Показати повну версію : Электроинструмент
мне как бы больше нужен чтоб откручивал. чтоб справлялся с ржавыми гайками.
Cheatatel
14.07.2022, 18:11
Слава Україні. Хочу купити для дома шабельну пилку. Порадьте щось щоб не взяти хлам. І ще, чи варто брати акумуляторну? Дякую.
Героям слава
Дивлячись які задачі вона будє виконувать.
Чому не таку?
https://dewalt-ukraine.com.ua/pila-cepnaya-akkumulyatornaya-besshchyotochnaya-dewalt-dcm565n
Краще звісно на акб, свісті допоможу
Cheatatel
15.07.2022, 12:35
Ігор, дякую за відповідь. То ж ланцюгова,а мені потрібна шабельна.
Не чужой
15.07.2022, 12:37
Героям слава
Дивлячись які задачі вона будє виконувать.
Чому не таку?
https://dewalt-ukraine.com.ua/pila-cepnaya-akkumulyatornaya-besshchyotochnaya-dewalt-dcm565n
Краще звісно на акб, свісті допоможу
Так шабельну питали. У мене Дніпро-М. Дивлячись які цілі. З інструменту , пилка меньше всіх у користуванні.
vitos svp
15.07.2022, 14:17
Ігор, дякую за відповідь. То ж ланцюгова,а мені потрібна шабельна.
Напиши що хочеш нею робити?
Якщо на пару раз, то візьми кітайську наприклад Дніпро-м аба Макіта, якщо хочеш мати інструмент, то щось з фірмового!
Cheatatel
15.07.2022, 20:00
Та які там цілі.) Пордомашньому: то гілки на дереві(там де сікатор не візьме) відчекрижити, то трубку відрізати (і сморід болгарки не нюхати) - якось так.
... то візьми кітайську наприклад Дніпро-м аба Макіта, якщо хочеш мати інструмент, то щось з фірмового!
Тобто, Макіта - не достатньо "фірмова" ???
Игорь, ситуевина в следующем, ветки отрезать ты же не будешь 100 м электроудлинитель тягать, поэтому лучше конечно акб. Теперь фирма, девольт, макита производят большуюлинейку инструмента, только если ты взял что-то одного производителя, у тебя есть уже зарядка и акб, далее ты подкупаешь под свои задачи только тушки(каркасы) и работаешь.
Для дома конечно можно и выбрать днипроГе.
Я бы рекомендовал девольт или макиту, ну или как говорит Вася Журавель, то меньше всего проблем с Метабо.
Добавлено через 1 минуту
Да, я тоже думал себе сабельку брать, но возьму наверное цепную, ну это правда когда война закончится и работа будет
vitos svp
17.07.2022, 18:53
Тобто, Макіта - не достатньо "фірмова" ???
Так! Звичайний кітайський хлам!:meowth:
Маю досвід по гарантійному ремонту відрізної машинки (на роторі зализало шлиці) і великому перфоратору (стираються якісь пластмасові кільця)! Сервіс макіти включив дуру, що ви навантажували відрізний і довбали перфоратором без обертання!
Після цього я хфірму макіта не знаю і знати не хочу, чого і іншим бажаю! До Японського виробництвп електроінструменту вона вже років з 20 відношення ніякого не має, від слова зовсім, бо цей напрямок був продан кітайській фірмі, разом з правами на ТМ.
Postdove
18.07.2022, 16:46
Так! Звичайний кітайський хлам!:meowth:
Крім болгарок. По цьому типу інструмента Макіта, як і раніше, №1. У самого Макіта(китайська) під 230-й круг відробила вже біля 20 років, перерізавши при цьому сотні метрів сталі товщиною від 5 мм і більше.
Шуруповерти №1 це Хітачі.
А інший інструмент- Метабо.
Топікстартеру- подивись на Олкс б/у, привезений з-за кордону. Там трапляються майже нові екземпляри. Я собі там такий шуруповерт Хітачі за 300грн знайшов.
Ну то что "Макита"Китайское "Г",то как кому повезет.С сервисом тоже самое, контрацептивов везде хватает.Родина бренда,"Макита", Япония.А производят инструмент на заводах в разных странах (Англия, Китай,Румыния, Япония, США кажись,и ещё несколько стран) Где то давно,на глаза попадалась информация,о том что инструмент бренда Макита не есть инструментом профессионального класса,но так как его исполнение и надёжность он может смело конкурировать с инструментом из профессиональной линейки.Честно, сколько работаю Макитой, только положительные эмоции.Насчет сабельной пилы? Инструмент очень специфический,это как реноватор😁 Вроде как толком и нахрен дома не нужен,но очень здорово выручает .У самого в хозяйстве имеется сабля "AEG"Пользуюсь когда никогда,в основном она лежит без дела.Деревья иногда ветки мелкие пиляю.Очень выручила один раз когда нужно было отопление старое вырезать в доме.В одной из комнат лежало несколько кубов сухой доски,выносить долго,а болгаркой пилить забздел,ножовкой по металлу долго,вот сабля и выручила.На саблю что я знаю, можно поставить полотна по-Металлу,древесине,керамическим блокам,газоблоку.Но и цена тоже касается,это не на лобзик полотно)))Я раз даже ради интереса,полотна по дереву,с крупным зубом отдавал на заточку.И ничего ,пилит как новое
vitos svp
20.07.2022, 12:14
Крім болгарок. По цьому типу інструмента Макіта, як і раніше, №1. У самого Макіта(китайська) під 230-й круг відробила вже біля 20 років, перерізавши при цьому сотні метрів сталі товщиною від 5 мм і більше.
230-ті болгарки не самий навантажений інструмент, у порівнянні з 125-тими які працюють на 11 000 об/хв чи перфораторами/відбійниками!
В мене було багато різних! Велике будівництво витримували Bosch, до стирання якорів в "нуль". правда ті що були з люміневими корпусами редукторів, а не пластмасовими як зараз на 125-их.
З пластмасовим редуктором в мене зараз Метабо, але в побутовому користуванні. Після заміни роторів на "кітайські" їх вистачало до першого серйозного навантаження. Оригинальні ротори треба було замовляти з Київа (а болгарка була потрібна зараз, а не через тиждень) і ціна половина від нової болгарки, тому купував нові.
На 230-тих Bosch якими різали стіни і бетон взагалі стиралась обмазка статорів до міді від пилюки, при тому що вона там посилена, а не просто емаль-провід.
Добавлено через 11 минут
Ну то что "Макита"Китайское "Г",то как кому повезет.С сервисом тоже самое, контрацептивов везде хватает.
...
Краще перед тим як придбати інструмент поспілкуватись з сервісом який їх ремонтує, а не хлопчиками-недоконсультантами продаванами. Бо в кожної фірми є як вдалі моделі, так і геморойні, особливо зі свіжих!
Я брав інструмент у Дніпровському офісі "Будпостача", в них був власний сервіс-центр, там і познайомився з майстрами, коли ї..ся з макитою.
А довбня включало офіційне представництво макіти в Україні, куди їм запити давали, це гарантійний випадок, чи ні?
Вони казали, що - Віталя як наступного разу будеш купувати, то спочатку до нас підійдеш, а ми тобі скажем, яку модель і якої фірми варто взяти!
Як припинив реконструкцію в 2013 році, так більше до них і не звертався, не знаю чи існують ще!
.Очень выручила один раз
Также фигня недавно,, приятелю прилетело и раму выбило, Света нет, каркас под плёнку надо, ручной не напилишься, хорошо знакомый дал, очень выручила.
У коллег в основном девольт, поэтому особых проблем нет, взял тушку, батарейки свои
Тоже думаю для сада себе взять, но цепная кажется лучше будет
DWT,
Приличный Китай, как сейчас не знаю
Хлопче, ну давай вже, рекламуй що в тебе є. Доки не забанили.:D
Хлопче, ну давай вже, рекламуй що в тебе є. Доки не забанили.
не факт
Хлопче, ну давай вже, рекламуй що в тебе є. Доки не забанили.:D
Догрався хлопець такі
Focusnik84
11.03.2024, 11:45
Порадьте недорогу, але надійну болгарку, що б не дуже дорого 125 круг, бренд не важливо
vitos svp
12.03.2024, 18:15
Порадьте недорогу, але надійну болгарку, що б не дуже дорого 125 круг, бренд не важливо
Будеш пральну машинку нею різати?
Дивись обережно, ти під наглядом!
Раз вже тему підняли - є питання.
Що порадите з мийок високого тиску? Для домашнього використання - бруківку помити (правда, це більше 100 м²), причіп, килими попрати, машину нею мию вкрай рідко.
До цього мав саму дешеву Макіту на 100 бар, вроді як і вистачало, але , хочу на 120-130.
По бюджету - хочеться влізти в 6000.
Дивлюсь на Олео-Мак, Бош, Керхер, але виробник не принципово.
Як колишній сервіс-мен Керхер, пропоную серію К-3. Робочий тиск 120атм і в бюджет влізеш. Великий плюс- вони ремонтуєми і є усі запчастини. Недешево, але є.
З Керхера саме на К3 цілюсь. / До речі, пропонували К4 1.637-500.0 по хорошій ціні, але без гарантії - стрьомно якось... /
З іншої сторони, в ОлеоМак кращі характеристики за ті ж гроші, а Бош при тих же характеристиках дешевший.
Колись на Бош не було запчастин зовсім. Ліпили що могли. ОлеоМак- не знаю. Комплектація супер. Дивись, щоб був сервіс.
Як колишній сервіс-мен Керхер, пропоную серію К-3
Ще питання.
Чи варто купувати мийку з насадкою Patio ? Що вона практично зробить такого, що не можна без неї ?
Бо різниця в ціні з цією насадкою 1300 грн.
Згідно з фото, які знайшов в інеті, ця насадка для миття пласких, великих поверхонь. Якщо в тебе м'ясний цех, або відкрита веранда у 100 квадратів, чи подвір'я, яке у плитці та на нього постійно капає мастило, або якийсь інший бруд, тоді є сенс. А так- ні.
Подвір'я з бруківкою є, буває й мастило часом. Але я його простим віялом чудово мив, навіть не фрезою.
От щось я й сумніваюсь в доцільності покупки Patio ...
Схиляюсь до такої ж думки
Focusnik84
25.03.2024, 09:49
Будеш пральну машинку нею різати?
Дивись обережно, ти під наглядом!
Та ні машинку різать я точно не буду.. та на старій ротор вмер, а вона старих таких в продажі вже немає тільки нову треба.. а літо скоро по дому як завжди буде що робить..
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010