Показати повну версію : Прийміть бусовода! Трафік 2007 р.в.
Всім добрий час!!! Вчора був куплений рено трафік на авторинку в Луцьку. Авто 2007 р.в. 115 л.с. пробіг на приборці 169 тис з кондером. Фото:
Добавлено через 4 минуты
Підскажіть, як фото добавить?
http://s16.radikal.ru/i190/1306/16/8d7625cea8ea.jpg
http://s61.radikal.ru/i171/1306/b2/7b9e1dee1ce9.jpg
http://i064.radikal.ru/1306/be/b2a960c5a315.jpg
http://i047.radikal.ru/1306/87/01af72521e79.jpg
Підскажіть, як фото добавить?
ТЫЦЬ! (https://busovod.ua/showthread.php?t=6536&highlight=%E7%E0%E3%F0%F3%E7%E8%F2%FC)
С приобретением!
Дякую!!! Ще не розібрався як фото добавить. Є перші питання по машині.
- Нема магнітоли, яку ставить щоб біля руля запрацювали кнопки?
- Не працює підсвітка крутилок вентилятора і т.д. (який запобіжник може бути?)
-розбитий фонарь на задню передачу з лівої сторони (де можна купити?)
-сльозиться клапанна кришка, майстри говорять що міняти прокладку трохи проблемно, та й масло майже не витікає, (що робити?)
-яке масло залить в авто?
- Нема магнітоли, яку ставить щоб біля руля запрацювали кнопки?
Только оригинал. Если не ориганал? Нужно переходник. Готовый стоит 80-100 зелени.
Какие предохранители? Сними блок крутилок. поменяй лампочки!
-розбитий фонарь на задню передачу з лівої сторони (де можна купити?)
Я б покупал новый. Ну его те разборки...
-сльозиться клапанна кришка, майстри говорять що міняти прокладку трохи проблемно, та й масло майже не витікає, (що робити?)
Тут не вижу, сказать не могу. Но слезить там ничё не должно по Фен шую!
-яке масло залить в авто?
СИНТЕТИКУ!
ВОЛЬДЕМАР
07.06.2013, 23:29
Поздоровляю. Там де підсвітка, могли згоріти лампочки, собі паяв діоди. Масло ліпше синтетику. На рахунок фонаря і кришки не підкажу.
А фото попробуй через сайт РАДІКАЛ ФОТО. Загружаєш фото, копіюєш другу ссилку і вставляєш в повідомлення на форумі. Якось так.
Дукую за відповіді. Фотки добавив. Скажіть, а слопідйомники тільки рідні ставить, чи можна любі відразу при переробці на пасажира?
Добавлено через 1 минуту
Панель передня велика якось підтягується, ато іноді трохи тарабанить?
Де в неті пробить він код на пробіг?
Скажіть, а слопідйомники тільки рідні ставить
Я б ставил родные. Но это я, я любитель порядка.
Панель передня велика якось підтягується, ато іноді трохи тарабанить?
Про торпеду и её тишину, можешь полистать мой бортовик Пчёлки. Он там где-то в разделе ещё есть.
Де в неті пробить він код на пробіг?
В нете никак. К официалам топать...
ВОЛЬДЕМАР
08.06.2013, 00:06
А на останній фотці то часом не спірт? :D Ти до Макса в крим не заїзджав?:D:D
Вибачте за офф топ
А на останній фотці то часом не спірт? Ти до Макса в крим не заїзджав?
:D во даёт...
В нете никак. К официалам топать...
Ошибаешься, Vladimir может помочь)
Ошибаешься, Vladimir может помочь)
Я не ошибаюсь.
Да, Vladimir может. Но это должен сказать он сам.
rus82, С приобретением! Пусть радует!
Скорее всего просто перегорели лампочки, цена им 2 грн/шт. Я поменял сам после прочтения вот этой темы: http://www.renault-club.kiev.ua/forum/index.php?showtopic=13967&st=20
Привет! С покупкой! Хорошим людям, на форуме, всегда рады.
Привет!
Пока есть возможность помогу узнать историю по Рено (не Опель не Ниссан), но только если у форумчанина почта уже разблокирована. Вин в личку. Тоже самое дадут на любом официальном СТО.
rus82,
Привет! Поздравляю!
Как там в Луцке? Хороший выбор по нашей технике? Стоит ехать?
Дякую. Машин дуже багато, та й вибрать є з чого. Тільки потрібно брати з собою спеціаліста і в 5 ранку бути на базарі. Під кінець базару, в годин 11-12 бариги стають поблажливішими до торгів)))
Добавлено через 59 секунд
Владимир привіт!!! Він код скинув
ВОЛЬДЕМАР
09.06.2013, 10:38
rus82, вже треба редагувати графу авто .
Відредагував))) А хто підскаже, скільки коштує магнітола б/у для мого авто на дісках, і де вони продаються?
Добавлено через 30 секунд
Чи ставить просту і не париться?
Чи ставить просту і не париться?
с подрулевым проблемы будут....
Ще не розібрався як фото добавить.
Вот тебе комикс
Vladimir, Дукую, отримав)
скільки коштує магнітола б/у для мого авто на дісках,
Цена магнитолы зависит от дисков?:eek:
rus82, С покупкой)
Там де підсвітка, могли згоріти лампочки, собі паяв діоди.
Камрад а поподробней можно чего там паял? Там же лямпочки..
ВОЛЬДЕМАР
09.06.2013, 21:55
В мене колега спаяв два діодики до купки, і через якусь маленьку хрень, не знаю як вона називається, подібне на бочечку з двома вусиками. Тобто з одної сторони діодиків ця бочечка, з другої сторони простий дротик припаяні до контактів того патрончика де стояла та лямпочка.:) Хух якось так.
До речі екранчик над магнітофоном так само зробили, зараз він в мене білим світить, як і прилади. Заразна штука маленький тюнінг я вам скажу. Дякуючи нашому і рено форуму.
До речі з паяльником не дружу.:o
і через якусь маленьку хрень, не знаю як вона називається,
Через сопротивление.
Шкодник, Макс Крымский вродь в теме с паяльником (тот который прапорщик) ;)
Підскажіть, поміняв масло в коробці, залив ельф Tranself NFP 75W80 2.8 літра. На другий день стала погано включатись 2-га передача, наче недовключається і треба сильно втикати, іноді перша тоже, задня вроді норм, але завівіся на задній і коли рушав то машина з ривком рушила. Що може бути, куди дивитись?
Добавлено через 53 минуты
При заглушеному моторі вроді тоже погано включаються
DenVivaro
15.06.2013, 16:25
обкатать может надо за городом, на всех передачах проехаться, сгустки смешаются с новым маслом. Но это мой непрофесиональный совет, как бы я попустипил для начала
Добавлено через 2 минуты
у меня на Роботе наоборот после смены масла было классно втечении 1000км где-то, потом наверное смешалось со сгустками, загрязнениями и чуть хуже стало. Буду на следующем ТО снова менять. Они ж там в Европе вообще его не меняют пока КПП не полетит, поэтому иногда создаются такие проблемы после замены, отложения всплывают и мешают хорошо переключаться - мне так сказали на СТО. Но опять-таки я далеко не професионал, а просто любитель
При заглушеному моторі вроді тоже погано включаються
При простой замене масла в коробке не должно быть таких резких перемен в ее работе. Больше ничего не делали с коробкой? Может случайно при замене нарушили чего? Там есть так называемое "яблочко" может его как-нибудь сместили или регулировку тросиков КПП нарушили?
DenVivaro
15.06.2013, 16:33
в механической КПП Трафиков на 6 ступеней знакомые и еще некоторые СТО в инете советуют менять масло каждые 30 000км или 2 года. На Роботах каждый год или 30 000км, смотря что раньше наступит. Роботы еще более привередливые просто к качеству масла
Добавлено через 1 минуту
При простой замене масла в коробке не должно быть таких резких перемен в ее работе. Больше ничего не делали с коробкой? Может случайно при замене нарушили чего? Там есть так называемое "яблочко" может его как-нибудь сместили или регулировку тросиков КПП нарушили?
скорее всего действительно масло непричем, может что-то неаккуратно сдвинули
Тільки що трохи поїздив, вроді все норм. Далі буде видно. Є така думка що можливо у старому маслі була якась присадка залита, майстер казав що запах у масла був похожий на шампунь чи щось таке..
Добавлено через 3 минуты
Подивлюсь на "яблочко" і регуліровку тросіков КПП. Дякую)))
Скажіть будь-ласка, які повинні бути обороти холостого ходу на тахометрі, 2.0 115 л.с
dmitriy64
28.06.2013, 19:52
775 оборотов
Показує 500 у мене, двигун чотко робить, може шось не так?
Показує 500
Это не реально! Деления 500 оборотов на приборке просто НЕ СУЩЕСТВУЕТ!
ну половина між 1000 і 0....
ну половина між 1000 і 0....
Повторяю. Деления 500 на приборке нет! Как и деления 0!
На приборке самый минимум это 600 оборотов.
500 там быть не может, по одной причине, на таких оборотах двигатель работать не может.
Первое деление 600 второе 800, дальше 1000 и т.д.
Чижик спасибо, теперь все понятно!
Добавлено через 7 минут
І саме болюче питання, звідкить підтікає масло двигуна, не з вергу і не знизу., не понятно звідки... що робити не знаю, підскажіть що робити?
що робити не знаю, підскажіть що робити?
Повытирать движок.Поставить на прикол и подсыпать снизу песочка или опилок,чтоб определить хотя бы с какой стороны течь.Потом уже делать выводы.
На днях переробляв буса на пасажира у Бердичеві, на Войкова 89, там де був консервний завод. Загалом все сподобалось. По грошах вийшло десь до 11000 за все з документами та соляркою. Пару фоток:
Шторки, столик... :meowth:
А шумки много накидали? Как качество материалов? Сидух?
А шумки много накидали?
Ну минваты набили думаю хорошо.
Ну минваты набили думаю хорошо
Остатки в сидухи:secret:
Саня Самоделкин
08.08.2013, 01:16
Они там в БердычЁве уже не знают, куда бы еще вышивок напичкать. Дизайнеры Рено упали бы со стульев при виде фирменного знака в лаврах на подголовниках.. эх... :(
Мужики, підскажіть як правильно відрегулювати здвижну дверку. Вона по зазорах вроді рівно, а в замки трохи не правильно входить, потрідно трохи підняти двері.
rus82, Смотри нижний ролик. Скорее всего пластиковую обойму подшипника сьело...
подивлюсь, дякую. взагалі то двері закриваються і відкриваються добре, але вони інколи на ходу по ямах самі привідкриваються. Коли подивитись з сторони передніх дверей при закритті, то видно, що замки на дверях не зовсім правильно входять у виямки на кузові, тобто або треба підняти передню частину дверей, або опустити замки. Це мабуть почалось після того, як знімали ці двері для перешивки...
rus82, Привет! Добро пожаловать к нам )))
Всім добрий день. Сьогодні витекла рідина ГУРа. Перестав крутитись руль нормально, і через пару хвилин витекла вся рідина. Завтра на ремонт, дивитись звідки витекло. Думав, що з якоїсь трубки, але полиставши трохи форум, бачу, що мабуть з самого ГУРа. Скажіть, чи можна їхати без ГУРА?
Скажіть, чи можна їхати без ГУРА?Лучше не надо, спалишь без масла насос.
потрібно проїхати 35 км до станції, чи не ризикувати?
Бери краще на галстук або евакуатор, - дешевше може стати на кілька порядків гривень.
Можна спробувати залити нової рідини. Якщо не зразу витече, то взяти на долив і доїхати самому, але з сухим насосом - ні в якому разі, гаплик прийде зразу
мотри нижний ролик. Скорее всего пластиковую обойму подшипника сьело...
Где ролик Чижик? я чет вчера смотрел-сегодня..не нашел- потерял ключ разговора..
:(
Где ролик Чижик? я чет вчера смотрел-сегодня..не нашел- потерял ключ разговора..
Чего-то я тебя недопонял... :(
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010