КПК

Показати повну версію : Осторожно мошенник!

Сторінки : 1 2 3 [4]

Колян БУ-БУ
07.02.2021, 20:32
Колян БУ-БУ, Спамерам- привіт!;)
Спамерам- привіт!
Да спамерам может и привет, но когда заблокируют вашу симку и потянут ваши денежки, то про спамеров точно не вспомните.

mehanik
07.02.2021, 20:45
По перше- у мене нема грошей на картці. Подруге- це форум бусів, тавроводів поважаю, але там адреса інша, потретє- два роки цю тему ніхто не підіймав. Висновок- бажаєш засвітитися, а потім- реклама. Тонкіше треба працювати.;)

Piric
07.02.2021, 20:48
Сегодня на ОЛХ покупатель спросил состояние и сразу прислал ссылку на подтверждение получения мной оплаты как бы ОЛХ доставка . Перейдя по ссылке требует все данные по карте и спрашивает сколько на карте денег :D

Колян БУ-БУ
07.02.2021, 21:02
Висновок- бажаєш засвітитися, а потім- реклама. Тонкіше треба працювати
Я понял, ты меня считаешь за спамера? Ты ошибся, просто я читал тему и там есть про звонки непонятно от кого, вот я и написал, делов не много. А по поводу тавров, таки да имею такой, но пузо растет вместе с возрастом, да и устал рихтовать диски молотком, в общем присматриваюсь к бусу, у знакомых как-то нет ни вивариков, ни трафиков, вот и почитываю, на халяву ума набираюсь

mehanik
07.02.2021, 21:04
Piric, Можна відповісти - гроши отримав, усе ок.

Rulik
07.02.2021, 21:07
Если вам часто звонит незнакомый номер, и молчит,
Упакойся , номер привязан до паспорта !

Колян БУ-БУ
07.02.2021, 21:31
Упакойся
Я пакоен, а ты молодец, у тебя не снимут.

Rulik
07.02.2021, 21:57
Упакойся
опечатка по Фрейду , живи вічно !

а ты молодец, у тебя не снимут.
Клав з прибором !!!
Продавав якось газову колонку по запчастинам , потік теплообмінник . Пише чмо , куплю за 70грн., Я йому відповідаю , це за 2.5 кг міді ??? На мене вилили відро помий:beeee: , що продаю як нове і йому пох на кг . Відніс на лом за 350грн. , а гандон був обісраний і заблокований .

Колян БУ-БУ
07.02.2021, 23:06
Я сам с 14го по 18-19(сейчас реже)всё , кроме хлеба и жратвы покупал через нет.. чего только не наслушался и не насмотрелся.

М'арк
07.02.2021, 23:06
номер привязан до паспорта

Серйозно?
Ти вводиш номер паспорта при транзакціях ???
:oh:

Добавлено через 2 минуты
у знакомых как-то нет ни вивариков, ни трафиков,

Я знав, шо Луганськ - дивне місце, але, щоб настільки ... :D

Колян БУ-БУ
07.02.2021, 23:49
А что здесь чудного? Знакомые есть до.. и после. Я не в Луганске, а у новых знакомых нет ни у кого.

mehanik
08.02.2021, 00:05
Хлопці, заспокойтеся. Схема стара і однакова- чел набиває повідомлення в різних темах, особливо старих, ні про що, а потім щось буде пропихувати.

М'арк
08.02.2021, 00:09
А что здесь чудного?

Ну, здається, у всіх є знайомі , в кого є Трафік/Віваро :maybe2:

Добавлено через 1 минуту
Я не в Луганске

Я читаю те, що написано. А написано - "Луганськ" .
Вас іс дас ТПО іх бін ніх ферштейн

Добавлено через 3 минуты
а потім щось буде пропихувати

Не віриш ти в людей ... :no-no:

mehanik
08.02.2021, 00:24
М'арк, Колян Бу-Бу -трохи дивнуватий нік для чоловіка 53 років. І Таврію тут ніхто не обговорює. Нікого не хочу образити, але... пост #762.

Колян БУ-БУ
08.02.2021, 00:54
Колян БУ-БУ, ну а дальше по тексту, нормальный себе ник! Я не девушка, и давно вырос из юношеского возраста, ну что бы обижаться на стареющего ворчуна, ждущего подвоха с продажами ненужного.. наверное впарили хлам, теперь ты всех бы поспамил.. успокойся, я тот пост и написал для таких как ты и я, когда тебе позвонят раз пять с разных телефонов, помолчат, а ты им перезвонишь, ах ну да, у тебя и карточки то нет. извини.
ТПО- Тимчасово Переміщена Особа..
Там где я сечас у меня действительно нет знакомых с бусами, с теми знакомыми где я жил раньше, мне как бы особо говорить не о чём, потому как любой разговор заканчивается РАЗГОВОРОМ, а мне это поднадоело.. Вот и получилось, что читаю- ума набираюсь.

Вова4ка
08.02.2021, 11:50
Там где я сечас у меня действительно нет знакомых с бусами
Так напиши где находишься, глядишь и знакомые бусоводы появятся. (Это если тебе действительно нужна информация по БУСам).

М'арк
08.02.2021, 11:55

Пойняв, буду знати.
До речі, в мене в місті ТПО з Луганська (чи області) відкрили автосервіс. Толкові майстри (місцями - занадто ). Сам до них їздив.

mehanik
08.02.2021, 15:22
Було у мене знайомство в Умані.По дорозі відірвалося кріплення паливного баку. Заночували, зранку знайшов майстерню, хлопець сам з Луганська, вистачило глузду , часу і можливостей переїхати звідти. Зробив усе швидко та якісно за адекватні гроші.

Вик123
08.02.2021, 16:48
на халяву ума набираюсь
Якшо читаєш, то вже не нахаляву, витрачаєш власний час. Це вже добре.

mehanik
08.02.2021, 17:29
Я не девушка, и давно вырос из юношеского возраста, ну что бы обижаться на стареющего ворчуна, ждущего подвоха с продажами ненужного.. наверное впарили хлам, теперь ты всех бы поспамил.. успокойся, я тот пост и написал для таких как ты и я
По перше- не набагато ти й молодший за мене. Подруге- твій пост та подача майже калька з декілька десятків попередніх постів комівояжерів. Тому така реакція.

Колян БУ-БУ
08.02.2021, 22:21
Тому така реакція.
Всё нормально, я не в обиде.

Шкодник
06.01.2022, 10:34
Можливо стара схема але я зустрівся вперше
Продаю деякі дитячі забавки на усім знайомому сайті)
Важливо бо саме на них пішов клев)
На інші оголошення не рипаются
Прилітае смс причому не в лічку а в месенжер, тіпа все ок забираю
При чому обидва рази навідь не торговались
Далі пропозиція купити через нова пошта пей, і силко, тіпа на нп але з нюансами ну і перехід на інший сайт з віконцями вводу всіх данних картки
Есно пішли в пеший єротичний похід обидва
Майте на увазі
+380 95 556 7604
+380 95 146 1492
Номера шахраів

Gena-street
06.01.2022, 11:01
А хочете прикол? Тут, в Польщі недавно мені дзвонили "працівники служби безпеки" банку і розмовляли чистою російською на давно відомі теми))). Порозмовляв зі знайомими, виявляється багато кому дзвонили - ніхто, звісно, не повівся. Але хтось ведеться, інакше вже б не працювали в такий спосіб.

Шкодник
07.01.2022, 09:52
А хочете прикол? Тут, в Польщі недавно мені дзвонили "працівники служби безпеки" банку і розмовляли чистою російською на давно відомі теми))). Порозмовляв зі знайомими, виявляється багато кому дзвонили - ніхто, звісно, не повівся. Але хтось ведеться, інакше вже б не працювали в такий спосіб.

Тіпа ну а вдруг))
Виходить працюють схеми незалежно від віку

Витасик.
12.01.2022, 10:38
Можливо стара схема але я зустрівся вперше
Продаю деякі дитячі забавки на усім знайомому сайті)
Важливо бо саме на них пішов клев)
На інші оголошення не рипаются
Прилітае смс причому не в лічку а в месенжер, тіпа все ок забираю
При чому обидва рази навідь не торговались
Далі пропозиція купити через нова пошта пей, і силко, тіпа на нп але з нюансами ну і перехід на інший сайт з віконцями вводу всіх данних картки
Есно пішли в пеший єротичний похід обидва
Майте на увазі
+380 95 556 7604
+380 95 146 1492
Номера шахраів
Старая схема на олх. Продажа через олх доставку))))

Шкодник
12.01.2022, 10:46
Старая схема на олх. Продажа через олх доставку))))

Через доставку теж вже придумали як налюбити
Недавно відео скидали
Чувак купив телефон за 11000 через доставку
Прийшов на пошту як раз розвантажували товар
Ну а там сік та шоколадку
Відмовився ну і пішов
А через пару днів зустрів поштарку і та каже що практично зразу зайшов чувак з тим самим номером і хотів забрати ту посилку
Якби забрав раніше то попав би на сумму

sergey2012
13.01.2022, 23:13
То на укр пошті

vitos svp
14.01.2022, 08:08
То на укр пошті
На укр пошті отримував посилку тільки по паспорту.

Добавлено через 7 минут
Через доставку теж вже придумали як налюбити
...
А через пару днів зустрів поштарку і та каже що практично зразу зайшов чувак з тим самим номером і хотів забрати ту посилку
Якби забрав раніше то попав би на сумму
Тоді повино бути мінімум інше призвище або телефон іншого отримувуча в відправленні.

Шкодник
14.01.2022, 09:49
На укр пошті отримував посилку тільки по паспорту.

Добавлено через 7 минут

Тоді повино бути мінімум інше призвище або телефон іншого отримувуча в відправленні.

Багато залежить від оператора
Інколи питають документи а інколи просто розпишись отут і все
А в телефоне показати можна все що угодно

vitos svp
14.01.2022, 10:14
Багато залежить від оператора
А в телефоне показати можна все що угодно
Значить оператор в долі!

М'арк
14.01.2022, 14:36

На Укрпошті в мене питають прізвище/ім'я і номер телефона. Ні документів не треба, ні штрих-код з додатку не проходить... І взагалі, логістика в них не айс, так що там все може бути.

vitos svp
14.01.2022, 14:56
На Укрпошті в мене питають прізвище/ім'я і номер телефона. Ні документів не треба, ні штрих-код з додатку не проходить... І взагалі, логістика в них не айс, так що там все може бути.
В моєму відділенні постійно вимагають пачпорт або права!
Получається в різних відділеннях різне відношення до видачі посилок! Ті оператори що не питають документ, ще не давали покази в поліцію про крадіжку чужого відправлення.
Треба вводити фотагрування фейса отримувача! Десь так:
https://youtu.be/nqPs0glLwKc
Нормальні люди звіряють особу по зрачку ока вже давно!
Як в Приваті паспорт не потрібен, фейс в базі банка і оператор звіряє його з тим хто підійшов до віконця.

Добавлено через 20 часов 51 минуту
Тільки шо отримав посилку на Укрпошті, посвідчення особи питали, але нікуди не записують, бо в программі такої вимоги нема! За шахер-махер інстукцї отримують!
Спитав я як я через якись час прийду і скажу що мою посилку я не отримав, чим докажете що отримав!
Вона - підписом, я а ви його звіряли з оригиналом? Стоїть очима кліпає!
З сучасними технологіями можно і пачпорт, права, посвідчення надрукувати фальшивий, завернути в плівку і ніхто не побачить підміни!!!
А так я думаю проти Укрпошти ще і антирекламу інши оператори проводять!
Я вже з рік даю перевагу Укрпошті, а не НП. Претензій поки не маю, те що швидкість трошки менша, так я і не ліки життєвоважливі отримую!
Та і вфдділення Укрпошти в мене с сісідньому будинку через дорогу, метрів 150.