КПК

Показати повну версію : Турбина симптомы смерти

Сторчеков
12.10.2014, 20:27
Подскажите , кто сталкивался с выходом из строя турбины ?? Какие симптомы ?? У меня свист из под капота ,как будто пальцы цокотят в бензиновом , что это еще может быть ?? , и из всасывающего воздух элемента стук нехороший . что может быть , и еще лампа топливного фильтра загорелась вчера . хотя менял 3000 км назад ...

Беза
12.10.2014, 20:47
лампа топливного фильтра загорелась вчера .
Привет, давно тебя не было. Как у вас обстановка?
А лампа это вода.

sgas
12.10.2014, 21:18
что это еще может быть ??
Рокера смотри. Турбина свистит если подсекает, смотри прокладки в выпускном тракте. Свистеть и ремень может.

Rafic:)
12.10.2014, 21:31
sgas,
:+1:у напарника дважды так было,рокера

kruk
12.10.2014, 21:32
У меня свистела- выбил кат ,прошло.

Сторчеков
13.10.2014, 11:52
Привет, давно тебя не было. Как у вас обстановка?
А лампа это вода.

Привет , обстановка мрачная в Луганске , неделю назад приехал А я сейчас в Питере , уже год как , тут все ок ))

Добавлено через 1 минуту
Хреново , сегодня на диагностику поеду ,,,, напишу результат ))

evgesha
13.10.2014, 22:50
неделю назад приехал А я сейчас в ПитереМожет познакомимся,раз в Питере,заодно и пивкануть можно.

ozalisk
13.10.2014, 22:53
назва теми - жостка як двутавр номер 40. Прошу вибачення за флуд

genagirka
14.10.2014, 07:09
Месяц как восстанавливал (огромное спасибо за помощь Сергею Sgas). Симптомы которые были у моей турбины:
- потеря мощности при наборе оборотов (приём) -30%
- если при нормальной работе лёгкий свист слышно при где то 120, то при умирании турбы сразу как толькодаеш газ.
- после активного движения, останавливаешся и на холостых облако белого парообразного дыма, реально облако.

Сергей TDI
21.10.2014, 12:52
Месяц как восстанавливал
Вы турбину делали? Сколько заплатили, и что с ней было?

ВОЛЬДЕМАР
08.11.2014, 15:12
І в мого віварика, напевне приходить кирдик турбіні. Сьогодні зранку, почув якийсь непреємний звук з під капота. Після двох тисяч обертів появляється, свист ше з якимісь металевим звучком. Не знаю як по другому сформулювати. Раніше був тільки свист. Суть в чому. Тяжко її там знімати, і які тонкощі, шоб самому зняти? Тут знайшов турбіну за 21000. Є Гаррет, і ще вроді Боге німецька. На бакси, це 440. А відреставрувати, від 9000 до 15000 рубликів. От і не знаю, шо робити?

DenVivaro
08.11.2014, 16:49
ВОЛЬДЕМАР, еще нужно рассчитывать на замену прокладок турбины с 2-х сторон

ВОЛЬДЕМАР
08.11.2014, 17:11
еще нужно рассчитывать на замену прокладок турбины с 2-х сторон

DenVivaro, то я розумем.:ok:

DenVivaro
08.11.2014, 17:23
DenVivaro, то я розумем.

ведь бывает используют старые резинки, заливают кучей герметика, а через 1-2 года этот герметик рассыхается, рассыпается со всеми вытекающими

sgas
08.11.2014, 17:35
ведь бывает используют старые резинки, заливают кучей герметика, а через 1-2 года этот герметик рассыхается, рассыпается со всеми вытекающими
Применять герметик, в масляном контуре, при монтаже турбины НЕЛЬЗЯ

SkyNET
08.11.2014, 17:46
І в мого віварика, напевне приходить кирдик турбіні. Сьогодні зранку, почув якийсь непреємний звук з під капота. Після двох тисяч обертів появляється, свист ше з якимісь металевим звучком. Не знаю як по другому сформулювати. Раніше був тільки свист. Суть в чому. Тяжко її там знімати, і які тонкощі, шоб самому зняти? Тут знайшов турбіну за 21000. Є Гаррет, і ще вроді Боге німецька. На бакси, це 440. А відреставрувати, від 9000 до 15000 рубликів. От і не знаю, шо робити?

Це справді такий гемор з Горботурбами чи я шось не так розумію?..На Віто собі реставрував літом - ціни набагато демократичніші: від 1950 грн за базовий ремонт до 3700 за повний (майже заміна всього в свому корпусі...) зі зйомом і встановкою на місці, якщо приніс зняту - дешевше на 700 грн, гарантія 6 місяців без обмеження пробігу; турбіна вакуумна з плаваючою геометрією, приймають перевізником і відправляють назад...

В мене як турба рхнула у травні, то так і було: Б/У - 300$ і вище, ну і край - також 21+ кгрн за нову типу Гаретт або оригінал Мерседесовський.

Коли поставив Б/У - працювала з трохи меншою продуктивністю і потужністю ніж треба, також звук металевий різав вухо на обертах від 2200. Завіз на реставрацію, діагноз: дисбаланс на вищих обертах із-за погнутих лопаток на крильчатці холодної камери. 2500 грн обійшлося все; крильчатку забрав на пам"ять як страшилку для тих хто забув свозити свою турбу на планову діагностику...

ЗІ: доречі, турбіна що рухнула працювала ідеально на всьому діапазоні швидкостей і обертів, масло не кидала і нікуди не дівала куди не треба, ніяких посторонніх звуків не було...але коли згадую білу хмарку на всю вулицю і непрацюючий двигун з клином, то зразу розумієш, що в майбутньому треба трохи завчасно показувати турбу для планової і непланової діагностик навіть за лишнє бабло,- воно трохи спокійніше буде на душі і, можливо дешевше...

MasikS
08.11.2014, 18:18
Коли поставив Б/У - працювала з трохи меншою продуктивністю і потужністю ніж треба, також звук металевий різав вухо на обертах від 2200
Звук ніби мілке, високочастотне цокотіння пальців?

Maksikkk
08.11.2014, 18:27
Це справді такий гемор з Горботурбами чи я шось не так розумію?.

Он цены в рублях рф привел ;)

SkyNET
08.11.2014, 19:01
Он цены в рублях рф привел ;)

Тьфу, йопт, Вольдемар там, мабуть зовсім з глузду з"їхав: читаю "тут", у профілі "УКРАЇНА.ЛЬВІВ-МИКОЛАЇВ.", говорить українською, а ціни в рублях називає :D
Тепер зрозумів шоза, трохи сходиться...але все-рівно, у нас дешевше )))

Добавлено через 4 минуты
Звук ніби мілке, високочастотне цокотіння пальців?

Нє-нє, у мене звук був начебто бормашина у стоматолога працює по зубу, саме та шо на надвисоких обертах робить звук, від якого немало людей втрачають свідомість ще у коридорі при очикуванні своєї черги))

Десь він в мене був записаний, якщо знайду - викладу.

olexa
08.11.2014, 19:06
...але все-рівно, у нас дешевше )))
Де це чи у кого це - у нас? Коли в Ураїні, - то да, а коли у Мерса, - то я б так не сказав. Все залежить від контори, яка займається ремонтом чи продажею.

ВОЛЬДЕМАР
08.11.2014, 19:32
Нє-нє, у мене звук був начебто бормашина у стоматолога працює по зубу,
От, це саме той звук.:dash2:

SkyNET
08.11.2014, 21:50
Де це чи у кого це - у нас? Коли в Ураїні, - то да, а коли у Мерса, - то я б так не сказав. Все залежить від контори, яка займається ремонтом чи продажею.

Дик таки в Україні ж ;) А на рахунок Мерса,- так якщо великих відмінностей немає в бік більшої складності конструкції і розташування та доступу до агрегата, то майстрам має бути пофігу Мерс то чи Лада Калина,- робочий час майстра коштує однаково і кількість часу на ремонт - приблизно також; хіба шо різниця буде у вартості запчастин)))

Як би там не було, але ціни вище я привів глобальні по конторі яки були названі на запит стосовно оних, ну і саме для Мерседесовського варіанту для буса W639 вони не відрізнялися)))

olexa
09.11.2014, 08:16
робочий час майстра коштує однаково
Ой не кажи так!!!:no-no: Приведу приклад, з власного досвіду. Ланцер М9, зятя вдарили у багажник, страхова виплатила 17 з копійками. Я до офів Міциків у Києві, глянули, щось порахували на папірці = 25 з крпійками. Кажу ж як так? Розвели руками. Дзвоню у Черкаси, де брали авто, з мого ж папірця видають суму у 16, у реалі вийшло 17, як страхова і видала. Ось так, а офіційні ділери Міцубіші і ті, і ті! У одних нормо-година 210 грн тоді була, у других 140.

ВОЛЬДЕМАР
10.11.2014, 23:31
Сьогодні зняв турбіну, з допомогою ключиків, і чиєїсь мами.:oh: На перший погляд, сильно великий люфт вздовж осі, хоча я не знаю яким він повинен бути, чи його взагалі не повинно бути.:maybe: Доступу практично нуль. Завтра, тобто вже сьогодні, буду кататися на тразіті. Рішився на покупку б,у турбіни, так як ціна нової в 21000 щось сильно підозріла, а б,у в 13000 встає, плюс всі прокладки. А свою, вдома відреставрую, і запасна буде. Чекаєм грошенят від директора.:beach:

Шурик -ломастер
10.11.2014, 23:41
ВОЛЬДЕМАР, на 1.9 это ещё удобно снимать турбину :nasmeshka:

Nissanchik
11.11.2014, 06:26
13000 встає, плюс всі прокладки. А свою, вдома відреставрую, і запасна буде. Чекаєм грошенят від директора.:beach:
Это в рублях?))

ВОЛЬДЕМАР
11.11.2014, 07:24
на 1.9 это ещё удобно снимать турбину
Шурік, що ше може бути гірше? :shock:

Добавлено через 1 минуту
Это в рублях?))
Так, за б,у. Зараз поїду замовляти всі прокладочки.

Шурик -ломастер
11.11.2014, 17:39
ВОЛЬДЕМАР, 2.5 гораздо неудобнее :maybe2:

SkyNET
12.11.2014, 13:39
Ой не кажи так!!!:no-no: Приведу приклад, з власного досвіду. Ланцер М9, зятя вдарили у багажник, страхова виплатила 17 з копійками. Я до офів Міциків у Києві, глянули, щось порахували на папірці = 25 з крпійками. Кажу ж як так? Розвели руками. Дзвоню у Черкаси, де брали авто, з мого ж папірця видають суму у 16, у реалі вийшло 17, як страхова і видала. Ось так, а офіційні ділери Міцубіші і ті, і ті! У одних нормо-година 210 грн тоді була, у других 140.

Дик то ж офіціали, у них у всіх не як у людей, тим паче шо то столиця, а то якійсь облцентр, який і обласним-то й став, мабуть, випадково )))
Ремонт турбіни - то більш конкретна річ ніж кузовні роботи або шось незрозуміле типу електрики єтц. Там головне добратися до агрегата і демонтувати його без зайвих зусиль, а далі апаратура допоможе оператору)))
Ну то таке...; я мав на увазі, шо два майстри однієї кваліфікації за однакові рівні робіт зі схожим обладнанням та інструментом мають зробити таку роботу за майже однаковий проміжок часу, також їхній рівень повинен коштувати більш-менш однаково незалежно від місця розташування у країні...а далі вже починають працювати людські фактори, типа "зажратості", "рівня самооцінки", "кому більше потрібні гроші" й т.ін )))

Сергей TDI
12.11.2014, 15:20
А свою, вдома відреставрую, і запасна буде.
Если интересно, могу посоветовать хороший сервис по ремонту турбин, выполняют капитальный ремонт турбин , а также ремонт с заменой средней части в сборе...

Roman1000
29.06.2019, 10:21
Если интересно, могу посоветовать хороший сервис по ремонту турбин, выполняют капитальный ремонт турбин , а также ремонт с заменой средней части в сборе...

Посоветуйте и мне, пожалуйста!

Devid
29.06.2019, 11:54
Посоветуйте и мне, пожалуйста!

турбоком. мелик.

Roman1000
21.07.2019, 20:10
Спасибо!

Турыст
21.07.2019, 22:29
турбоком. мелик.

Добрый. Мелик, это Мелитополь? Киевский и Мелитопольский не имеют ничего общего? Спасибо.