Показати повну версію : Алексей Олейник
alexey_olinik
14.12.2014, 19:22
Ну і мене приймайте!!!! Придбав собі віварика 2006року 1.9 100-ка. Пів року катаюсь ... Гарне авто... Стартер почав барахлити (я думав що акум) і так я забрів на Ваш форум. Багато всього корисного...:beer:
Шурик -ломастер
14.12.2014, 19:46
alexey_olinik, Добро пожаловать ! устраивайся поудобнее :beer:
ruslan421
15.12.2014, 17:21
Привет:beer:,рады приветствовать на форуме.Фотки буса выкладывай.
alexey_olinik, Приветствую!
Darts-Trafik
15.12.2014, 18:41
alexey_olinik, Паркуйся,влаштовуйся і обустраивайся:)
alexey_olinik, Добро пожаловать!
alexey_olinik, добро пожаловать на форум!
Ruslan1977
15.12.2014, 19:52
Добро пожаловать!
Паркуйся ,ну и хвастайся!!!
добро пожаловать в семью:):friends:
Рады новым знакомствам.
Паркуйтесь:beer:
alexey_olinik
16.12.2014, 13:13
Ой Спасибо!!!!
А фотки как сюда выкладывать?
Да, фотки сюда. Это теперь твой бортовой журнал:)
Ой Спасибо!!!!
Я пользуюсь этим http://radikal.ru/ Попробуй.
Добро пожаловать. Фот о через управление вложениями.
Привіт! Приєднуйся! :Laie:
Приветствую, похвастайся конем ))))
Почитай вот здесь (https://busovod.ua/showthread.php?t=5629)
Паша Первомайский
16.12.2014, 19:07
Приветствуем!!!
alexey_olinik
21.12.2014, 17:40
трохи фоток
alexey_olinik
21.12.2014, 17:59
І ще
alexey_olinik
21.12.2014, 18:13
Все вже зроблено просто фоток нових нема
на фотографії кум , помагав стікла клеїти..
хорошая работа проделана. молодец:vo: а фото готового салона?:)
alexey_olinik
21.12.2014, 18:59
В салоні тільки підлога і сідушки . Боковини і потолок ще не починав , за зиму думаю впораюсь...
alexey_olinik
21.12.2014, 19:08
а з якого авто салон? - не зрозумів про що питаєте? Сідушки?
alexey_olinik
21.12.2014, 19:34
Сідушки збірна.. навіть не знаю з чого. Робив трансформера - тобто середня сідушка складається спинка , а задні ( знизу відкручуються болти) лягають на передні...
alexey_olinik
25.01.2015, 18:50
купив вінса (форси мити ), розкажіть на "пальцях" хто знає як його використовувати ( де , шо розЄднувати, куда підЄднувати) . Або тицьніть де почитати...
Було вже замінено сальники коробки - все ок -не тече, чисто.
alexey_olinik
02.02.2015, 14:12
Помив форсунки. На низах покращалась динаміка. Також замінив паливний фільтр. При промивці фільртик який стояв на подачі не забруднило - думав що не буде ефекту, але різниця відчутна...
На другій фотці підключення подачі, на третій - обратка..
alexey_olinik
09.08.2015, 20:53
Є штатний джіпеес вдо 5000 карт україни нема... багато вже дисків спортив -пробував записати(може хто вміє це правильно зробити то підкажіть як). Так вирішив камеру поставити.
Підкажіть по такому питанню - вимикаю зажиганіє -машина праює. Контактну групу поміняв - через трохи те саме. Замок розбитий чи куда дивитись???
І ще з лівого колеса почався сильний скрип.... сказали рейку тре міняти... Може в кого було що похоже - то порадьте щось...
alexey_olinik, якщо скрип не по в'заний з обертами колеса, а швидше з рельєфом дороги, то дивись ша року опору.
alexey_olinik
09.08.2015, 21:37
коли машина стоїть - кермом вправо-вліво то чути скрип зі сторони лівого калеса ближче до двигуна...
alexey_olinik, попробуй под пыльник шаровой смазки шприцануть, если скрип исчезнет готовься к замене шаровой
Є штатний джіпеес вдо 5000 карт україни нема... багато вже дисків спортив -пробував записати(може хто вміє це правильно зробити то підкажіть як). Так вирішив камеру поставити.
Підкажіть по такому питанню - вимикаю зажиганіє -машина праює. Контактну групу поміняв - через трохи те саме. Замок розбитий чи куда дивитись???
І ще з лівого колеса почався сильний скрип.... сказали рейку тре міняти... Може в кого було що похоже - то порадьте щось...Підскажи будьласка як камеру до заводського джіпеес підключив ?
alexey_olinik
10.08.2015, 11:46
в самому моніторі є вхід ( такий як під навушники) - то є відео і аудіо вхід. Коли штекер туди вставляється то він активується. Камеру + взяв від заднього світла. Включаєш задню - камера автоматично включилась.... Розпайка по схемі...
alexey_olinik, дизель глушится отсеканием подачи топлива. Если у тебя не глушится машина-значит не срабатывает клапан (проблема в нем) или проводке к нему.А где у трафоподобных клапан подскажут трафоводы с форума,когда подтянулся.
alexey_olinik
10.08.2015, 18:14
:( В мене не має. - покажіть фото монітора(де штекер втикається... там має бути відео вхід.
Добавлено через 1 минуту
alexey_olinik, дизель глушится отсеканием подачи топлива. Если у тебя не глушится машина-значит не срабатывает клапан (проблема в нем) или проводке к нему.А где у трафоподобных клапан подскажут трафоводы с форума,когда подтянулся. - підкажіть хто знає де той клапан??? опкомом провіряв помилки були, постирав - не появлялись...
покажіть фото монітора(де штекер втикається... там має бути відео вхід.
Так в самому штекері вхід ? Бо в мене на штекері не хватає проводів,хтось на косячив до мене,а схеми і куска проводки ніде найти не можу.
alexey_olinik
10.08.2015, 20:34
Так в самому штекері вхід ? Бо в мене на штекері не хватає проводів,хтось на косячив до мене,а схеми і куска проводки ніде найти не можу. - знизу до монітора йде широкий вхід зі штатного жпс, а окремий вхід в мене ше є з правої сторони монітора - міні джек(як під навушники)
Добавлено через 23 часа 42 минуты
Ще таке підкажіть_ - зняв патрубок який іде від турбіни до кулера ( той що зліва зверху) так він всередені в маслі.... То вже турбіна на підході???? чи звідкісь наче масло туди може пападати? свисту турбіни в салоні не чути...
А скрипить -шарова... і втулки стаба також під заміну
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010