Показати повну версію : нерозтаможені авто будуть конфісковувати з 1 листопада
цікава статейка http://avtovod.org.ua/news/738588237-v-ukraine-voditelyu-vypisali-shtraf-v-618-tysyach-griven.html
хто в курсі з 1 листопада почнуть халяву прикручувати?
хто в курсі з 1 листопада почнуть халяву прикручувати?
Було б непогано. А то якесь "чмо" на іноземних номерах, на шару завезло авто в Україну, наробило тут лиха, не дай Боже, і щезло! А знайти його, просто, неможливо - реєстрації то нема. Давно треба було вже так зробити.
olexa, згідний, на шару в нас всі люблять, а як приходиться до відповідальності то включають задню і у всюму вина державу, влада, ну і поляк що продав.... да всім ясно що нема в нас нормального для людей закону, щоб можна було пригнати авто під розмір грошей в кишені, і щоб державі щось теж перепало, але такий бардак як зараз довго тривати не може. Куплять на пл бляхах авто і думають що всі лохи, а ти дивись красавчик, рискаєш на крутому авто. я навіть замічати почав що водії на цих авто деколи не адекватно себе поводять в дорозі: то інтервал не тримають, то шв бешена, то обгони ризиковані,....
А то якесь "чмо" на іноземних номерах,Номера не причём,что мало дибилов с нашими номерами?Их в разы больше...
на шару в нас всі люблять
А под коркой жабка давит :D
АВТОМАН, ні.... абсолютні ні... мені за державу обідно, є закон.... не влаштовує.... треба міняти його.... закон є закон для всіх.... в мене є багато друзів і знайомих, які покупляли ці авто, а тепер чухаються, і дальше 5 км від місця дислокації не їдуть...
Добавлено через 2 минуты
милнам, так з нашого спрос інший і для нього закони інші, а тут не понятно хто власник і хто несе відповідальність за скоєння порушення законодавства...
ні.... абсолютні ні... мені за державу обідно
В общем это все,не от хорошей жизни, да люди хотят нормальное авто, но есть нюансы, ты пишешь что тебе за державу обидно, а держава о своих гражданах думает? конечно думает когда тебе нужно платить, если мы стремимся в ЕС, то нужно снять растаможку, и это будет один из шагов приближающих нас к цивилизации
если мы стремимся в ЕС, то нужно снять растаможку, и это будет один из шагов приближающих нас к цивилизации
я згідний 100%, но їзда на нерозмитнених авто не є альтернатива, я впевнений що дружно і згуртовано, юридично грамотно можна рішити раз і на завжди цю проблему, щоб і держава мала грошові надходження і авто були доступні для всіх без виключення
Номера не причём,что мало дибилов с нашими номерами?Их в разы больше...
Більше, то їх більше, але їх хоч знайти можна і покарати, "єслі шо"! А іноземні номери навіть запам'ятати важче, бо не наші літери, та й країну тре знати де дивитись, а про власника і адресу - то взагалі піп...ць, мовчу!
сообщает директор всеукраинской ассоциации автомобильных импортеров и дилеров ОЛЕГ НАЗАРЕНКО..... :dash2: защитник автолюбителей:D:D:D
Добавлено через 9 минут
и еще если ето все противозаконно то нужно наказывать всех таможенников которые ети авто запустили на территорию Украины.
Естьрешение этой проблеммы, разрешить ввоз авто евро4,а не подачки от правитилей с драконовскими правилами.
Народ схавает ,он терплячий...
Это реальная проблема.
Чудаки на букву ЭМ, совершенно не по европейски себя ведут.
А вслучае хэлэпы, тихонько достанет вещи с бардачка и сядит на первую проходящую мимо маршрутку.
Два варианта:
1. Разрешить (поставить на учет)
2. Запретить (продать как запчасти)
Третьего не дано.
Хлопці, то все повна х.рня...
Є закон для багатьх країн який дозволяє ввозити такі авто, не буду перераховувати так як усі тут грамотні.Так от, тільки конфіскують перший десяток чи сотню автівок ввезених з Польщі нерезидентом України і з заявленим терміном вивозу до року часу як ті самі поляки почнуть конфісковувати на своїй території авто з українською реєстрацією бо - ввезені нерезидентом Польщі і згідно міжнародних законів можуть там перебувати до року часу, до речі поліціянту у Польщі пофіг хто за кермом українець поляк чи ще хто, головне щоб страхівка була і документи на машину, перевірено неодноразово.
Що почнеться далі? Думаю що було хреново а стане ще гірше, це стосується як легкового так і вантажного транспорту.
Наша біда у тому що авто за парканом дешевше от і веземо для своїх потреб, поляк може завезти на таких самих умовах авто але ж дорого у нас, сцуко, транспортні цінності ми по іншому уявляєм...
А про бидляцто на дорозі то окрема тема і які бляхи на авто не важливо, як биньо сяде за кермо то видно відразу такого мудака, хоч номера Ватікану йому почепи...
Отменить растаможку... Соседям белорусам вроде отменяли недавно? Закончилось? Чем? Почему? Кто в курсе?
і з заявленим терміном вивозу до року часу
якщо законно ввезена,ніхто їх не конфіскує...ви представляєте ситуацію,українець заїзжає на митну територію України ,на фурі польській(багато наших там працюють у польських фірмах),завозить якісь товари...і по тим ,чи іншим причинам,затримується в Україні(не встигли розвантажити,чи авто зламалось)...а його зупиняють і забирають фуру на штрафплощадку:maybe:
звичайно,якщо завезене авто з порушенням митних правил,його конфіскують.
Ідеальне рішення ситуації - мито не знімають, держава фінансує толкові проекти і на ЗАЗі чи там Богдані випускають щось наше, цілком гідної якості. Скажімо викупити тех документацію Ауді А6 1996 року і клепати із деякими доповненнями. Я б із задоволенням їздив би на такій новій. Чи яку іншу. Або як китайці - нагло вкрасти. І не кажіть що українці безрукі і випустять все одно гімно. Якщо нормально змотивувати і ми зможемо штампувати "мерседеси".
китайці - нагло вкрасти.
тоді точно в Європу запросять...
Скажімо викупити тех документацію Ауді А6 1996 року і клепати із деякими доповненнями.
клепати чим,молотком?...чи на нашому ЗАЗ-івському обладнанні?
клепати чим,молотком?
як написа вище
держава фінансує
Заради державних тики інтересів.
От я про що і кажу -польске (литовське, естонське і т.п.) авто яке завіз українець на тимчасове перебування має право знаходитись 10 діб, все, крапка, або документ про то що був хворий чи поламалась машина.
Один тут якось осмілів і на авто яке йому привезли як донора два роки тому поставив два кола, акумулятор, курей повиганяв з салону і таксує, тіпа перец, бо таких зараз багато і не зупиняють без потреби, інша справа як авто ввезене без порушення терміном на рік, є українська страхівка то які мають бути питання? Пальне лиємо з українських заправок то і податки на потреби Укравтодору і з цього також капають.
А про жабу яка дусить то є така справа - колєґа на сервіс поїхав на польских бляхах а йому там від ворот поворот, мовляв, ми на розмитнених авто їздимо, потратились а ти такий вумний то і їдь до поляндії на сервіс.
Отакі патріоти мальовані....
і ми зможемо штампувати "мерседеси".
Тобто майже сторічний досвід виробників нічого не вартий...Отак взяв і одразу - мерседес....
сторічний досвід виробників нічого не вартий...Отак взяв і одразу - мерседес
Одразу ідеально звісно не вийшло б. Але і долати весь той шлях нам ні до чого. Нам не потрібно винаходити усі ті механізми і вузли, над котрими бились інженери їхні упродовж тих ста років. На сьогодні усе необхідне для створення чудового авто вже винайдене і їздить по нашим же дорогам - бери, розбирай, копіюй, внось корективи(аби надати індивідуальності) і у виробництво. Аби тільки держава фінансувало то все.
Одразу ідеально звісно не вийшло б. Але і долати весь той шлях нам ні до чого. Нам не потрібно винаходити усі ті механізми і вузли, над котрими бились інженери їхні упродовж тих ста років. На сьогодні усе необхідне для створення чудового авто вже винайдене і їздить по нашим же дорогам - бери, розбирай, копіюй, внось корективи(аби надати індивідуальності) і у виробництво. Аби тільки держава фінансувало то все.
Мріяти воно канєшно корисно, але ти зараз описав ситуацію, яка вже була і є. Шо зараз фінансує держава? АвтоЗаз. Що він випускає? Те, що пропонуєш ти, скопійоване і "модернізоване"... Те саме буде і з "мерседесом"...
DenVivaro
24.10.2016, 08:03
Скажімо викупити тех документацію Ауді А6 1996 року і клепати із деякими доповненнями. Я б із задоволенням їздив би на такій новій.
но не думаю что она бы стоила сильно дешевле, чем новое поколение А6, при том же качестве что и было раньше.
Мне не нравится что многие эти нехорошие люди с иностранными номерами на Мерседесах, БВМ ведут себя нагло на дороге, типа крутые, должны все пропускать, а на деле их машина не дороже нового Ланоса, только понты и неуплата налогов
Ідеальне рішення ситуації - мито не знімають, держава фінансує толкові проекти і на ЗАЗі чи там Богдані випускають щось наше, цілком гідної якості. Скажімо викупити тех документацію Ауді А6 1996 року і клепати із деякими доповненнями. Я б із задоволенням їздив би на такій новій. Чи яку іншу. Або як китайці - нагло вкрасти. І не кажіть що українці безрукі і випустять все одно гімно. Якщо нормально змотивувати і ми зможемо штампувати "мерседеси".
На ЗАЗі, вже якось опеля випускали, Астри G які горіли як нові трафіки. У нашому "селі", тільки, дві чи три загорілось.
я думаю що всі зрозуміло що треба просто дозволити ввіз машин не нижще евро 4, не залежно від років і встановити один простой податок/мито з обєму дв і не видумувати велосипед, не робити тупої різниці груз чи пас, не чіпатись до дебільних сертифікатів, не чіпатись до вартості авто.... пригнав заплатив за обєм і катайся
Freedom, ты хочеш, что бы все было как при яныке- растаможил, и езди ?:(
vectra20
24.10.2016, 15:40
Freedom, ты хочеш, что бы все было как при яныке- растаможил, и езди ?:(
а почему нет?
обоснуй...
я б ваще разрешил ввоз любого металлолома
пусть открывают пункты экологичного контроля и тогда поговорим
жигули с москвичами до сих пор ездят
а один камаз , за один пук - делает годовую норму трафика 2001 г.в
vectra20, вроде, народ хотел как-то по другому- хорошо жить, не за что не платить......
Cem, яник тут не приділах, тай яка різниця хто, можна ж порядок навести було б тільки бажання, щось зробити для людей.... но при таких розкладах, як зараз .... не віриться
http://apostrophe.ua/article/economy/regulatory-policy/2016-10-24/chernyie-milliardyi-tamojni/7934 а тут таможня відмітилась, соблазн великий, тим більше рядові громадяни тому сприяють, накинув пару сотень і питання рішено,.... чим далі в ліс тим більше дров
таможню треба ростріляти... тому що проти всіх сірих схем які діють на таможні. то оці всі машини капля в морі. всі завезені машини розмитнити-поставити на облік.. і якщо це вже так незаконно більше таких машин на Украіну не запускати.. але тут є міжнародні домовленності.. та ж Стамбульська конвенція..
Добавлено через 9 минут
Cem, яник тут не приділах, тай яка різниця хто, можна ж порядок навести було б тільки бажання, щось зробити для людей.... но при таких розкладах, як зараз .... не віриться
http://apostrophe.ua/article/economy/regulatory-policy/2016-10-24/chernyie-milliardyi-tamojni/7934 а тут таможня відмітилась, соблазн великий, тим більше рядові громадяни тому сприяють, накинув пару сотень і питання рішено,.... чим далі в ліс тим більше дров
а стаття цікава.. мова йде про те що приблизно за 400у.е можна ввезти авто без розмитнення. ТО ЧОМУ НЕ ЗРОБИТИ РОЗМИТНЕННЯ 500-800У.Е. и скільки б грошей пішло в бюджет.. і не писали б про не виконнання плану. збитки державі. и так далі.
А как же Пеця и его команда, кто владеет Укравто, кто выпускает китайский и российский шлак??
Корень проблеммы в вверхах, посмотрите кто ветировал отмену растаможки.
А как же Пеця
от як тут не сирнуть на вентилятор?!
Порох продав свій "Богдан" ще при Янику.
Каспер, Так чого і хто гальмуютє інтеграцію в європейське суспільство?
Тільки воля президента може змінити ситуацію і взагалі Наше життя на найкраще.
Як це було;argumentua.com/stati/avtoprom-vasadze-poroshenko-i-boyarina-obvorovyvaet-grazhdan-ukrainy
Тільки воля президента може змінити ситуацію і взагалі Наше життя на найкраще
повір мені, не тільки від Пороха. Чинників дуже багато і не тільки в нашій країні. Неможливо із совкової країни за два роки зробить європейську державу. Та сама Польша будувала свою державність після совка 15 років.
Неможливо із совкової країни за два роки з
Совка 25 лет уже как нету. И верхушка не новая,местами только меняются.Как в старом притоне- кровати передвигают,а бл..ди всё те же
Совка 25 лет уже как нету
це формально 25, а по факту тільки 2. Україна почала віддалятись від совка тільки після Майдану.
Україна почала віддалятись
Согласен. Только рулевые все те же.
Совка 25 лет уже как нету. И верхушка не новая,местами только меняются.Как в старом притоне- кровати передвигают,а бл..ди всё те же
Посмотрите,где была люстрация,сразу после распада ссср - нормальное развитие. Где нет - имеем,то ,что имеем (кроме Белоруссии -там развитой социализм с мачизмом)
У нас же все комуняки и комсомольцы перекрасились.
Каспер, был в командировке в Польше, на разных производствах, от оборудования из нержавейки до производства колбасы. Задавали один вопрос, как вы дошли до..., ответ у всех один, нам разрешили делать то, что мы делали и умеем делать. Только ленивый не воспользовался ситуацией. Сейчас в Польше по программе с ЕС возвращяют 50% стоимости нового оборудования.
Сколько стоило растаможить авто в 90х.,копейки, кому это мешало? Конечно правителям, зачем создавать рабочие места если проще поднять налоги!?!
Freedom, ты хочеш, что бы все было как при яныке- растаможил, и езди ?
При яныке и приняли евро 5 итд.
При яныке и приняли евро 5 итд.
Что мешает отменить?
Что мешает отменить?
Наверно жаба грудная
Bircha, напевно і не тільки
Что мешает отменить?
Так все лоббисты опять в парламенте. Кто же отменит ?.
Ну ви, як малі діти, чесне піонерське, це ж чи не єдина стаття доходу, де не тре ні впиратись, ні вкладатись.... стрижи собі баранів, та й годі! Шо не зістриг, то наварив, і, головне, - все чистий прибуток! Хто ж від такого відмовиться?
http://www.ukr.net/#homeDetails/avto/50664776/
Автомобили иностранной регистрации легализируют в Украине за 6000 грн
Darts-Trafik
24.11.2016, 08:01
Rulik, Шось я запутався в цій сторінці.:)
Почитав тут:https://auto.ria.com/news/autolaw/230431/bez-rastamozhki-za-6000-grn-v-god-eksklyuzivnoe-intervyu-s-odnim-iz.html
А в цілому фіг його знає шо буде! Тих законопроектів і "наработок" що грязі,а толку повний нуль!
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010