Показати повну версію : Фонд позики запчастин
1.9
2.0
- клапан керування турбіною (трансдюсер) 7700113071 - x_mad (https://busovod.ua/member.php?u=9930)(Житомир)
- ДМРВ 8200280060 - x_mad (https://busovod.ua/member.php?u=9930)(Житомир)
2.5
Не знаю наскільки буде актуально, але пропоную створити такий собі фонд позики запчастин. Наприклад у мене є зайвий робочий клапан керування турбіною (трансдюсер) на 2.0. Якшо у когось з форумчан проблема з тягою і він хоче впевнитись, що проблема саме в трансдюсері не купуючи його, то він може звернутись до мене. Позика безкоштовна, лише олачується доставка в обидва боки. Термін позики можна обговорити. Пропоную тиждень. Позика надається лише після узгодження з форумчанами рівня довіри до людини. Думаю, що в багатьох буде що запропонувати в фонд. Що скажете?
Наприклад, людина пише "потрібно те-то з фонду". Форумчани "подяками" під постом окреслюють рівень довіри. Деталь висилається і в першому пості дописується, що деталь вислана тому-то такого-то числа.
Позичив би у когсь шиповку на зимовий період.:D
Термін позики можна обговорити. Пропоную тиждень.
:p
x_mad, дуже гарна пропозиція. Я, особисто, тільки за. Було б неплохо в шапці або в першому пості складати, формувати список, від бусоводів, з наявністю деталей для позики. Ти зможеш додавати, як автор теми, чи модераторів турбувати?
я так і планував. Ввечері зроблю
lazareff
19.10.2015, 17:12
+1
Наприклад у мене є зайвий робочий клапан керування турбіною
Я свій вже подарував. Добрій людині. Тільки він пропав десь:(
Також маю слєгка б/у дмрв оригинал, сам їздю) на газелєвском, на 1,9.
Позичив би у когсь шиповку на зимовий період.:D
дайте бидон самогона во временное пользование (с):D
x_mad, Тема интересная и полезная., но настораживает пост № 7.
ну можна і залог організувати
дайте бидон самогона во временное пользование (с):D
Самогон к запчастям не относится:no-no:
Самогон к запчастям не относится:no-no: Ну... как сказать, в ремонте, иногда, помогает.:ah::secret:
x_mad, Тема интересная и полезная., но настораживает пост № 7.
Не-не, там претензий нет и не будет. Плохо что человеку с нами не интерсно стало, просто пичаль...
Ну... как сказать, в ремонте, иногда, помогает.:ah::secret:
Ну так значит это набор инструментов:meowth::)
Хорошая тема.Только как все правильно организовать?
Самогон к запчастям не относится:no-no:
Это не запчасть, это расходник:-)
так значит это набор инструментов
А если он самогоном краску разбавляет,так это стройматериал получается.О:meowth:
Добавлено через 35 секунд
Стало быть расходник.
Это не запчасть, это расходник:-)Еще этот расходник ,бывает такие мысли в голову подает,что по трезвой и догадаться в ремонте не можешь.
А если он самогоном краску разбавляет,
Извращенец!:disgust::D:D
А если он самогоном краску разбавляет,так это стройматериал получается.О:meowth:
Краска получается цвета пьяный хамелеон:D
Извращенец!
Вид работ: Срала-мазала.
опошляете сразу хорошую тему самогоном )
только запчасти эти специфические,в большем одни датчики,электроника.
так і є. Але враховуючи нинішні ціни має бути актуальною. У мене он тяга пропала: купив ДМРВ, купив трансдюсер, помилок по кліпу нема, все прочищено, шток турбіни ходить. А проблема була в трубочці вакууму на турбіну, десь трохи підпускає і всьо, машина тупувата. Причому на око ніо не видно. Зараз зафіксив банальною обмоточною плівкою - допомогло, доки нову трубку не куплю. Тепер маю кілька зайвих деталей
Воно все добре, але буде дуже шкода якщо просто людина візьме і пропаде.
В такий фонд можна кидати деталі яких реально просто не шкода втратити. Знову ж таки - не факт що тобі повернуть саме ту деталь а не замінять і повернуть браковану.
В результаті у наступних людей будуть проблеми з діагностикою - вони то будуть думати що деталь ціла.
Така штука - підмінний фонд просто мусив би бути на СТО (знаю одне де в електрика на Шкоди зазвичай дрібнички всі є)
Така штука - підмінний фонд просто мусив би бути на СТО (знаю одне де в електрика на Шкоди зазвичай дрібнички всі є)
Для початку треба щоб в місці проживання було, хоча б СТО, а багато де іх просто немає. Так гаражі, гаражики. Багато чого доводиться робити, шукати самому.
Для початку треба щоб в місці проживання було, хоча б СТО, а багато де іх просто немає. Так гаражі, гаражики. Багато чого доводиться робити, шукати самому.
Висновок напрошується... чому б цим не підробляти?
:beer:
..мені би ручка переключення швид.двірників з "фонду позики запчастин" позичити на час сезону дощів:lol:
достало вже її знімати і розбирати,перше положення не працює..розберу ,пощиу,підпаяю 2-3 дні,і знову ця сама історія...тільки з 2 полож.норм. працює...десь читав,що підходить з іншого авто,і дешевша набагато...ніхто не підскаже з якого підходить?
..мені би ручка переключення швид.двірників з "фонду позики запчастин" позичити на час сезону дощів:lol:
достало вже її знімати і розбирати,перше положення не працює..розберу ,пощиу,підпаяю 2-3 дні,і знову ця сама історія...тільки з 2 полож.норм. працює...десь читав,що підходить з іншого авто,і дешевша набагато...ніхто не підскаже з якого підходить?
Лгуна, кенго....
Во. Вєктра продає - http://irpen.ko.olx.ua/obyavlenie/podrulevoy-pereklyuchatel-renault-trafic-opel-vivaro-nissan-primastar-IDg8PLs.html#0f8b311672
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010