Показати повну версію : Opel, Renault, Nissan Корзину и запаску куплю
шукаю корзину під запаску, і саму запаску(можна лише диск).
Корзину треба всю комплектом, з кріпленнями тими що посередині кузова і проставками під ті кріплення що ближче до бампера.
Пропонуйте в лічку ....
Дякую
vitos svp
09.04.2015, 12:46
шукаю корзину під запаску, і саму запаску(можна лише диск).
Корзину треба всю комплектом, з кріпленнями тими що посередині кузова і проставками під ті кріплення що ближче до бампера.
Пропонуйте в лічку ....
Дякую
Поставь лебедку, а не это убожество, цена правда дороже!
ruslankarpaty
09.04.2015, 13:26
у меня на Н-200 стояла трещеточного типа,:ok:
жалею что не снял перед продажей, забыл:(
Поставь лебедку, а не это убожество, цена правда дороже!
щось я нерозумыю :) до чого тут лебьодка :) в мене запасне колесо в салоні лежить:) шукаю корзину, яка кріпиться ззаду під кузовом і в неї вкладається запаска:))))))))
Ddd1714, поймешь о чем когда попробуешь по-темноте в слякоть добраться к запаске...
vitos svp
09.04.2015, 15:07
щось я нерозумыю :) до чого тут лебьодка :) в мене запасне колесо в салоні лежить:) шукаю корзину, яка кріпиться ззаду під кузовом і в неї вкладається запаска:))))))))
Шо може бути незрозумілого! Замість штатної рамки ставиш лебідку запвсного колеса з нормальної машини і більше не вклоняєшся французській жабі, щоб достати/поставити запаску.
Донорами можуть бути Land Rover, Kia Sorento (той шо ще позашляховиком був), Prado і т.д.
Крутиш собі спокійненько, а запаска опускається/піднімається.
Добавлено через 2 минуты
у меня на Н-200 стояла трещеточного типа,:ok:
жалею что не снял перед продажей, забыл:(
А по розборках пошукать не пробував!
Я нову купляв!
ааа , я по такі й нечув:) та й нетак часто воно треба та запаска:) тьфу тьфу :) то ж раз в рік можу і вклонитися :) я негордий:) я ті гроші краще вкину в щось смачненьке в салон :)
ruslankarpaty
09.04.2015, 16:40
А по розборках пошукать не пробував!
если попадется по адекватной цене возьму конечно...
если попадется по адекватной цене возьму конечно...
А адекватна ціна, - це скільки?
ruslankarpaty
09.04.2015, 17:05
А адекватна ціна, - це скільки?
...иногда попадается что-то по бросовой цене:ok: покупаю...
а если специально искать то мне особо она не нужна,
за 2 года два раза доставал запаску,и то один раз для профилактики болты прогнал:out:
шукаю корзину під запаску,
Ціна не дармова, взагалі там часто вони з'вляються.
http://cherkassy.chk.olx.ua/obyavlenie/kronshteyn-kreplenie-zapasnogo-kolesa-opel-vivaro-ID9mNp5.html#3a6f8678c3
http://dubno.rov.olx.ua/obyavlenie/2-zalzn-diski-r16-renault-trafic-opel-vivaro-bmw-nissan-primastar-IDaxaGD.html#2f387c831b
Все по 700 :)
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010