Показати повну версію : Музика в дорогу. Що слухаєте? Диск музики від бусоводів
От пригадалась мені історія зі Шкода-клубу. Не знаю як зараз але пару років підряд у Шкода-клубі була традиція - під новий рік кожен висилав по одній пісні яка йому найбільше подобається в дорозі з вказанням свого ніку. Висилали поки не збиралось 700 мегабайт. Потім такий диск записували, в назву додавали нік і народу диски продавались по собівартості (ну може на пиво ще тому хто збирав і писав.
Давайте може спробуємо зібрати набір для такого диску?
Висилайте в хорошій якості дві пісні на вашу думку які є кращими для такого диску. Висилайте відразу в MP3 форматі мені на пошту romanden(@)gmail.com (приберіть дужки тільки.
В тілі листа тільки обовязково вкажіть свій нік і якщо з назви файлу незрозуміло - виконавця і назву пісні.
Висилайте не більше двух пісень
1. одна пісня - українська.
2. одна пісня закордонна
Якщо немає улюбленої пісні або української або закордонної - висилайте лише одну.
Як тільки набереться 700 мегабайт - дам знати. Свої дві я вже вибрав. Список вже отриманих пісень буду тоді оновлювати в кінці цього повідомлення.
Перелік вже присланих пісень
Українська
1. Ілларія - Вільна (DRB).mp3
2. ЯрмаК feat Tof - 22 (PavelV).mp3
3. Плач Єремії - Вона (Cheatatel).mp3
4. Цвіт кульбаби - Рижа, дівчина з Парижа (Cenya).mp3
5. Скрябін - Люди як кораблi (oleg9489).mp3
6. Пікардійська терція - Пливе кача (Vet).mp3
7. Дзідзьо-3v1 (UASK).mp3
8. Скрябін - А пам'ятаєш (місця щасливих людей) (SERIY VOLK).mp3
9. Турбо-Техно-Саунд - Мiй човен (SkyNET).mp3
10. Потап i Настя - Хуторянка (Cigan).mp3
11. ТІК - Сірожине пірожине (MasikS).mp3
12. Океан Ельзи - На небі (ВОЛЬДЕМАР).mp3
13. DJ TOPOLSKIJ feat Кузьма Скрябін - пусти мене (dub step mix) (Eugene).mp3
14. С.К.А.Й. - струна-(mishanjka).mp3
15. Плач Єремії і Скрябін - Лєнта за лєнтою (Aleksandr).mp3
.....
Закордонна
1. Catharsis - A Trip Into Elysium (DRB).mp3
2. Bon Jovi - It's my life (PavelV).mp3
3. Baba Yaga - So ends another day (Cheatatel).mp3
4. Алексей Большой - Донецкий романс(oleg9489).mp3
5. Europe - The Final Countdown (Vet).mp3
6. Pac ft. Phil Collinz - In The Air Tonight Djazzz archive (SERIY VOLK).mp3
7. Александр Новиков - Когда мне было 20 лет (SkyNET).mp3
8. Ария - Беспечный ангел (Cigan).mp3
9. molly - for ma ma (MasikS).mp3
10. Sting - Shape Of My Heart (ВОЛЬДЕМАР).mp3
11. microb.ru - папа бусовод (Eugene).mp3
12. Guns N Roses - Don'T Cry (vobos).mp3
13. Tina feat. Katrina Noorbergen - In An Instant (Mishanjka).mp3
14. Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero (Aleksandr).mp3
...
В резерві
1. (прислав дві українських, взяв першу) Цвіт кульбаби - Всі баби як баби, а ти королєва (Cenya).mp3
2. (прислав 3) Gorky Park - Moscow Calling (oleg9489).mp3
3. (прислано 2 українські - Дзідзьо - Маршрутка (UASK).mp3
4. (прислано 2 закордонні) - The Connels - 74 75 (Cigan).mp3
ідея непогана, але я в основному радіво слухаю (Авторадіо і Лаундж в основному, часом Джем і Перець (бо на історичній батьківщтні більш нічого не лове)
а так то маю зо десяток папок - підбірок в основному на телефоні і ноуті, зібрані по смакам різних часів...
якось треба скомпонувати з того найулюбленіше "Всіх часів":lol:
а потім з задоволенням би прикупив диск (мафуна тікми радіву і диски читає, а годних підборок німа бо різну музику полюбляю)
Ну якщо по місту то також радіо слухаю. Але по трасі якось нецікаво клацати шукати нормальну музику. А на рахунок майфуна - подивись в сторону емулятора CD ченджера
подивись в сторону емулятора CD ченджера
та нє, в мене інші плани - махнуссь мафуном з батьком (в нього аукс є, але він його не користує) і в аукс з програвача (навігатор чи планшет) з 7-10 дюймів екранов який стоятиме на полці де козирки... але то таке - то нескоро і в будь-якому разі диск "Збірка кращих пісень в дорогу від Бусоводів" то ж тєма, обовязково має бути....
а якщо ще в кого буде можливість друку на диску клубної символіки то взагалі штук 5 би прикупив - один слухати, пару запасних і один в коробочку і на підставку на видне місце:)
оооо, ще придумав:
"Збірка пісень від Бусоводів - в дорогу"
" ... - для застілля"
" ... - для душі"
...
"Збірка кращих пісень в дорогу від Бусоводів" то ж тєма, обовязково має бути....
Щоб таке робити - принцип трохи інший має бути.
Треба щоб від однієї людини приймалось не більше 1-2 пісень
Наприклад одна наша естрада, одна закордонна. Тоді народ вже буде думати яку пісню виділити.
Давайте спробуємо. Зараз підкоригую перше повідомлення.
Якщо ідея цікава - висилайте в пошту свої пісні, я назву їх по шаблону "Виконавець - Пісня (Нік).mp3
якщо спрацює - може й домовимось з кимось диск зробимо.
Тільки не висилайте всі підряд одну або 2 пісні
Треба щоб від однієї людини приймалось не більше 1-2 пісень
ок, можна й так... але я гадаю краще по штук 5 - по перше може замало хто скине, по друге раптом повтори...
і може таки окремо зробити по напрямкам?
наприклад "Українські", "Зарубіжні", "В дорогу" і "Зебест"? і кожен до кожної категорії по пару пісень, а тоді скомпонується... можна упростити і просто наприклад далі кожен до кожної категорії пише по 2-3 пісні, а вже як вибереться загальними зусиллями плей-лист то хтось по ньому скачає
"В дорогу" і "Зебест"
Тобто якшо полюбляєшь Чайковського ("зебест"), то в дорозі треба Пугачову слухати?)))
А если я западную ваще не слушаю т.к не знаю про что поют. В дороге где не берет радио включаю классику , ежели с народом то кино смотрят , я слушаю.
А если я западную ваще не слушаю т.к не знаю про что поют. В дороге где не берет радио включаю классику , ежели с народом то кино смотрят , я слушаю.
Ну давайте прирівняємо класику до закордонної і все..
Добавлено через 1 минуту
ок, можна й так... але я гадаю краще по штук 5 - по перше може замало хто скине, по друге раптом повтори...
і може таки окремо зробити по напрямкам?
наприклад "Українські", "Зарубіжні", "В дорогу" і "Зебест"? і кожен до кожної категорії по пару пісень, а тоді скомпонується... можна упростити і просто наприклад далі кожен до кожної категорії пише по 2-3 пісні, а вже як вибереться загальними зусиллями плей-лист то хтось по ньому скачає
ні,штук 5 не треба, бо якщо в людини зовсім нестандартний смак то 1-2 пісні не завадять, а 5 вже буде забагато..
і знову ж таки - 700 мегабайт якісної музики це 70 пісень. більш коротких - 140.. тобто в середньому думаю 100 пісень на диск вийде.
100 ділимо на 5 - диск від 20 людей не такий буде вже цікавий як диск від 50
І ділити непотрібно. Це музика в дорогу а не під настрій :)
Добавлено через 2 минуты
Я свої дві вже приписав зверху
Тобто якшо полюбляєшь Чайковського ("зебест"), то в дорозі треба Пугачову слухати?)))
та ні... я хтів сказати що комусь може подобатись за кермом їхати під одну музику, а вдома, біля каміну потягуючи віскарик іншу музику слухати.... образно кажучи :)
я тікми думав підтримати і розвинути початкову пропозицію...:maybe:
ні,штук 5 не треба, бо якщо в людини зовсім нестандартний смак то 1-2 пісні не завадять, а 5 вже буде забагато..
і знову ж таки - 700 мегабайт якісної музики це 70 пісень. більш коротких - 140.. тобто в середньому думаю 100 пісень на диск вийде.
100 ділимо на 5 - диск від 20 людей не такий буде вже цікавий як диск від 50
ок. вмовили :) просто дві простіше вибрати як одну...
А якщо наприклад виконавець український а мова не українська то це до української чи зарубіжної?
та ні... я хтів сказати що комусь може подобатись за кермом їхати під одну музику, а вдома, біля каміну потягуючи віскарик іншу музику слухати.... образно кажучи :)
я тікми думав підтримати і розвинути початкову пропозицію...:maybe:
ок. вмовили :) просто дві простіше вибрати як одну...
А якщо наприклад виконавець український а мова не українська то це до української чи зарубіжної?
Але ж хтось прискіпливий.. Часом не юрист?
Добавлю тоді - у випадку якщо щось не подобається за мною право залишається не додавати вказаний трек на диск :)))
Наприклад мат-перемат
Але ж хтось прискіпливий..
хто? та то я ж просто щоб уже визначитись в якому форматі підбиратимуться пісні для диску...а тоді закосити все обговорення і залишити тільки корисну інформацію)
Часом не юрист?
та нє, інженер:fk:
питання щодо українських виконавців іншою (наприклад російською) мовою залишається відкритим...
у випадку якщо щось не подобається за мною право залишається не додавати вказаний трек на диск
:Laie:
від себе:
Українська
ЯрмаК ft. Tof - 22 (PavelV).mp3
Закордонна
Bon Jovi - It's my life (PavelV).mp3
:beer:
Та я ж не буду перевіряти - скжаете Українська значить буду знати що хоч пісня російською - вона належить до українських а не закордонних
Павло, а вишли мені в пошту (я там зверху вказав в 1 повідомленні ці дві композиції
Я просто все що будуть висилати (якщо будуть) буду складувати в папку, а потім подивлюсь в якій якості записано - якщо низька,буду шукати нормальну.
а вишли мені в пошту
вислав
вислав
додано в 1 повідомлення
ще 40-45 людей чекаємо :)
DRB, по ссылкам на сборники открывает только стартовую ех, только у меня так?
Схоже повидаляли. КОригую перше повідомлення..
Як видалити аттачі?
Нас вже троє.
Нас вже троє.
залишилось 39-44:)
Плач Єремії - Вона (Cheatatel).mp3
:vo::beer:
DRB, по ссылкам на сборники открывает только стартовую ех, только у меня так?
:+1:
oleg9489
22.10.2015, 22:16
От пригадалась мені історія зі Шкода-клубу. Не знаю як зараз але пару років підряд у Шкода-клубі була традиція - під новий рік кожен висилав по одній пісні яка йому найбільше подобається в дорозі з вказанням свого ніку. Висилали поки не збиралось 700 мегабайт. Потім такий диск записували, в назву додавали нік і народу диски продавались по собівартості (ну може на пиво ще тому хто збирав і писав.
Давайте може спробуємо зібрати набір для такого диску?
Висилайте в хорошій якості дві пісні на вашу думку які є кращими для такого диску. Висилайте відразу в MP3 форматі мені на пошту romanden(@)gmail.com (приберіть дужки тільки.
В тілі листа тільки обовязково вкажіть свій нік і якщо з назви файлу незрозуміло - виконавця і назву пісні.
Висилайте не більше двух пісень
1. одна пісня - українською.
2. одна пісня закордонна
Якщо немає улюбленої пісні або української або закордонної - висилайте лише одну.
Як тільки набереться 700 мегабайт - дам знати. Свої дві я вже вибрав. Список вже отриманих пісень буду тоді оновлювати в кінці цього повідомлення.
Перелік вже присланих пісень
Українська
1. Ілларія - Вільна (DRB).mp3
2. ЯрмаК feat Tof - 22 (PavelV).mp3
3. Плач Єремії - Вона (Cheatatel).mp3
.....
Закордонна
1. Catharsis - A Trip Into Elysium (DRB).mp3
2. Bon Jovi - It's my life (PavelV).mp3
3. Baba Yaga - So ends another day (Cheatatel).mp3
...
Отправил 3 песни:) одну можна удалить,(по вкусу):ga:
Отправил 3 песни:) одну можна удалить,(по вкусу):ga:
взяв ті що були 2 в одному листі - третю теж зберіг - якщо треба буде добивати до повного СД - докину..
oleg9489
22.10.2015, 22:42
взяв ті що були 2 в одному листі - третю теж зберіг - якщо треба буде добивати до повного СД - докину..
Третю-я слушаю (когда на Донецк еду) --уж сильно актуальная!:ga::beer:
Третю-я слушаю (когда на Донецк еду) --уж сильно актуальная!:ga::beer:
Чую вперше - слухаю зараз :)
Добавлено через 3 минуты
Ну якщо вже поклались на мене то залишу її замість Gorky Park - Moscow Calling (oleg9489)
так як
Алексей Большой Год рождения: 1967. Место рождения: Россия, г.Санкт- Петербург
Чую вперше - слухаю зараз
що за пісня?
oleg9489
22.10.2015, 22:54
що за пісня?
Алексей Большой--Донецкий Романс.
що за пісня?
Перше повідомлення в темі, перелік пісень додаю знизу з ніком в дужках
ВОЛЬДЕМАР
23.10.2015, 00:10
В автомобільній фонотеці є багатенько пісеньок. Слухаю багато пісеньок Скрябіна, Вакарчука, Гурту ТІК, МАНДРИ, і багато інших. Є багато пісеньок народного фолькльору.
На даний момент найчастіше в машині вмикаю Океан Ельзи концерт памяті -МОВЧАТИ. ДІВЧИНА З ІНШОГО ЖИТТЯ. З зарубіжних найбільше подобається Metallica - Nothing else Matters, І багато інших пісеньок. Також Red Hot Chili Peppers - Californication, і баг. ін пісень. Список може бути безкінечний.
Виберіть або одну найкращу пісеньку або одну українську одну закордонну і кидайте мені в пошту - зробимо музичний диск бусоводів..
А я себе такой микс нафаршировал,что друзья в шоке:Enigma,Metallica,Radiohead,Qeen,Depeche Mode,Би-2,Океан Эльзы,Скрябин,Ди джей Онегин,Паоло Нутини,Челентано.Вобщем бутерброд на все мотивы:nasmeshka:
Скрябіна, Вакарчука
Metallica - Nothing else Matters, ... Red Hot Chili Peppers - Californication
:notworthy::+1:
Океан Ельзи концерт памяті -МОВЧАТИ. ДІВЧИНА З ІНШОГО ЖИТТЯ
взагалі один з улюблених гуртів...правда в мене улюблені "Небо над Дніпром" і 911 (версія з симфонічним оркестром)
Metallica,...,Qeen,Depeche Mode,...Океан Эльзы,Скрябин
:+1:
Виберіть або одну найкращу пісеньку або одну українську одну закордонну
може якщо хто не може обрати з кількох то най пише два-три варіанти, їх нумерувати по порядку і кидати кубик?:fk:
судячи з тих пісень що наразі бачу в списку й темі я вже хочу штук 5 тих дисків:D
ВОЛЬДЕМАР
23.10.2015, 01:02
судячи з тих пісень що наразі бачу в списку й темі я вже хочу штук 5 тих дисків
а шо ше докинуть, то я вже хочу 10 ть дисків.
ВОЛЬДЕМАР,значить треба буде робити дебелу партію і з друком символіки на дисках
Я просто пригадую пару випусків дисків в шкода-клубі - головне що було в тому диску - що музика була насправді різна і цікава бо кожен давав одну пісню і лише одну.
Але там і учасників клубу багато.
Якщо кожен захоче свої підбірки то це буде не підбірка бусоводська а підбірка Васі Пупкіна і Колі Синенького.
Чекаю нових пісень :) Доречі послухав вдома - треба буде парочку замінити - не іншими а просто більш якісними вже
Gena-street
23.10.2015, 11:22
Виберіть або одну найкращу пісеньку або одну українську одну закордонну
У меня это явно не получится - не возможно выбрать лучшую песню Океана Ельзи, Братів Гадюкіних, або дотеперішнього ВВ. И Аэросмит, Ганзов, Металлики, Дорз, Скорпиёнов тоже. Буду слушать все.
У меня это явно не получится - не возможно выбрать лучшую песню Океана Ельзи, Братів Гадюкіних, або дотеперішнього ВВ. И Аэросмит, Ганзов, Металлики, Дорз, Скорпиёнов тоже. Буду слушать все.
Я теж маю більше улюблених пісень - киньте дві хороші. :) :beer:
не возможно выбрать лучшую песню Океана Ельзи, Братів Гадюкіних
повністю згоден:fk:
я теж довго думав над вибором....
vectra20
23.10.2015, 15:15
тогда закиньте AC\DC....
покроет вам и Ельзу , и Гадюкиных
ток более ранних диси.... там где Бон Скотт
Пару тысяч песен имею. И как выбрать 2 - Вопрос. Сборники по 700 мб (115 песен в среднем, в 128 кбит в сек.) штук 20 есть. Все сам набирал, по 2-5 песен со стандартного сборника выбирал.
Тільки висилайте одну українську одну закордонну. Якщо так не робити у сввітлі поточних подій - більшсть пісень були б українськими. Патріотизм і т.д. Я не маю нічого проти але хотілось би щоб музика все ж була різна на диску.. тому одну нашу пісеньку а одну іншої країни.
vectra20
23.10.2015, 17:32
а я хочу пестню отой бородатой баби....:D
як її там...
о!
КОНЧІТА....
а я хочу пестню отой бородатой баби....:D
як її там...
о!
КОНЧІТА....
А мені, пєстню. Про Кота.
-Ката мєня Ти позовьошь..
О! І обовязково . Про Алі.
Віноват Алі я.
Віноват Алі я.
:)
А мені, пєстню. Про Кота.
-Ката мєня Ти позовьошь..
О! І обовязково . Про Алі.
Віноват Алі я.
Віноват Алі я.
:)
:ga::respekt:
Пікардійська терція - Пливе кача (Vet).mp3
Песня не плохая, но...
Они (Пікардійська терція) отказались ее где либо исполнять (на концертах). Совсем в другом виде она представляется...
Я сеячас себе тоже диск собираю украинскоязычных. Все же решил ее туда не включать.
Совсем в другом виде она представляется...
в мене теж з нею певні асоціації.. причому дуже сумні
Якщо побажання автора листа зміняться - приймемо інший варіант
Vint,
DRB, Для меня эта песня много значит, ограничений в музыкальных вкусах не наблюдалось, к чему такой ажиотаж?
oleg9489
24.10.2015, 21:50
а я хочу пестню отой бородатой баби....
як її там...
о!
КОНЧІТА....
Ну -ти i збоченець:no-no:О! І обовязково . Про Алі.
Віноват Алі я.
Віноват Алі я. Теж нi чого....
Vint,
DRB, Для меня эта песня много значит, ограничений в музыкальных вкусах не наблюдалось, к чему такой ажиотаж?
мені теж подобається.. сумна просто.. і нічого я не маю проти. Заміню тльки якщо попросиш.
я тут що подумав...
Присилають наприклад хтось дві українських, хтось дві закордонних, то може можна якось компонувати то?
Ну от наприклад моя та що Українська, хоч виконавець і український, але мова виконання закордонна, то може її в Закордонні а на її місце "Цвіт кульбаби - Королєва"?
Ну і так далі - приміром хтось скидає дві українських пісні (наприклад принципово-патріотично слухає тільки таку музику) то перша одразу в список до диску, а друга в список "Очікування"... потім хтось присила дві закордонних (наприклад принципово теж слухає тільки таку музику) і в результаті від двох людей додається дві українські пісні та дві закордонні. А якщо в "очікуванні" більше 1-ї пісні до одного списку, то яку саме додавати обирає останній додавач. Себто наприклад "очікує" дві закордонних, то яку з них додати обирає хто пришле дві українські.
Загалом якось так. А щоб не було довгого списку очікування то приписати що в випадку знаходження в "очікуванні" 3-х пісень однієї категорії, додавати дві пісні тої ж категорії заборонено.
Звиняйте за багацьколітер, вирішив трохи оживити тему.
Я ж не видаляю їх :)
неактивно поки висилають
Додано
Pac ft. Phil Collinz - In The Air Tonight Djazzz archive (SERIY VOLK).mp3
Скрябін - А пам'ятаєш (місця щасливих людей) (SERIY VOLK).mp3
Добавлено через 32 минуты
Усі прислані пісні знайшов і замінив на 320 кбіт. Маємо об'єм 146 мегабайт.
Нагадаю - висилайте на пошту вказану в повідомленні або одну або дві пісні які рате кращими для збірки бусоводів.
1. одну українську
2. одну закордонну
Ну або одну з двох
Я знову нагадаюсь... активніше висилайте свою музичку..
Якщо не маєте під рукою файла - вишліть назву і виконавця.. буду шукати значить сам..
Тримай!
Залив такі, шо точно ще не були))
Прийнято
додаю в шапку
Добавлено через 15 часов 23 минуты
І ще дві додано.
Активніше.. активніше..
Зараз, якраз заливаю свої.
Не скажу что я поклонник такой творчести, но сегодня ехал в машине и услышал по радио: Дзідзьо – Я Їду До Мами. Хорошо, что я был один и меня ни кто не видел :)
Если ни кто не против, думаю в дорогу то что надо.
P.S. Уже скачал, пока не высылаю, ищу 1 ненашенскую (скорее всего рок, скорее всего старый добрый русский).
ВОЛЬДЕМАР
09.11.2015, 10:42
Океан Ельзи ( На небі).
Sting - Shape Of My Heart
Якщо не важко, здиб сам. Бо не сильний я в тих поштах. Подєкував.
На третину диска назбирали. чекаємо ще :)
Бачу.. вдома якість ще гляну і закину.. а що то за друга пісенька (папа бусовод в назві? )
Основна інформація тут (https://www.youtube.com/watch?v=fFbm2dKsQDA)щоб багато не кнопати.
Основна інформація тут (https://www.youtube.com/watch?v=fFbm2dKsQDA)щоб багато не кнопати.
Прийнято. А Скрябіна замінив на трохи кращу якість - вислав у пошту
SERIY VOLK
10.11.2015, 19:59
тоже её хотел но не нашёл трека, а что аудио можно с Ютуба вытащить ?
там на ютубі є опис, в описі є лінк на МП3
http://sytnik.my1.ru/load/0-0-0-37-20
там де "Слушать" правою кнопочкою - зберегти як
SERIY VOLK
10.11.2015, 21:53
там на ютубі є опис, в описі є лінк на МП3
та где ж там то описание ёлки палки ? никак не найду... :vinovat:
Так не обов'язково з ютуба,хоча перший раз з нього й потягнув, в такій якості і закинув. Забий в пошуку, так на кількох сайтах вона присутня.
Добавлено через 48 секунд
Прийнято. А Скрябіна замінив на трохи кращу якість - вислав у пошту
не прийшло.
та где ж там то описание ёлки палки ? никак не найду... :vinovat:
я лінк дав!! :)
Додано
Guns N Roses - Don'T Cry
Чекаю далі.. до нового року менше ніж півтора тижні.. Невже не зберемо комплект на диск?
Невже не зберемо комплект на диск?
схоже що до Нового Року ні (((
може таки щоб троха швидше пішло компонувати
прислав дві українських
(прислано 2 закордонні
Якщо до грудня не буде руху - буду просити ще по дві докинути ...
Добавлено через 59 секунд
Хотілось би правда, щоб музика була різною а не від 15 бусоводів тільки
mishanjka
19.11.2015, 09:23
Скинув 2 на почту. Улюблені зараз важко вибрати, але ці ті, які зараз частенько грають у машині і радують душу...
Можу ще шось скинути...
Прийнято.. додаю. Маємо 256 мегабайт і ще 50 резервних.
SERIY VOLK
19.11.2015, 12:41
Может где то ,когда то найдётся пару пустых килобайтиков для такого...
две украинские команды делающие классную и качественную музыку:
https://www.youtube.com/watch?v=_4Cswp7smQ0
https://www.youtube.com/watch?v=8hglCJmtsMM
ну и пара "зажигалочек" под которые лично я б постучал пальцами по рулю:
https://www.youtube.com/watch?v=CeFEO10vPzI
https://www.youtube.com/watch?v=cKyUHTF4vRc
https://www.youtube.com/watch?v=_jQNSxYlx9U
Aleksandr
19.11.2015, 21:49
И я добавлю:
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
Плач Єремії та Скрябін - Лента за лентою
И я добавлю:
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
Плач Єремії та Скрябін - Лента за лентою
додано
Щось тиша....
значить давайте - приймається ще по дві пісні від кожного бусовода..
Aleksandr
13.01.2016, 15:12
Підійму тему, а то мені скоро в дорогу, а послухать нема що!!!!:lol:
приймається ще по дві пісні від кожного бусовод
ну раз так
Don Omar Feat. Lucenzo - Danza Kuduro
Океан Ельзи - Я їду додому
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010