Показати повну версію : Пошук машини
Доброго дня! Сестра шукає машину для себе, дивиться на каблучки типу Канго. Може хтось має на приметі хто продає машинку в нормальному стані. Потрібний по документах пас або груз-пас.
Juravel, у нас продают ;)
Добавлено через 5 минут
Или продали уже, что то не нахожу
Bircha, Харків? Вже продав.
Доброго дня! Сестра шукає машину для себе, дивиться на каблучки типу Канго. Може хтось має на приметі хто продає машинку в нормальному стані. Потрібний по документах пас або груз-пас.
у меня сосед продает синий кенго.
Я его бусов завел))
Но там 4 из 5. Прикольный каблук - но течет масло какой то сальник. Надо смотреть, думаю ничего страшного нет.
Если что -пиши я узнаю. Вот тут возле нас же и стоит
Доброго дня! А є у нас хтось з Тернопільщини, з Борщева? Потрыбно машину подивитися.)))
сьогодні був в борщові, і в суботу планую бути
https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fauto.ria.com%2Fauto_ford _transit-connect-pass_15413518.html
Якщо не займе багато часу, прошу глянути...)))
З мене могорич буде! ))
Sustanon_250
18.11.2016, 04:52
Є Тернопіль. І навіть автоком на руках. Можна підїхать і зробить діагностику.
Є Тернопіль. І навіть автоком на руках. Можна підїхать і зробить діагностику.
Машинка в Борщеві. Наскільки зручно це вам? )
Juravel, буду завтра в борщові, в районі 12,00 можу глянути на ринку біля автобусної, но по машині хіба візуально і на слух, можу сказати що до чого, приладів для діагностики не буде, якщо конкретно щось цікавить в машині напиши, зверну увагу, тел 0972431978
Sustanon_250
18.11.2016, 15:28
Машинка в Борщеві. Наскільки зручно це вам? )
При зарашній ситуації на дорогах. Дуже не зручно. Зараз їжду тільки по дуже великій необхідності. В нас тут сніговий колапс ще з неділі. Та і дійсно трошки далекувато. Будете в Тернополі то звертайтесь.:beer:
Пока самому не посмотреть....не понять.....три недели назад видел в ивано-франковске куча горбатых, но заслуживает внимания малый процент....так же и по каблукам.....очень внимательно надо осмотр делать....И обязательно гнать на сто!!!
Потрібно хоч попередньо глянути, щоб не їхати за 500км...
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010