КПК

Показати повну версію : День медпрацівника.

1PIRAT1
15.06.2014, 12:52
У третю неділю червня святкуємо День медичного працівника. Ніколи не змінюється, є сталим і прагнення людей бути здоровими, і їхня вдячність своїм рятівникам. Прагнення працювати в ім'я людини, що так високо цінується в кожному суспільстві, – невід'ємна риса професії медика. Тільки той, хто вірить у світле завтра, надягає білий халат. Тільки той, хто абсолютно впевнений у можливості торжества добра і перемоги людини над обставинами, здатний поставити заслін усім життєвим негараздам і кинути виклик самій смерті.

Цього дня слід привітати людей найгуманнішої професії – тих, хто обрав своїм фахом зміцнювати й берегти здоров'я громадян, благополуччя нашої нації. Професія медичного працівника – почесна і складна, саме тому й була шанована за всіх часів. Лікарі щодня на варті людського життя, виконуючи клятву Гіппократа, вони повертають людям життя, упевненість у власних силах та віру в завтрашній день. Лікар і медсестра – наче єдиний живий організм, зусилля цих двох людей мають бути об'єднані задля досягнення найкращого результату. А клятва Гіппократа вимагає від медиків не робити різниці між пацієнтами. У мирний час медичним сестрам буває часом не легше, ніж на війні. Тому, хто хоч раз у житті доглядав важкохвору людину, не варто пояснювати, що це за робота.

Що ж побажати лікарям на їхнє професійне свято? Звичайно, здоров'я! Здоров'я їм і нам — їхнім пацієнтам. І нехай хоча б цей день пройде для вас спокійно. Зі святом Вас, Люди в білих халатах!

ВАХА
15.06.2014, 13:05
У третю неділю червня святкуємо День медичного працівника. Ніколи не змінюється, є сталим і прагнення людей бути здоровими, і їхня вдячність своїм рятівникам. Прагнення працювати в ім'я людини, що так високо цінується в кожному суспільстві, – невід'ємна риса професії медика. Тільки той, хто вірить у світле завтра, надягає білий халат. Тільки той, хто абсолютно впевнений у можливості торжества добра і перемоги людини над обставинами, здатний поставити заслін усім життєвим негараздам і кинути виклик самій смерті.

Цього дня слід привітати людей найгуманнішої професії – тих, хто обрав своїм фахом зміцнювати й берегти здоров'я громадян, благополуччя нашої нації. Професія медичного працівника – почесна і складна, саме тому й була шанована за всіх часів. Лікарі щодня на варті людського життя, виконуючи клятву Гіппократа, вони повертають людям життя, упевненість у власних силах та віру в завтрашній день. Лікар і медсестра – наче єдиний живий організм, зусилля цих двох людей мають бути об'єднані задля досягнення найкращого результату. А клятва Гіппократа вимагає від медиків не робити різниці між пацієнтами. У мирний час медичним сестрам буває часом не легше, ніж на війні. Тому, хто хоч раз у житті доглядав важкохвору людину, не варто пояснювати, що це за робота.

Що ж побажати лікарям на їхнє професійне свято? Звичайно, здоров'я! Здоров'я їм і нам — їхнім пацієнтам. І нехай хоча б цей день пройде для вас спокійно. Зі святом Вас, Люди в білих халатах!

Присоединяюсь!И пусть у врачей и медработников не будет пациентов с огнестрелами!

mehanik
15.06.2014, 13:56
Всех медработников и причастных к ним с ПРАЗДНИКОМ!

alexusaty
15.06.2014, 14:06
Вех медработников с профессиональным праздником! Желаю всем большой зарплаты и поменьше работы - то есть пациентов, но здоровых!

ЯрославТ
15.06.2014, 16:41
В цей день - у нас свято день міста... У зв'язку з подіями все відмінили :vinovat:

SI27
15.06.2014, 19:59
Juravel с ПРАЗДНИКОМ!

Juravel
15.06.2014, 20:15
Бухают все, их список долог
И терапевт, и гинеколог,
И травматолог с ортопедом,
И фтизиатр с логопедом,
Хирурги пьют с хлоргексидином,
А лаборанты с эозином.
Риск рентгенолога немалый,
Он спиртом глушит радикалы,
И токсиколог не беспечен,
Он водкой защищает печень.
Уролог счет ведет на бочки,
Он пивом тренирует почки.
И стоматолог не в убытке,
Он пьет элитные напитки.
Профессора и аспиранты,
И те, кто в день, и дежуранты,
Врачи со стажем и интерны
Все пьют вино, коньяк и вермут.
Но в этом нету криминала,
Ведь пьем- то мы по сути мало,
Все только пашем на работе,
И все равно в долгах и в поте.
Так почему же в час свободный
Не отдохнуть, как нам угодно,
Не зря, наверно, змей над чашей
Стал с давних пор эмблемой нашей!
С ДНЁМ МЕДИЦИНСКОГО РАБОТНИКА!! УРА ПАРАМЕДИКАМ!!

1PIRAT1
15.06.2014, 20:39
Juravel, Сегодня подниму бокал вина за тебя твоих коллег ПАРАМЕДИКОВ!

cruiser
15.06.2014, 21:13
С Днём медработника!
Когда то давно я проработал шесть лет санитаром на Скорой помощи.