Увійти

Показати повну версію : Перегонщики - стоит ли доверять ?

cruiser
12.10.2015, 11:59
Не сочтите за рекламу, наоборот - хочу спросить.
Нашел на Авториа вот этот (https://auto.ria.com/auto_opel_vivaro-pass_16344176.html?utm_source=mail&utm_medium=rassilka&utm_campaign=morning) экземпляр, оказался продавец занимается пригоном машин. Цена хорошая, говорит хорошо, задаток небольшой.
Может кто его знает в Днепропетровске или в Украине. Как не попасть ?

Vivaro-o-o-o
12.10.2015, 12:27
Мертвая ссылка.

DRB
12.10.2015, 12:33
Завдаток?

Дочитав саме оголошення (я думав гонять під замовлення)
Так машина вже тут - який може бути завдаток?? Завдаток за що?
Їдете, перевіряєте авто на СТО і все.

Якщо ж хочуть завдаток за те що притримають авто - розвод чистої води.
Як можна давати завдаток якщо Ви навіть не бачили автомобіля.

cruiser
12.10.2015, 13:04
Завдаток?
Позвонил по объяве, говорит, что за данную машину уже дали задаток и едет покупатель, но продавец занимается перегоном и привезёт на заказ еще авто, задаток 300/500 баксов при встрече, в залог расписка и скан паспорта.

cvolegokna
12.10.2015, 14:26
Позвонил по объяве, говорит, что за данную машину уже дали задаток и едет покупатель, но продавец занимается перегоном и привезёт на заказ еще авто, задаток 300/500 баксов при встрече, в залог расписка и скан паспорта.

Хочешь попрощаться с бабками, давай. Приедет не то, завдаток не вернёшь.

Rulik
12.10.2015, 14:41
Мне знакомый привёз не то,что я ожидал ибо он сам её невидел,а тут чужой человек и подавно.

cruiser, может попрсить бусоводов привезти?

Каспер
12.10.2015, 14:49
Приедет не то, завдаток не вернёшь.
Авто під замовлення - це кіт у мішку. Краще шукати в Україні самому або через одноклубників.
Ще як варіант це євротур за авто.

cruiser
12.10.2015, 14:53
cruiser, может попрсить бусоводов привезти?
Кого ?

aldoo
12.10.2015, 14:56
Авто під замовлення - це кіт у мішку. Краще шукати в Україні самому або через одноклубників.
Ще як варіант це євротур за авто.

Поддерживаю :ok:

DRB
12.10.2015, 15:47
Перегонщики завдатка не будуть брати, якщо хорошу машину приженуть. Хіба що хочете щось специфічне.

Що будете робити якщо приженуть, а там двигун під заміну?

Євротур за авто самому не дуже хороший варіант
1. з собою велика сума
2. гонщики з собою не візьмуть.
3. розмитнення найкращий варіант по вартості - на фірму і продаж фізособі (може щось і змінилось)

Знову ж таки - якщо справді налаштовані на покупку авто - невже немає нормальних варіантів?

Тут на форумі було ж пару пропозицій - пошукайте пошуком. на Автоуа є тема
http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Board=sale_and_buy_auto&Number=7668733&page=0&fpart=1

Багато хто користувався послугами - задоволені.

Знову ж таки (не баньте мене - я на цьому не заробляю) - можу дати телефон брата двоюрідного, може в нього щось вже є пригнаного, а може щось готуються привезти, а може й зможете домовитись під замовлення, тільки він з Нововолинська.

Vivaro-o-o-o
12.10.2015, 17:26
Если даш столько, как написано , то авто будет твое. Полюбому был торг.

olexa
12.10.2015, 17:34
Кого ?
Можу когось зі своїх спитати, якщо ще їздять, правда давно не спілкувався. Єдине, що вони женуть те, що їм сподобалось, згідно їх або клієнта, обумовленої суми. А пригон для когось, - значить, що ти перший дивишся, а до цього машину нікому не продадуть. Так якось було чотири роки тому.