Показати повну версію : Натрапив на каністри харчові - нікому не треба?
Не знайшов тему куди написати. Але для відпочинку таки згодяться. Знайшов прикольну штуку і недорого.
За водою ми постійно їздили з пляшками 5-6л, але вони ну кошмар які незручні. Ні на них поставити ні їх покласти.
І сьогодні наткнувся на таке:
http://eurokub.kiev.ua/catalog/kanistra/item93.html
катанув тільки що в обід, купив собі 10 штук. Правда по 17 не продають, продають по 20, знаходяться в Коцюбинському.
набагато зручніше буде 4 каністри таких з водою на природу брати ніж 8 баклашок з моршинської.
І ще купив кришку з латунною вставкою з різьбою - взяти краник можна і буде зручно з них на природі воду наливати.
Кришечки правда дорогі, по 110 грн.
Ну і в нагрузку ще мені подарували три звичайні кришки про запас.
Так що якщо ще катаєтесь з баклашками - подумайте над заміною. А баклашкии поїдуть сьогодні в село мої .
Перепитав - в них на залишку їх десь 20 штук ще є.
Харчові точно, деякі були вимиті, а в деяких ще є залишок на запах якогось солодкого концентрату харчового.
Добавлено через 8 минут
А ще вони лежачи мені під сидіння 2-3 рядів влазять :)
Але той "залишок" буде воняти ще років сто!!! В мене є одна така на 20л, навіть соляра не вбиває той запах. Звісно ж ті концентрати різні, але...
Але той "залишок" буде воняти ще років сто!!! В мене є одна така на 20л, навіть соляра не вбиває той запах. Звісно ж ті концентрати різні, але...
Та ні, ті які вимиті - запаху нема. Точно з під такого ж концентрату.
Ну покористуюсь розкажу.
Та й добре шо без запаху, мені не пощастило.
Блин, я бы переходник под еврокуб купил, жаль далековато)
Слідкуй за темою - може хто поїде за каністрами?
Я то вже ні..
10 вистачить точно :)
20 - 30 гривен и он в Одессе , они же отправляют.
Думаешь захотят отправить?
Думаешь захотят отправить?
Конечно отправят. Как говорят- за ваш счет хоть на луну. Последние пару лет где-то процентов 50-70 покупки через интернет магазины. С Киева новой за сутки прийдёт.
Помив каністри.
Вони з якогось лимонного концентрату
Після 3 сполоскування запах пропав. Дві каністри які були помиті запаху взагалі не було
Хорошие канистры, если Немцы, то точно пищевые, есть канистры непонятных производителей, тогда нужно опасаться применять для питьевой воды
Stalker88
10.09.2016, 12:28
Работал когда то на Кока-Кола, и набрал там таких канистр, правда на 25л и пластик белый (прозрачный хоть малость) видно осадок если есть.
После концентрата пару раз хорошо помыть и запаха не будет. Уже больше 10лет пользуюсь .
Хорошие канистры, если Немцы, то точно пищевые, есть канистры непонятных производителей, тогда нужно опасаться применять для питьевой воды
Весь концентрат делают в Европе, у нас только смешивают с водой и готовый напиток готов)))
Эти канистры пищевые хорошего качества, воду можно набирать!
Весь концентрат делают в Европе, у нас только смешивают с водой и готовый напиток готов)))
Эти канистры пищевые хорошего качества, воду можно набирать!
Я согласен что они хорошего качества, есть просто цветные канистры в которых заливали химию, они точь такие,отличить невозможно,только по этикетке о содержании, у меня их штук 10 для соляры на 23 литра.
І хто буде замовляти каністри - додайте нові кришечки на половину або хоча б на третину з них. Якщо звісно збираєтесь возити боком.
Стоячи то все ок..
Але з 10 каністр на трьох замінив кришки. Стоячи вони не протікають, а на боку маленька-маленька смужка води цідилась.
Я якраз маю три нові кришки то замінив.
Добавлено через 4 минуты
Я согласен что они хорошего качества, есть просто цветные канистры в которых заливали химию, они точь такие,отличить невозможно,только по этикетке о содержании, у меня их штук 10 для соляры на 23 литра.
так, мені показали - каністра один в один така ж сама - хімічна.
ну але і етикетка зберігається і запах явно буде інший - ми не відкривали
-маленька смужка води цідилась.
думаю дело в прокладке.
думаю дело в прокладке.
теж так думаю.. просто пересохла, там продумана кришка, є пази.
Треба буде розмір зняти нарізати нових прокладок
Просто повезло , что запаха нет.
Мне знакомый подогнал 4 таких канистры, за полгода запах так и не ушел, я их и мыл и воду там оставлял, потом сливал.
Такое ощущение. то концентрат в пластик въелся.
Просто повезло , что запаха нет.
Мне знакомый подогнал 4 таких канистры, за полгода запах так и не ушел, я их и мыл и воду там оставлял, потом сливал.
Такое ощущение. то концентрат в пластик въелся.
100% я в такій каністрі воду джерельну вожу , запах ябдука , вишні не проходить .
Добре що каністри на шару дістались .
А з другої сторони , лимонад на шару :D
брал такие в свое время по 10 на 27 литров изпод чернил, нормально они мне денег сэкономили уже)))
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010