Показати повну версію : День конституції. Море з палаткою. Лебедівка. 27-29 червня
Ну загалом визначились. Думав я чи Світязь чи Одеса. Вирішили - майже Одеса.
Літо, так що на море.
за мотивами цієї теми (http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Board=autotravel_ukraine&Number=6006159&page=5&fpart=all)<<<<<<<===============ТКНІТЬ ЦЕЙ ЛІНК :)))))
їдемо в автокемпінг Лебедєвка.
Чому туди - море близько, є дерева і тінь, є прісна вода, є туалет і душ.
Виїзд плануємо в 6 ранку (приїзджають потягом друзі), зустрічаємо на вокзалі товариша з малим і рулимо.
назад в понеділок вже за бажанням.
якщо раптом ще хтось думає куди їхати - приєднуйтесь.
:beer:
Цитую 2012 рік
Цена 25грн/чел
Есть вода, душ, туалет, воду пил сырую - срачки не было, есть пиво холодное на разлив 10грн/0.5, территорию убирают, стоят баки мусорные, которые вывозят несколько раз в день.
Поворот на трассу Сергеевка/Лебедевка
46° 07'47.6" 30° 21'27.2"
Выезд на грунтовку (лучше объехать по ней чем по асфальту рядом)
45° 54'15.6" 30° 15'37.8"
Поворот на бездорожье налево
45° 54'02.5" 30° 10'06.4"
Поворот направо
45° 51'18.3" 30° 10'51.1"
Поворот налево
45° 51'07.5" 30° 10'45.9"
Прямо
45° 50'43.6" 30° 11'02.1"
Последняя точка шлагбаум дальше идёт дорога по охраняемому лесу и ставайте где нравится.
Вирішили - майже Одеса.
Літо, так що на море.
є прісна вода
Прісна вода на Одесщині взагалі не айс, скрізь солонувата і з сірководнем часто, і в Лебедівці не виняток!
є дерева і тінь
Не спостерігав особливих лісонасаджень там, правда це було вже чотири роки тому!
П.С. Та й дорога від Одеси...:oh::oh:
Лебедівка в Каліхворнії.
https://www.google.com/maps/place/%D0%9B%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%BA%D 0%B0,+%D0%9A%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D 1%8F+%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C,+% D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0/@50.7182606,30.5265835,12z/data=!4m2!3m1!1s0x472ad4ff319542bd:0x94b74bcb5213b 042
https://www.google.com/maps/@45.8258921,30.1467506,14z там вообще не айс,кроме грязей и дорога желает лучшего,деревья далеко от пляжа,дно частично глина от этого мутная вода.
точно не знаю, но скорей всего либо в грибовку либо к затоке буду подтягиватся, посмотрим в этом году как будет. а вдруг и подтянусь)
Це не та Лебедівка що в Київській області, а в одеській
Так, більшість Лебедівки без лісу.
натисніть на лінк (в першому повідомленні я ж дав.
давайте так ще його дам
http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Board=autotravel_ukraine&Number=6006159&page=5&fpart=all
там є фотографії, і народ туди часто їздить з автоуа, вже один відписався - будемо кооперуватись, він їде в П"ятницю зранку
Мені цікаво - хтось хоч лінк натиснув???
один лінкує Київську область, інший пише про саму Лебедівку і про Серпень.
я говорю про день конституції. зараз попралю переше повідомлення!
27-29 червня - на цих вихідних!
А про воду знаю, що трохи присмак солоного є.. але народ пише що тільки зранку спочатку, після обіду можна водою користуватись нормально (там свердловина).
Ну і з собою щоб готувати думаю ми візьмемо літрів 20-30 для чаю-супу.
Поправив перше повідомлення
.. І до речі там недалеко десь є ще й столова від бази відпочинку - пишуть що там можна харчуватись.
Побачимо..
по приїзду відпишусь
А я просто, приколююсь. :)
Чому туди - море близько, є дерева і тінь, є прісна вода, є туалет і душ.
Был бы смайлик "перекреститься от дороги",обязательно поставил бы.:nasmeshka: Дорога не то что не айс, там она алес капут,нихт нах вапче.
Я знаю про дорогу але ця проблема вирішується.
я проїхав заради відпочинку на грандісі на Кінбурн і тут проїду. плюс тут хочу верхом поїхати - через Молдови кусочок..
І в такому випадку поганої дороги буде всього 20 км
плюс тут хочу верхом поїхати - через Молдови кусочок..
Загранпаспорт не забудь.
на грандісі на Кінбурн
Поделишься? Тоже хочу посетить эти места, но только на Трафе.
зачекай, зараз відео скину
Добавлено через 1 минуту
Поделишься? Тоже хочу посетить эти места, но только на Трафе.
Загранпаспорт не забудь.
для того кусочка взагалі документів не треба. перевірено.
приїхав записали скільки людей дали талончик
при виїзді здаєш талончик - перевіряють людей кількість
Добавлено через 5 минут
Про Кінбурн.
От фото відпочинку
https://goo.gl/photos/g4SAZ9dGP1gfPhpV9
а от чотири відео ПОВНОЇ поїздки по косі. можете оцінити. але врате - ми наймали провідника туди й назад. це десь 20-30 км по пісках. заритись можна без проблем - на трафіку простіше, але на всякий пожежний візьміть дві доски.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL_LfaJ_vPXPeuw2fV3NJ5QTKwEVLuJRm1
застряг я двічі. обидва рази не з своєї вини а так як спереду машина то притормозила то стала. я на це не розраховував, хоча вина таки моя :)))
взагалі подивіться на кліренс грандіса (на фото видно) плюс там було 6 людей в авто :)) пузом по піску їхав
приїхав записали скільки людей дали талончик
при виїзді здаєш талончик - перевіряють людей кількість
Так тож не Молдова,а транзитный кусок приграничной зоны. То маякский пост.И там тоже дороги нет,поверь.До Лебедевки тебе от него еще пилить и пилить.
Так тож не Молдова,а транзитный кусок приграничной зоны. То маякский пост.И там тоже дороги нет,поверь.До Лебедевки тебе от него еще пилить и пилить.
я там був, знаю як воно там :)
я там був, знаю як воно там :)
Ну был так был:yes3: Перед поездкой посвяти машину:nasmeshka:
Причина чому хочу верхом - інша.
З Одеси в суботу на затоку буде пробка. Скільки не їздив стільки й попадав - лишня година - дві в дорозі
Причина чому хочу верхом - інша.
З Одеси в суботу на затоку буде пробка. Скільки не їздив стільки й попадав - лишня година - дві в дорозі
Не там Вы ездите господин.Ехать нужно не через Овидиополь, а нижней дорогой-через Грибовку и никакая пробка не застанет.
хм.. зараз гляну карту
ага, зрозумів :))
подумаю
Не там Вы ездите господин.Ехать нужно не через Овидиополь, а нижней дорогой-через Грибовку и никакая пробка не застанет.
:+1:
все-все-все.. майже вмовили :)
Цикаво однако...это типа для месных стежка там? или нормально проезжается?
А з затоки напряму дивлюсь теж дорога є якась понад морем - по ній не можна проїхати?
А з затоки напряму дивлюсь теж дорога є якась понад морем - по ній не можна проїхати?
Это она и есть.(Ильичевск-Грибовка-Каролино-Бугаз-Затока.
Добавлено через 1 минуту
Цикаво однако...это типа для месных стежка там? или нормально проезжается?
Кусок от Ильичевска до Грибовки слегка подубит,ну а так вообще нормальная дорога.
Это она и есть.(Ильичевск-Грибовка-Каролино-Бугаз-Затока.
ні - я про ту що далі - з затоки до курортного
https://www.google.com.ua/maps/@46.0034527,30.3840962,15z?hl=uk
Точно не скажу.Там мост,ведущий к базам отдыха,а дальше кабанья тропа между базами и вокруг песок.
Добавлено через 3 минуты
С Затоки едешь до поворота на Шабо(направо, а тебе налево на Сергеевку),дальше по компасу:D
Ну в мене на нвігаторі грунтова дорога є до кемпінгу (maps.me)
Ну в мене на нвігаторі грунтова дорога є до кемпінгу (maps.me)
Не скажу,не рисковал.
Ну я по координатах звірив, сходиться
Да что что,а нехера там неловит и направления это только спросить как проехать.навигатор там для количества безделушек на стекле.в коблево рыбаковку морское не?что вы прицепились к этой затоке с сергеевкой.
что вы прицепились к этой затоке с сергеевкой.
При чому тут Сергіївка і затока :D
Хоча якщо з палатками Вам не подобається відпочивати то звісно що це не Ваше :) :beer::beer:
нехера там неловит. ... . . навигатор там для количества безделушек
Можливо навігатори і є для "безделушек", але якщо поставити карти на основі openstreet map то і пішоходом навігатор допомагає шукати цікаві місця.
не буду сперечатись - прочитайте про maps.me
і сходіть за цим лінком
https://www.openstreetmap.org/#map=16/45.8449/30.1808 (пунктиром коричневим грунтова дорога позначена до кемпінгу).
подивіться наскільки там гарно все позначено і дрібнички є, і грунтові дороги - саме ці карти використовують нові навігаційні програми
в коблево рыбаковку морское не?что вы прицепились к этой затоке с сергеевкой.
:+1: Ні мені подобається диспут типа. Я іду тому шо хочу, тому шо я так вирішив, що там краще і капут, а хто не з нами той типа ні хрена не розуміє! Як Одесити не хвалять свій регіон, а вода там паршива, відверто кажучи, хоч вранці, хоч ввечері. Для мене це основне. Море там не краще ніж у Лазурному на Херсонщині, берег значно гірший, у Лебедівці порівняно. Дорога до Одеси гарна, а далі - звиняйте. Відстань така ж сама, коли не більша, а їхати довше. Ну шо ж удачі і гарного відпочинку! Для чого було задавати такі питання, якщо все було вирішено? Хлопці, побажайте людині удачі, а не відмовляйте чи критикуйте!
olexa, так а я про тоже.на николаев с одессы отличная дорога.сычавка,коблево и т.д
Саме так, я їду тому що вибирав читав дивися фотографії, мені сподобалось.
Створив тему де пропоную приєднатись хто хоче (виявилось що дві машини їзе на автоуа в те ж місце, одна машина на бусоводі).
Наступного разу виберу інше місце - теж буду пропонувати приєднатись. Якби хтось раніше опублікував варіанти куди їдуть з координатами і т.д. і мені б сподобалось - приєднався б :)
Навіщо так дивно реагувати :camptrailer:
Як Одесити не хвалять свій регіон, а вода там паршива, відверто кажучи, хоч вранці, хоч ввечері.
А мне наоборот,нигде вода не нравится,не напиться,ни искупаться по человечески.Уж дюже мягкая она везде.А у нас с оригинальной хлоркой:no-no:
Точно не скажу.Там мост,ведущий к базам отдыха,а дальше кабанья тропа между базами и вокруг песок.
Добавлено через 3 минуты
С Затоки едешь до поворота на Шабо(направо, а тебе налево на Сергеевку),дальше по компасу:D
От этого поворота дарогу делают! Не знаю куда дошли но Сергеевку прошли недели три назад. Раньше дороги не было сейчас Автобам!!!!
Узнал дорогу сделали до конца Сергеевки(как закончится асфальт съезжать вправо на грунтовку там метров 500 но объезжаете основные ямы) ,дальше бездорожье да конца Приморского километров 8,потом опять автобам до Николаевки дальше до Базарьяновки не автобам но ехать можно в основном нормально но попадаются ямы.
Це там Саакашвілі на маршрутці катався чи не там?
Це там Саакашвілі на маршрутці катався чи не там?
Нет это другая дорога!Видно не в ту маршрутку сел, по этой дороге тоже маршрутка на Татарбунары ходит если бы сел в нее то кобчик бы себе отбил.
Блін - шикарне місце.. реально... фото або завтра або післязавтра накидаю...
Не дарма катались
Добавлено через 9 часов 26 минут
По кемпінгу - стати місця вистачить, але хазяїн проводить фейс-контроль при в"їзді. Принцип не знаю який. Але всі компанії що були - вели себе доволі тихо і спокійно. фото також будуть.
2 рази в день точно, може частіше завозять прісну воду. Вода зливається в ємність і цілодобово можете набирати. Є площадка для волейболу, тенісий стіл з ракетками.
туалет - викопана яма і відгорожена тентом.
Пляж бомба. чистий пісок. Спусків з обриву є три штуки.
Один цивільний інші більш екстремальні але нічого страшного.
Місце під палатки бомба але ввечері дістають комарики, набагато менше звісно ніж на Світязі, але вони є. Тент з антимоскітною сіткою нас добре виручив, але наступного разу буду думати як би то зробити світло не в тенті, а поза тентом.
Дрова - сухого дерева є багато (розпалити багаття, приготувати щось на вогні - без проблем), але для того щоб пожарити шашличок щоб було хороше вугілля - краще щось з собою привезти.
По дорозі.
Після повороту наперехресті (шабо направо, Лебедівка наліво) залишиться десь 40-50 км дороги.
спочатку буде латана дорога і непогано кусками перестелена.
Потім 10 км готуйтесь помучитись, жорстокі ями, але об"їхати можна більшість, є місця де треба повзти.
Далі знову 10-15 км взагалі нової перестелеої дороги і дорога з ямами які об"їзджаються більш спокійно.
Їхати краще так щоб цей кусок все ж проїхати засвітла.
Дорога до Лебедівки - асфальт і асфальт з ямами, дорога до кемпінгу - кілометрів 3-4 по полю. Якщо проїшли хороші зливи - є шанс попасти в калюжі з багнюкою. Не дуже приємно :)
Але майже перед Лебедівкою є ще один поворот, де дорога більш рівна, хоча перед заїздом в кемпінг якщо реально тільки пройде дощ - буде штук 4-5 серйозних калюж (але до кемпіну 5 хвилин і в них є трактор :) ціну за допомогу не знаю - не пригодилась :))))
Про село лебедівка - на місці купити можна все, але дорожче ніж зазвичай в магазинах. Курорт все-ж таки.
З Одеси і Татарбунар є автобуси (графік і телефон також зараз як зал"ються - буде лінк з фото і телефоном)
Більш цивільно можна стати, ми ходили в саму Лебедівку. Пофотографуваи телефони пансіонатів - зараз вони заливаються, викладу лінк.
Ой трохи не забув - в кемпінгу завжди продають холодне розливне пиво, дрібні креветки, солодку воду і воду в бутлях питну.
Контакти баз відпочинку в Лебедівці
https://goo.gl/photos/x3ChHqXirj5x9zn18 <<=--Лінк на фото
Ну і фото трохи кемпінгу і Лебедівки
https://goo.gl/photos/2YFQ7wtsUveknPe48 <<=--Лінк на фото
На всіх фото є геотеги - відкривайте інфо будете бачити де знято
А люди де??? :maybe: Це, мабуть, не час пік на фото! І це так весь час було?
Дійсно, щось мало людей.. а як там справи на косі? Там стоять з наметами чи ні? Чи є крім кемпінга дикі місця стоянки з наметами?
читав, що там є ще 2 місця в ліску над обрієм де стоять з наметами...
А місця бачу дуже гарні! Краса! море! Дуже важко було доїхати після затоки? Скільчки часу пішло на подолання цих 50 км після затоки? всі колеса на місці?)
А то тут так лякають цією дорогою...
Вибачте за стільки запитань, планую їхати в серпні з наметами)
Люди були.. .зовсім мало. Там же територія велика - і тільки з кемпінгу і можуть підійти.
Місця - валом.
70 км після Затоки десь а не 50 (біля 20 км десь до поворота)
1. до поворота на Шабо - швидкість 100 км/год.
2. перші 10 км - 90-100 км/год.
3. біля 10 км (кошмарної дороги) швидкість від 5 км/год до 80 км/год. (ями єе але не постійно))
4. далі перекладена дорога - скільки совість дозволить
5. ну і в кінці 80-90 км/год.
Відео до речі є на реєстраторіі, якщо не перезаписалось ще по кругу то ввечері скину або в обід
По часу від Києва до місця призначення проїхали десь за 9 годин, але дуже багато часу втратили в Затоці (перед мостом). десь годину-півтори. Дуже багато бажаючих було по узбіччю втулитись і по зустрічній. Далі за мостом переїзд, по затоці напарковано дибілів купа. А по цій дорозі фури їдуть і вони з зустрічною розминутись не могли нормально.
Перед нами народ в п"ятницю доїхали за 7 годин до кемпінгу з Києва
Дякую за інфу! Відео було б добре подивитись) Про місця з наметами окрім кемпінгу нічого не можете підказати біля Лебедівки?
Якщо там зранечку проскочити Затоку то може й без заторів вийде!?
Підказати не можу, але відкрийте OpenStreetMap там багато чого є
Ось приклад недалеко.
https://www.openstreetmap.org/#map=16/45.9285/30.2929
Але я шукав з Лісом і з коментарями, мало такого бачив. Хоча в лісі є свій мінус - комари.
Классное место! Подтверждаю))))))) трактор может и не понадобится)))) если второй дорогой ехать)))) супер место кто любит хороший отдых))))
Блін - шикарне місце.. реально...
А підскажіть, будь ласка, що зараз там з ціною? 25 грн/чол в день? Для дітей 8 та 12 років будуть знижки? Чи немає у Вас часом телефону господаря цієї бази?
Дякую!
50 грн за день. до 12 років - половина ціни
Щоранку міняють сміттєві баки на порожні, завозять воду.
Пиво ціна 15грн за 0,5.
за ціну на воду не знаю - мали свою.
50 грн за день. до 12 років - половина ціни
Ну й ціни:oh:! За місце... на березі...
Ціна як на мене повністю адекватна. За прибране підготовлене місце, прорубаний прохід на пляж, за постійну наявність прісної води, за прибирання території, чистий пляж, невелику кількість людей.
Для тих хто любить готельний відпочинок є лебедівка - лінк на контакти я там давав вище.
Я взагалі про ціни на Одесщині, а ту взагалі піп...ць, за що? За кусок лісу, навіть зі спуском до моря і смітником? У залізному Порту, оскільки саме звідти повернулись, 70 грн/чол у двомісному номері з тел, хол, вент., вмивальник, туалет на 4 номери, душ гар/хол вода, питна до того ж, просто з крана. Про мангал, меблі, постіль, світло, інтернет вивіз сміття вже мовчу. Ну та да, дійсно кожному свої гроші викидати за щось на власний розсуд. Я б на таке не повівся! А ще й пиво на набережній і час пік від 7 до 12 грн/0,5л.
Для Вас це дорого - Ви не їдете.
Для когось це нормально.
Для ціноутворення є лише одна річ - основний закон попиту і пропозиції.
Підняли ціну до 50 грн - люди їдуть. Значить людей влаштовує.
Це ринок
Хтось фоток обіцяв...... :beach:
Так я ж дав лінки на фото вище (перше повідомлення на другій (цій) сторінці теми)
Так я ж дав лінки на фото вище (перше повідомлення на другій (цій) сторінці теми)
Провтикав. Не зовсім звичний формат, подачі інформації, на цьому форумі.
Провтикав. Не зовсім звичний формат, подачі інформації, на цьому форумі.
Ну просто я зараз всі фото якраз заливаю на гуглофото... Навіщо ще й форум навантажувати?
Ну і плюс на гуглофото якщо натиснути кнопочку інформації фото - буде видно карту де знімалось воно. реально зручно
з тел, хол, вент., вмивальник, туалет на 4 номери, душ гар/хол вода, питна до того ж, просто з крана. Про мангал, меблі, постіль, світло, інтернет вивіз сміття
А мені це і вдома набридло, буду я ще десь за це платити...
Кумовья зовут на отдых в Рассейку,Одес.обл.,кто был?
Rulik, ниже Затоки "опускаться" (по карте) не рекомендую. Там море - не море, близость дельты Дуная сказывается.
Кумовья зовут на отдых в Рассейку,Одес.обл.,кто был?
Россейка- не плохо.Но это уже ближе к Дунаю.Грубо- залив.
Для Вас це дорого - Ви не їдете.
:lol:
Horton - я не в сенсі щоб піддіти.. я в загальному - якщо за такий відпочинок дорого - то не їдуть люди значить, шукають інше..
Мене повністю влаштувало, і як буде можливість - ще раз туди поїхав би.. особливо з хорошою компанією
Horton - я не в сенсі щоб піддіти.. я в загальному - якщо за такий відпочинок дорого - то не їдуть люди значить, шукають інше..
Я тоже не хотел тебя поддеть. Я просто прокомментировал таким образом,что дорого и что подешевле.:Laie:
Планы меняются,Катранка,наверное одно и тоже.что Рассейка
Планы меняются,Катранка,наверное одно и тоже.что Рассейка
Да,в тех же степях. Бывшее название "Фазан". Татарбунарский р-н, с.Лиман.
Бывшее название "Фазан". Татарбунарский р-н, с.Лиман
Там, карась клюёт? Чтоб не было ,помогите Рулику вернуться домой....Три раза...
Там, карась клюёт? Чтоб не было ,помогите Рулику вернуться домой....Три раза...
Не знаю,клюет там карась или не клюет. Там рядом столько озер,что без карася ты не останешься. Я бы посоветовал попасть на Китай-озеро.Там на поплавок когда то такие карпы ловились,что пруты ломались.
Rulik, то есть форель вам уже надоела?:-) карася подавай?:-) :-) :-)
Вик123, Балованные Мы,Нам экзотику подавай.Говорю кумовьям,за эти деньги, в санях по горам возить будут.)..).
за эти деньги, в санях по горам возить будут.
:lol::vo:
Дело в том,что,Карпаты круглый год и 110км.,а море раз в году,дочке нужен йод.
От такий виїзд з кемпінга
https://youtu.be/R6x1MA1kER0
Опа, беленькая в начале.... Люди куда на пару дней ( суббота и воскресенье) лучше поехать? Сижу перед выездом на Одессу и пока не придумал.... Каролина- Бугаз?
али, ты едь, в пути придумаешь.
Главное перед Одессой... Или направо или на лево..... Думал коблево так там пансианаты...хочется что-то из частного сектора....
А можна нікуди не їхати. Є піщаний пляж (правда без моря) за бояркою. 20 грн з людини :)
От тут
https://www.google.com.ua/maps/@50.3168656,30.2390745,18z?hl=uk
Відео з дороги плейліст, ще для повноти картини буде 5-те відео
поки що
1. виїзд по лісу
2. шматок дороги "не дуже" майже до Курортного
3. шматок полатаної і нової дороги
4. найжахливіша дорога
5 (буде) латана дорога до поворота на Затоку
https://youtu.be/R6x1MA1kER0?list=PL_LfaJ_vPXPduDaTjftAzNXNvtXTvkwo I
Звук поки не прибрано, тому вирубайте його на мінімум - там тремтіння кріплення реєстратора віддає на мікрофон сильно.
Прибиреться пзніше
А в августе никто с палатками не собирается?
Рома привет! Какие планы на день независимости? ;)
Ніяких. Причина проста - в планах 28.08 виїхати в сторону Луцька.
Далі в Польшу 30 числа аж до Каунаса, там 2 дні ночуємо, гуляємо і в Клайпеда. Там одна ніч і в Ригу, по дорозі подивитись на узбережжя.
В Ризі і околицях два дні і також вздовж узбережжя в Талін, там також 2 ночі і по фінансах якщо все ок то ще в Санкт-петербург на 2-3 дні і тоді назад...
:out:
От десь так
https://goo.gl/F2tMSD
так що День Незалежності буде в економ-режимі, напевне десь під Києвом.
Добавлено через 5 минут
А от на цих вихідних - завтра-післязавтра... я б десь поїхав знову в сторону Десни.
Стесняюсь спросить,о дне независимости какой страны идет речь?:ah:
Стесняюсь спросить,о дне независимости какой страны идет речь?:ah:
а в лоб?
а в лоб?
Спокойно! Попутал с днем конституции,он уже был.А независимости в августе.Тема сбила с толку,а вопрос не по теме.
Знову цього року плануємо рулити з палаточками в сторону Затоки.
В кемпінгу є питна вода, розливне пиво :)
на 4 дні .. попить пивка, скупатись в морі!
Гайда з нами?
от всі фото
https://goo.gl/photos/2YFQ7wtsUveknPe48
і трохи для затравки
https://lh3.googleusercontent.com/-J-1I0sC8W28/VZObNf0qndI/AAAAAAADN-Q/Vj3DJdA6fRIdYpUYF6g_viwcSCknLAL_gCCo/s912/IMG_7958.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-koW-F54gY8c/VZObNbGF1BI/AAAAAAADN-Q/xdG3ij3ef5wzM2tG6OGFpzzvkRE7hwVygCCo/s912/IMG_7991.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-4B1yAzlkI0o/VZObNfcqOVI/AAAAAAADN-Q/yHIADPOmHt0-dqSSofi7VR9Dm7Eg5YgvwCCo/s912/IMG_8058.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-uGaiTRJqfv4/VZObNSlahaI/AAAAAAADN-Q/P0uK9TUn7mMZJP9V3yUaII95hRfrF2NOQCCo/s912/IMG_8061.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-nEz72OPyRBQ/VZObNV6vbdI/AAAAAAADN-Q/AnJMgx8J5j8swwm8IfU7yVt9Cui-qNWFACCo/s640/IMG_8217.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-0QbktHhd6v4/VZObNYk22EI/AAAAAAADN-Q/d_xDfvY93WwIoabclKspCUYWM689ZhQkQCCo/s912/IMG_8238.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-RE_mzZrNWMc/VZOZya6ZEvI/AAAAAAADN8w/VYCRZ7AO8j0rjQdnSONNiJRk9QXmvsGtgCCo/s640/IMG_8062.JPG
Arshin 81
26.05.2016, 15:45
О! Я себе как раз делаю такую сковороду как на 5 фото!!! Только без штыря посередине! Мешать не удобно.
Не хорошо так нэиздеваться )))
Жаль что очень далеко, а так бы познакомились на природе:beer:
catmanul
26.05.2016, 16:49
отдыхал в Лебедевке в 2009г. - отличное место.
из плюсов: народу мало, на пляже полно свободного места, море чище чем в Затоке. из минусов: дорога никакая последние 30-40км, слабая инфраструктура.
народу мало,
дорога никакая последние 30-40км, слабая инфраструктура.
Это самое привлекательное в таком отдыхе.
Жаль что очень далеко,
не вижу проблемы
не вижу проблемы
Игорек, а я вижу:shock:
отдыхал в Лебедевке в 2009г. - отличное место.
из плюсов: народу мало, на пляже полно свободного места, море чище чем в Затоке. из минусов: дорога никакая последние 30-40км, слабая инфраструктура.
Дорогу в прошлом году делали....плохой км 10осталось
Добавлено через 58 секунд
О! Я себе как раз делаю такую сковороду как на 5 фото!!! Только без штыря посередине! Мешать не удобно.
Все там нормально:p, кстати в этом году еще сковородку не доставал
Добавлено через 1 минуту
Я по любому еду:beach:
Ярик, ну так несколько семей одним бусом. Щас буду Валика подбивать на это.
Я тому заздалегідь і пишу - згуртуйтесь і паливо на 2 компанії ділити можна на дорогу.
А на рахунок інфраструктури - планую взяти велосипеди - там біля 5 км всього до села
Найголовніше - прісну воду привозять, питна вода і соки продаються на місці.
Сміття прибирають щоранку
Єдине що кемпінг не безкоштовний. Але недорого
Велосипеды говоришь???? А пешком слабо?)))
Але недорого
для кого то не дорого, а кто то будет пахать как вол что б оплатить. Ну хоть ориентировочно, сколько?
для кого то не дорого, а кто то будет пахать как вол что б оплатить. Ну хоть ориентировочно, сколько?:+1:
Анекдот. "Захотели с женой съездить отдохнуть. Узнали цены и решили, что мы не устали"
:+1:
Анекдот. "Захотели с женой съездить отдохнуть. Узнали цены и решили, что мы не устали"
Есть Арабатка поближе. К тому же водичка там уже говорят нагрелась:-)
Ромко, ти безсовістний, хіба можна отак рвати серце? Ще й фоток накидав... Короче ми попередньо з Вами
:) чим більша компанія тим веселіше
Александр7828
29.05.2016, 00:49
Есть Арабатка поближе. К тому же водичка там уже говорят нагрелась:-)
:vo:
Маю інфу про вартість - з дорослої людини за добу 50 грн.
Така ж вартість як і минулого року :)
Ромчик, а можна трошки докладніше ?
+- ціна:
- за мишину скіки в сутки?
- за палатку?
- з дитини?
- чи є душ з прісною водою?
- як з туалетами?
- чи є дрова вугілля щоб купити? чи є де так набрати?
1. ціна просто з людини 50 грн в добу
2. за машину 0
3. за палатку 0
4. з дитини 0
5. душ є з прісною водою
6. туалет то є але .. 4 стіни і отвір :)
7. дрова для багаття назбирати не проблема. А от такі щоб жар тримати краще пару в'язок привезти з собою
додатково
8. прісна вода доступна щоб набрати - на ній варили, мили овочі - все добре.
9. в продажу було того року
- холодне розливне пиво
- дуже дрібна креветка
- питна вода бутлі з магазину
- соки води
До села де можна купити (Лебедівка) чого не вистачає десь хвилин 40 пішки.
ну і ще одне. Кидаю малюнок. Чомусь всі як описують рекомендують їхати так якпоказано по синій лінії. Але я б рекомендував по зеленій. після дощу по синій існують доволі нехороші калюжі (Правда, Алі? )
а от по зеленій лінії вони невеликі, ще й шовковиці багато можна потоптати.
Паша Первомайский
02.06.2016, 10:38
так может летняя встреча за одно? :ah::beach::beer::friends::Laie::maybe2:
Ну схоже народу планує їхати немало. :)
Я озвучу лише одне - в дорогу збиратись привязуватись точно не треба один до одного. Бо буде не дорога а кошмар..
Якщо ж хтось приїде перший - то просіть на в"їзді щоб дали місце таке щоб поруч було 2-3 місця, і поближче до спуску. Я б взагалі за те щоб поближче до входу стати (там вода і пиво)
і от початок зеленої лінії. Рік тому виглядав так (тільки це поворот від села Лебедівка а не від Базар'янки) і сама лінія :)
мені короче все подобається :)
ми плануємо їхати:)
Чуть ближе в Рыбаковке тоже есть кемпинг,сосновая посадка,нет обрыва(хорошо для тех кто с детьми) совсем рядом магазин,правда мелковатое море,но опять же для детей хорошо.
p.s постараюсь как минимум на сутку подскочить.
Добавлено через 6 минут
Ой!!! Я перепутал, Лебедевка это в сторону Вилково,а я возле Коблево говорю, но тоже хороший вариант.
По синей не рекомендую)))))) на пузо сел....... Но запасной водитель был))))) за пол часа выехали)))) слева от входа очень даже интересно.....второй раз Рома там останавливался и таки да....пиво рядом плюс спуск к морю)))) но тогда не злоупотреблял как нынче)))) смотри фотка....где-то я там засветился...)))
Добавлено через 1 минуту
Место отличное.....но чувствую что прийдется сразу после работы ехать....дабы места были))
Чуть ближе в Рыбаковке тоже есть кемпинг,сосновая посадка,нет обрыва(хорошо для тех кто с детьми) совсем рядом магазин,правда мелковатое море,но опять же для детей хорошо.
p.s постараюсь как минимум на сутку подскочить.
Добавлено через 6 минут
Ой!!! Я перепутал, Лебедевка это в сторону Вилково,а я возле Коблево говорю, но тоже хороший вариант.
Я за
Я за
Варто подумати за Рибаковку, та й ближче усім, якщо здибанка намічається! Кільканадцять разів там бував, правда, останній раз уже давненько, - років з десяток добрий.
Не знаю що там на рахунок здибанки.. я планую куди вже планую :)) там точно добре.. а рибаковка - може десь наступним разом..
намалюєте фотографії, умови - побачимо
Да все тоже самое,только без обрыва. В принципе 20км не пугает, просто там допустим недалеко аквапарк,можно пол денька покататься)
Блін, якраз в кінці місяця планую на Тираспіль, через Одесу. Можу підгадати, щоб попасти теж відпочинко-здибанку. Там ніколи не бував, навік доведе? А бронь на місце можна придбати, замовити по телефону. Чи як правильно зробити?
Блін, якраз в кінці місяця планую на Тираспіль, через Одесу. Можу підгадати, щоб попасти теж відпочинко-здибанку. Там ніколи не бував, навік доведе? А бронь на місце можна придбати, замовити по телефону. Чи як правильно зробити?
Тут поняття бронь не підтримується - приїхали стали. Місць багато в кемпінгу..
Якби хтось був на місці то міг би зайняти звісно. Якщо ми будемо на місці - то думаю щось займемо. Чи хто там перший приїде
Вчера по работе был в Лебедёвке. Из Ильичёвска до Лебедёвки доехал за два с лишним часа, дорога есть, но скорость средняя км 60 в час. Ремонтируют разводной мост и пускают машины по одной полосе, пришлось ждать минут двадцать пока пропустят встречные.
Вчера по работе был в Лебедёвке. Из Ильичёвска до Лебедёвки доехал за два с лишним часа, дорога есть, но скорость средняя км 60 в час. Ремонтируют разводной мост и пускают машины по одной полосе, пришлось ждать минут двадцать пока пропустят встречные.
То добре що роблять зараз. Дуже добре.. А їхав до самої Лебедівки? вони там той кусок кілометрів 20-30 вже зробили?
А їхав до самої Лебедівки? вони там той кусок кілометрів 20-30 вже зробили?
Да, был в самой Лебедевке. Как раз вчера латали ямочным ремонтом деревеньку перед Лебедёвкой. Асфальт до самой Лебедёвки, но местами разбит и с ямами.
Навигатор и вот эта карта показывает как срезать через деревеньку Беленькое, но лучше ехать по трассе (красная линия)
Навигатор и вот эта карта показывает как срезать через деревеньку Беленькое, но лучше ехать по трассе (красная линия)
100% :beer: не скорочуйте. а те що латають - СУПЕР! Може не прийдеться по полю кататись :)
Я в первый раз по навигатору ехал:dash2::oh: и по красненькой и по синенькой.....
Хто на дні Конституції буде в Лебедівському кемпінгу, прохання відписатись по враженням, наданному комфорту, як-то душ, туалет та холодне пиво. :) Доречі, там є можливість підключення до марежі 220 В., подовжувач з переноскою брати, чи лише ліхтарики? Я по дорозі з ПМР, обов'язково туди навідаюсь на днів три-чотири, як сподобається, то й більше.
Нема електрики там
Добавлено через 20 часов 48 минут
На ці вихідні були в Одесі. Два слова про дорогу.
Виїзджали ми в 6 ранку - по дорозі ТУДИ жодних проблем з пробками. Навіть в Гребінках де йде ремонт.
Далі. Хто п'є каву на ВОГ або Окко - не ставайте на АЗС в чергу по вашій стороні - розверніться. Черги в сторону Одеси ж ЖЕСТЬ за хотдогами і кавою. ми розвернулись (на мосту через 1 км) і навпроти взагалі нікого не було.
Дорога до умані така що спати не вийде нормально - трусить постійно.
Від умані 200 км більш-менш адекватно. Останні кілометрів 50 десь трохи знову плаває асфальт.
Дорога назад - виїхали в 14:30 від вокзалу. Дорога я б сказав до Умані порожня, попили кави і до Білої церкви хоч і потрусились але швидко. і перед Гребінками просто зупинились. Пробка. Повернули як і минулого разу з Алі направо у бік Узина, і наліво на Васильків. Потягнулись трохи лише у самому Василькові.
Так що на наступних вихідних напевне вартує їхати назад відразу на Узин і на Обухівську, бо машин буде більше і напевне до Гребінок буде тяжкувато доїхати
На обуховской жесть.....там тоже делают дорогу....возвращался вчера в обед ( хорошо проехал ) но под вечер пробка
На обуховской жесть.....там тоже делают дорогу....возвращался вчера в обед ( хорошо проехал ) но под вечер пробка
ну тоді Васильків! :beer:
підготовка йде повним ходом!
https://lh3.googleusercontent.com/-npwddPg8Qdw/V2vRk17EvCI/AAAAAAABJH0/Cl5S3dSNjAMc5zR_O8R1sCTqSvywPpPAgCCo/s640/IMG_2744.JPG
підготовка йде повним ходом!
https://lh3.googleusercontent.com/-npwddPg8Qdw/V2vRk17EvCI/AAAAAAABJH0/Cl5S3dSNjAMc5zR_O8R1sCTqSvywPpPAgCCo/s640/IMG_2744.JPG
:vo::secret:потом расскажем
:vo::secret:потом расскажем
або по телевізору покажуть :D:D:nasmeshka:
oleg9489
23.06.2016, 19:05
Добавлено через 1 минуту
або по телевізору покажуть :D:D:nasmeshka:
Главное ,чтоб не - Магнолия ТВ :nasmeshka:
Добавлено через 1 минуту
Главное ,чтоб не - Магнолия ТВ :nasmeshka:
Сплюнь:tomato:
DenVivaro
23.06.2016, 21:30
Добавлено через 1 минуту
а кто знает, эти Тетрапаки с импортной водкой оригинальные или Польская подделка? По вкусу не сказал бы что лучше от Козацькой рады
Добавлено через 1 минуту
а кто знает, эти Тетрапаки с импортной водкой оригинальные или Польская подделка? По вкусу не сказал бы что лучше от Козацькой рады
Післязавтра скажемо..
DenVivaro
23.06.2016, 21:54
Післязавтра скажемо..
даже подделкой редко травятся, поэтому это не показатель оригинальности
В воскресенье ждите отзывов.....мою печенку в последнее время не обманешь)))
vectra20
24.06.2016, 00:01
я заказую палати...
тебе первую, роме дрб третью
В воскресенье ждите отзывов.....мою печенку в последнее время не обманешь)))
Ждем відгуків по всій ситуації, не лише по напоям. Як дорога, водичка, як кемпінг, як зручності. Завчасно дякую.
Ждем відгуків по всій ситуації, не лише по напоям. Як дорога, водичка, як кемпінг, як зручності. Завчасно дякую.
відгуки вже були. Рівно рік тому.
https://busovod.ua/showthread.php?t=16736&page=3
http://s11.radikal.ru/i183/1606/fe/c4924a9b10da.jpg[/URL][/IMG]
Добавлено через 1 минуту
http://i062.radikal.ru/1606/39/10667339a949.jpg[/URL][/IMG]
ай молодцы, а почему в море не купаетесь?
Ух ты, а там ещё и морЭ оказывается есть! ;) :D
Ух ты, а там ещё и морЭ оказывается есть! ;) :D
Приїхали тато з сином на море. Той вилазить з вікна: "Тату, а де море??"
Тато: "Ось синку море, воно велике!"
Син: "Тату, а де море??"
Тато: "Ходімо ближче!"
Підйшли до моря, стоять в 2 метрах.
Тато: "Ось синку, ось!"-заводить його у море по коліно, показує на воду -"Ось воно."
зайшли вже по пояс...
Тато не витримує, бере малого за патли і носом його у воду, на 5 секунд.
Малий вилазить і питає: "Тату, а що це було???"
"Море синку, море!!"
Син: Де?
Море бімба... погода супер, холодне пиво - ще краще.. Компанія ЗАШИБІСЬ.
місце - клас. Прохолода в тіні (всього було напевне +25-30 в тіні :)))) )
Велосипеди брали не дарма..
Людей на пляжі небагато. Вода - клас. Єдине піску багато хвилі підіймали то мутненька.
Пляж правда трохи зменшився - море наступає.
Дорогу від повороту зробили майже всю. два кусочки лише не дуже хороших.
Ну і як завжди відразу після дощу дуже слизько.
Але відпочили суперово.
DRB, дякую за відгуг. Якщо ближче до Одесси нічого не вподобаєм, то мабуть поїду до Лебедівки. 4-го буду на узбережжі.
Коротко
Наша галявина
https://lh3.googleusercontent.com/-5FmQDu_Xlng/V3PylRIPnPI/AAAAAAADkCY/VblolW5DMpwI7ivvrDP6hYG_c_cdoZJWQCCo/s800/IMG_0088.JPG
Плов
https://lh3.googleusercontent.com/-g58h9fmxLDU/V3PylRie_WI/AAAAAAADkCY/HDvoF4ocfLQe_j3oGyVuwJo7HzDc7Fx7gCCo/s800/IMG_0099.JPG
Методи охолодження бувають різні
https://lh3.googleusercontent.com/-Vo-VtDHE0t4/V3PylUJu3aI/AAAAAAADkCY/2ZRowm0wO8kD8bmbUyjMBYrcsOZT1WaBQCCo/s800/IMG_0121.JPG
На вході - мінібар і тенісний стіл
https://lh3.googleusercontent.com/-OPluTBGOeoo/V3PylW6DGlI/AAAAAAADkCY/W6vhexxilJw1NHridmJlIrrdtb3nXy05wCCo/s800/IMG_0127.JPG
вхід - справа вода закопана, правіше - душ якого не видно
https://lh3.googleusercontent.com/-V78rl8J1pwg/V3PylcG7eQI/AAAAAAADkCY/9F5WJFg5ugwfJDgBitnqsHdzrz6pog-BwCCo/s800/IMG_0128.JPG
МОООООРЕ (вид зі сторони входу)
https://lh3.googleusercontent.com/-BxdkYZwCM9w/V3PylQfuWuI/AAAAAAADkCY/6Zw2EmV3hZEJY_wyS23ZGFRNq76RSL5fwCCo/s800/IMG_0130.JPG
Спуск до води
https://lh3.googleusercontent.com/-k7gDmr-jT3g/V3PylbbObII/AAAAAAADkCY/6cIjSkIOdIIyFUglcrz3KvRTypGOkOODgCCo/s800/IMG_0131.JPG
Пляж
https://lh3.googleusercontent.com/-NVj4KnqlReI/V3PylWx4goI/AAAAAAADkCY/pLgnDaSaFBk67JgP_mW1J5Dpdq5LIUpowCCo/s800/IMG_0132.JPG
Сковородочка Алі
https://lh3.googleusercontent.com/-ToechKmQeTU/V3Pylc9h5-I/AAAAAAADkCY/1umm19O1wFMkjNbO5dsdMZA1pUAAVaTKQCCo/s640/IMG_0164.JPG
Наша стоянка
https://lh3.googleusercontent.com/-fnNJAet2umU/V3P59MtZFWI/AAAAAAADkIo/w6bRjrN5uMIuJy3_MnVu8ABFiNN9luwFQCCo/s1000/IMG_0173-PANO.jpg
міні-замовлення у міні-барі (пиво по 20 грн)
https://lh3.googleusercontent.com/-uVBMO-0ngCg/V3PylYcNG1I/AAAAAAADkC8/kmLj-9Wq9iksbmanx9VdL7tTQKAwafFiwCCo/s800/IMG_0177.JPG
вид зверху
https://lh3.googleusercontent.com/-deMXgKkd_i0/V3PylUrU-yI/AAAAAAADkC8/-7hsgpc_iSY9I5l3Ezaq8oduUNCJt73TwCCo/s800/IMG_0245.JPG
Роздача
https://lh3.googleusercontent.com/-qQgNcLMEA7U/V3PylTlnFCI/AAAAAAADkC8/G6YeLOh70B4IsAET8yMg3PWiIsUUZqXZwCCo/s800/IMG_0261.JPG
Шишличок
https://lh3.googleusercontent.com/-ScwLRtNnAzk/V3PylaJK3FI/AAAAAAADkC8/svoSRoma_SE5fAlMKV9VzehDa11W7YlKQCCo/s800/IMG_0277.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-mOD5zVOYpDI/V3PylUsJM2I/AAAAAAADkC8/3cqwUnb6SuQkFc-t95tbe9mBaADBq0_PQCCo/s800/IMG_0281.JPG
Ну і нічне фото
https://lh3.googleusercontent.com/-Vx0lo2I8iqY/V3PyleAp8FI/AAAAAAADkC8/HDRBUl7DD7IcMD_rq9u2uUGd7xAzEA_UgCCo/s800/IMG_0283.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-uA7WKBvQBdQ/V3P4WQKIfnI/AAAAAAADkHM/q5POSJV1vGkNzCfOpQ_NyqA6S-Q1De9OwCCo/s640/IMG_2798.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-zShi9eCIzSk/V3P4Wbw8R0I/AAAAAAADkHM/swxAHN4DciUPIyFd1f2eQQbfeWOpZhNUwCCo/s800/IMG_2784.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-4p4lienRj_4/V3P4WROhoSI/AAAAAAADkHM/7osZmUFv748gJ75i-r7iwV6Qt7aPXaozwCCo/s640/IMG_2771.JPG
Фото де видно добре людей не викладаю - хто там був - отримають лінки - захочуть викладуть :))
Як вставити відео???
https://youtu.be/wQv5ZP7BbbQ
DRB, клас. Отримувати задоволення від такого відпочинку теж треба вміти. Судячи з усього, ви його отримали. МОЛОДЦІ!!!
ага... я ще було думав що будуть моменти якісь на кшталт хто що готує і т.д...
але вийшло так що те чого я не люблю - стояти біля казанка - захватили на себе троє інших. Шашлик смажив я, Алі порпався біля своєї чудо-пательні...
і дуже добре те, що лише перший день хтось від когось чогось чекав (сісти поїсти, накрити на стіл, йти до моря... )
Наступного дня кожен займався чим хотів і чим міг (правда Олексію Юрі і Ромі треба сказати дякую - бо біля казанка треба довше за все стояти).
Я правда уху так і не скуштував, зате на ранок неділі хто хотів - йшов на море, хто хотів - в Лебедівку на велосипедах, хтось курив кальянчик, хтось просто спав і т.д....
але якщо їхати трохи надовше, то звісно треба ділитись як мінімум мужчинам по днях, а то з однієї сторони було незручно що біля казана мене не було, з іншої я й не заважав :))))
Уху я съел)))))
Добавлено через 1 минуту
И меня кстати не было....кроме приезда в первый день((((
vectra20
29.06.2016, 20:40
https://lh3.googleusercontent.com/-5FmQDu_Xlng/V3PylRIPnPI/AAAAAAADkCY/VblolW5DMpwI7ivvrDP6hYG_c_cdoZJWQCCo/s800/IMG_0088.JPG
інтересне фото.
а чого це ви понакладували оберемків дров під ато?що це там зібрались робить?
інтересне фото.
а чого це ви понакладували оберемків дров під ато?що це там зібрались робить?
Чіп-тюнінг (боялись що піде дощик :) )
(DRB, то ти москітки на вікна передніх дверей примостирив?
(DRB, то ти москітки на вікна передніх дверей примостирив?
натюрліх! але не вистачило на обидва - тому на переднэ праве і на форточку.
взяв магнітну стрічку і нею.
але стрічки треба було трохи більше брати.
При такій жарі було доволі комфортно, але ще одне вікно не завадило б мати відкритим
Добрий вечір з Лебедівського кемпінгу. Влаштувались, розбили лагер, скупались, вечеряємо. Вечір гарний, легкий вітерець. Комарів поки немає. Все супер, дякую хлопцям за наводку. Фотки великі не грузяться, слабенький зв'язок.
Комарів поки немає.
Жди,они придут;)
Добрий вечір з Лебедівського кемпінгу. Влаштувались, розбили лагер, скупались, вечеряємо. Вечір гарний, легкий вітерець. Комарів поки немає. Все супер, дякую хлопцям за наводку. Фотки великі не грузяться, слабенький зв'язок.
21:00-22:30 приблизно їх час.
21:00-22:30 приблизно їх час.
Ми вже в палаточці, вони не вгадали.:)
Роблю фото-звіт по відпочинку в Лебедівці. Незабутніх шість днів пролетіли як один.
Вітаю, тему оживляю. Знову, з 18-24.08 завітали на відпочинок в лебедівський кемпінг, "Мест Нет". Дорога майже скрізь зроблена, залишився кусок перед Базар'янкою, але роблять і його.
Ліс, майже повністю, забитий відпочиваючими. Поселились на другу лінію, перша вся зайнята. Море за тиждень було різне від 23°С та вище, тихе та штормить сьогодні.
З того, чого не було в 2016р.
Продають випічку, фрукти та овочі, одна точка кожен день, інша вівторок, п'ятниця та неділя. Привозять раз на день різну свіжу, річкову рибу, морепродукти.
Все інше як було: вода, душ, туалети, зарядка гаджетів, сміття вивозять вчасно. Ціна 100 грн.
Вчора було фаєршоу, вечорами дітям крутять, кіно, мультики.
Молдован немає, карантин.
80 % кияни та київська область, судячи з номерів.
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010