Показати повну версію : Opel, Renault, Nissan Срочно куплю пол для vivaro
Срочно куплю пол для vivaro в любом состоянии недорого. Нужен чтобы накрыть свой пол для грузоперевозок. Тел. для связи 095-350 пять два пять два
vitos svp
12.08.2014, 08:40
Срочно куплю пол для vivaro в любом состоянии недорого. Нужен чтобы накрыть свой пол для грузоперевозок. Тел. для связи 095-350 пять два пять два
А с OSB вырезать нашлепку слабо?
Да нет, на крайняк так и сделаю, только ширина оsв малая 1,25.
vitos svp
12.08.2014, 08:51
Да нет, на крайняк так и сделаю, только ширина оsв малая 1,25.
Шириной 1,65, ты ничего не найдеш, не евростандарт однако!
Сшивай из двух-трех листов.
Я себе на пол брал фанеру 1500х3000, два листа. Отрезал часть 1500х1700, выбирал четверть на стороне 1500 и склеивал два листа. Получил лист 1700х2980 с припусками под цельный пол буса.
В твоем случае проще, сшей два листа через полосы оцинковки шириной миллиметров по 100 и вперед.
Дрюн, Есть пол с грузовика, пиши
Шириной 1,65, ты ничего не найдеш, не евростандарт однако!
Это только в нашем Гондурасе так могут оправдывать отсутствие нечего инакого чем размером 1520 на 1520 мм и 2500 на 1250 мм. Мол не евро стандарт.
Вот только по чему-то в самой Европе этого не евро стандарта больше чем у нас стандарта.
Залив дизелем підлогу літра 4. Фанера натягнула, в салоні вонь. Шукаю підлогу на довгу базу. Буду вдячний за інфо.
Залив дизелем підлогу літра 4. Фанера натягнула, в салоні вонь. Шукаю підлогу на довгу базу. Буду вдячний за інфо.
https://www.olx.ua/obyavlenie/pdloga-salonu-dovga-baza-renault-trafic-opel-vivaro-2000-13r-IDtoAy0.html#cbf602e743;promoted
Це не то. Мені потрібна підлога від задньої роспашонки і до передніх сидінь.
Це не то. Мені потрібна підлога від задньої роспашонки і до передніх сидінь.
Як не то?
Як раз це саме то! Але підлога з орігінальної пасажирської версії (від роспашонки до передніх сидінь).
Їша справа- що ця підлога не підійде до твоєї ПЕРЕРОБКИ в пасажира.
Це не то.
А може просто знімеш свою і кинеш десь тижні на чотири на сонечко. Висохне вивітриться і перестане воняти.
shuma34, Я вже зрозумів. У мене груз-пас крім того, тому потрібна тверда основа.
Добавлено через 2 минуты
Вик123, не думав про такий варіант, але щось я сумніваюсь що вивітриться. Дизель жирний і гарно фанера його натягнула.
Вже трохи прохолодно, але можливо знадобиться більше часу.
Поідь в епік, купи фанери та виріж по своій підлозі.
Проблема в тому що формати фанери дуже не зручні для вирізання підлоги. На довгу базу потрібно шукати формат 1500*3000 і ще й дві штуки.
Вик123, а слабо мне найти мне донора Леново S8-50 с разбитым экраном. Сори что не в тему.
Віктор, думаю снять , высушить и обработать старую.
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010