щастье
нема з заводу видно
Cheatatel
16.11.2016, 21:10
Фотка моя. Як видно, в мене поперечин тільки дві штуки. А щоб поставити рідні кронштейни для динаміків, потрібна ще одна, якої чомусь немає.
Игорь, я смотрю ты основательно за буса взялся.
Если не купишь, возьми полосу металла соотв длины и несколько ребер жесткости прокатай и будет тебе щастье На мала баба клопоту...)))
Ігоре, дякую за пораду, чим прокатати ще підкажи!
нема з заводу видно
та ну.. .має бути з заводу - подивився свої фото по переробці - в мене вантажний теж був - є на місці.
Профіль гіпсокартонний? Мабуть ні. На мій погляд "жидкуватий". Хоча.. Металічні подіуми для динаміків забезпечать більш жорстку конструкцію.
Лотки для прокладення електродротів?
Або щось подібне.
Або щось подібне.
Ці підсилювачі на розборках скоріш за все йдуть на лом, от тільки в кого є розборка бід боком...
та ну.. .має бути з заводу - подивився свої фото по переробці - в мене вантажний теж був - є на місці.
Ось ще одна така машина https://busovod.ua/showpost.php?p=201201&postcount=71
Ці підсилювачі на розборках скоріш за все йдуть на лом, от тільки в кого є розборка бід боком...
Нічого проти, сказать не можу.
Крім одного. Як тільки продавани з розборок, бачать чиюсь зацікавлленість в чомусь тому, що зазвичай йде в лом. То та деталь набуває такоооої ціни. Що зразу її і зкласти не можуть. :)
Ось ще одна така машина https://busovod.ua/showpost.php?p=201201&postcount=71
Може просто ударена десь була зверху? стелю порівняли підсилювач викинули?
Дивно.
Cheatatel
17.11.2016, 17:03
Може просто ударена десь була зверху? стелю порівняли підсилювач викинули?
Дивно.
Може й так, але візуально, нічого не видно. Всі ребра жорсткості були рівними, акуратними. Там де мали бути висвердлення точкового зварювання теж все гладко. Проте справа не цьому(з заводу чи не з заводу). Справа в тому де не задорого купити деталь. Може в кого поряд розборки, поцікавтеся, будь ласка.
... і в моїй тільки два підсилювачі було...
... і в моїй тільки два підсилювачі було...
Масові "удари" по даху пійшли. :)
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010