Показати повну версію : Hyundai Куплю статор генератора Н-1 2.5 TD 1999 р.в.
Потрібен статор генератора в робочому стані Н-1 2,5 TD 1999р.в., VIN – KMJWVH7FPXU075743, повний електропакет, генератор мабуть 110 (115)А -???
У Степана є генератор в зборі, але в мене наразі недостатньо фінансів на весь агрегат.
Voyager, А перемотать? У нас куча фирм делают подобное.
Перемотать не советую ..3 раза перематывал себе не надолго этого статора хватало. моё мнение купить целиком и забыть об всех проблемах.
василий, :+1:прав товарищ! была история с стартером,снимал,ставил,паял и тд и тп.,купил у клубня, другой от пасажира,забыл про стартер!
Перемотать не советую
Как-то верится с трудом, думаю что кто занимается этим профессионально, сделает не хуже чем было.
Voyager, забей в поисковик СТАРТЕРОК и позвони им узнай.
Voyager, А перемотать? У нас куча фирм делают подобное.
Гена почав барахлити ще в листопаді минулого року. Спочатку пропала зарядка в дальній поїздці. Думаю, причина була в сильній зливі та відсутності пластикового захисту двигуна знизу (напередодні коцнувся в кучу піску). Назад поїхав на акумі, благо тільки купив новий 100-амперник. По дорозі назад раптово гена запрацював, але тільки на підвищених оборотах. Так і їздив до лютого цього року - на холостих гена не давав зарядки, тільки добавиш газу - дає. На початку лютого таки зняв гену, заніс до електрика - він сказав, що сгоріла обмотка в статорі, взявся перемотати, так і "перемотує" до цього часу - перший раз перемотаний статор не вмістився в корпус разом з ротором, потім у нього дріт закінчився... В загальному сумно... Містечко в нас невелике, перемотує тільки пару чоловік, от і вирішив пошукати б/у статор, а якщо таки електрик перемотає, то буде про запас.
Ну узнавай в стартерке, если что, пришлешь, я отнесу в ремонт
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010