Увійти

Показати повну версію : Opel vivaro не горит знак АКБ

Popylyushko
09.01.2015, 23:24
Всем доброго времени суток. Искал тему не нашол.
После ремнта "генадия"(замена якоря), не загорается на зажигании лампочка аккумулятора. Гена заряд вроде дает. Что может быть?

wasya
09.01.2015, 23:38
протестируйте для начала саму лампочку,мож прегорела банально..а потом дальше копайте,реле зарядки,предохранители итд

Popylyushko
10.01.2015, 09:45
Та лампочка нормальная. Там так же "стоп" должен гореть(до старта двигателя), но не горит.

shuma34
10.01.2015, 12:16
Всем доброго времени суток. Искал тему не нашол.
После ремнта "генадия"(замена якоря), не загорается на зажигании лампочка аккумулятора. Гена заряд вроде дает. Что может быть?

Подивився схемы. З генератора сигнал подається на приборку, через розєм R34(який знаходиться під фарою зі сторони водія)
До розєму R34 не лазив при ремонті гени. Значить причину треба шукать на фішці гени. Мо дротик відломився. Мо фішка погано одіта.
Це те що прийшло в голову..

Popylyushko
10.01.2015, 13:31
Завіз на сервіс де рообили генератор(вчора), кажуть що потрібно міняти "шоколадку". Після довгої бесіди що як так, вчора робили все було добре а сьогодні вже знову щось міняти, та їхніх слів що давайте в понеділок. Все таки вони подивилися та оказавлося що просто погано був закріплений якись контакт(чи діодний міст чи ще щось там інше, я не зрозумів). Вот і все, на цьому проблема закінчилась.

shuma34
10.01.2015, 13:38
кажуть що потрібно міняти "шоколадку"
Ага щасс! На мій 150 амперний "шокодадка" коштує десь 58-60 Євриків.

Popylyushko
10.01.2015, 13:47
І я про те. Вчора якоря міняли, за сам якорь (валео брав) віддав 650 гривень, все було добре. А сьогодні вже кажуть шоколадку. а рішилося як все просто) Казали що через шоколадку давтчик на приборці може не робити.. хм.. цікаво... )

shuma34
10.01.2015, 14:45
І я про те. Вчора якоря міняли, за сам якорь (валео брав) віддав 650 гривень, все було добре. А сьогодні вже кажуть шоколадку. а рішилося як все просто) Казали що через шоколадку давтчик на приборці може не робити.. хм.. цікаво... )

До речі. Якщо міняли якір зза спрацьованих ламелей (мідні кільця) то вони, кільця також міняються. Але бувають випадки (дуже рідкі) коли відривають дроти від обмоток.

Popylyushko
10.01.2015, 15:29
Можливо. Все рівно новий якір поставив)