Показати повну версію : Покупка квартиры и оформление документов
ВОЛЬДЕМАР
28.04.2013, 21:10
Хлопаки збираюсь прикупити собі гніздечко. Вже знайшов, цікавить послідовність дій по переоформленню, як це все зробити простіше і дешевше. Розказуйте, якщо хтось стикався з таким.:cool:
ВОЛЬДЕМАР, лучше найди толкового риэлтора и оплати его услуги. Они сейчас такого нахомутали, что сами запутались и всех запутали. То есть договор купли\продажи нотариус тебе збацает, а вот оформление\регистрация прав собственника, чем раньше занималось БТИ, сейчас геморрой ещё тот.
Ещё, у матерых риэлторов есть свои каналы проверки недвижимости на разные нехорошие нюансы, которые могут выйти боком уже после покупки жилья.
Удачи.
Сейчас только прошел весь этот этап. Все очень геморно, просто не опишешь, надо очень долго рассказывать. Если надо, дам телефон, расскажу.
7yg, Полностью согласен. Гемор придумали ещё тот.
Сам квартирку через агентство покупал ещё в прошлом году.
То чел с агентство и у нотариуса и в БТИ порешал всё быстро и без пыли.
alexusaty
28.04.2013, 22:43
ВОЛЬДЕМАР, Риэлтора привлекать однозначно. Я полтора года назад (еще до всех нововведений) продавал дом родительский. Без риэлтора не выпутались бы. Столько всяких подводных камней...
Риэлтора привлекать однозначно
Риэлтор это ерунда, громотный нотариус нужен, так как, он готовит все доки.
Небольшой совет тем, кто хочет в будущем продать недвижимость. Заносите свою недвижимость в реестр, чтоб избежать пошлины в 5%.
ВОЛЬДЕМАР
12.06.2013, 08:12
І так в понеділок вже мав стати власником квартири. Прийшли до нотаріуса , документи всі гут. Виявилося трохи не гут з кодом продавана, не можна вияснити історію квартири, трохи не гут з розумом в продавана. Переніс на сьогодні, домовилися з нотаріусом, щоб мати ще якийсь час добре подумати. І напевне здоровий глузд переміг. Там виявляється, що ще до того ж продавець інвалід 1-ої групи, і це була остання капелька моїх вагань. Вирішив не зв"язуватися з таким розкладом. Хто його знає як воно може потім все вилитися. Так що зараз знову в пошуці квартири.:) Пропонуйте варіанти. 2-3 кімнатки, поки що до 20-ки
Заносите свою недвижимость в реестр,
что за реестр и как в него заносить?
ВОЛЬДЕМАР
12.06.2013, 08:37
Зараз появилася нова служба. Називається Єдиний державний реєстр. Збираються документи на квартиру, тобто технічний паспорт, право власності, паспорт і т.д. Платиться в ощад банку 120 грн, і через 14 робочих днів видають документик. Дякуючи якому, при покупці не стягується 5% податку. Якщо є ця бумажулька, то попадається тільки на 1 відсоток від суми яка вказана в договорі купівлі-продажі.
Якось так.
alexusaty
13.06.2013, 00:44
Зараз появилася нова служба. Називається Єдиний державний реєстр
А хто до нього вносить? Нотаріус?
Сам вносишь. Это чтоб нотариус, минуя БТИ при сделке, мог сам менять владельца недвижимости
Сам вносишь.
трындец сколько нюансов............
мне актуально все подводные ......... :D
ВОЛЬДЕМАР
14.06.2013, 20:42
Може і нотаріус внести, тільки це буде коштувати 1500грн, а в держреестрі 120грн.
ВОЛЬДЕМАР
21.09.2013, 20:47
Трохи похизуюся, вже дав завдаток, йде підготовка до оформлення квартири. Наступного тижня буде переоформлення. Скоро буду з своїм гніздечком.
ВОЛЬДЕМАР, за ранее не поздравляют. Но надеюсь что всё будет Монтана!
ВОЛЬДЕМАР, Тьфу, тьфу, тьфу... пусть все пройдет гладко. Про "обмыть" потом поговорим.
Oleg_2000
23.09.2013, 15:50
Успехов. Глобальное мероприятие...
Vbhjy_13
23.09.2013, 16:37
Вольдемар, нехай нове житло щиро береже сімейне щастя.
ВОЛЬДЕМАР
29.09.2013, 11:09
Козаки тішуся як дитина.:yo-ho-ho: Вчора я став власником квартирки в місті Первомайськ.:meowth: Тепер помаленьку на ремонт і меблі буду збирати. А вчора і сьогодні:russian::en::yo-ho-ho:
ВОЛЬДЕМАР, Володя, ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!:en::en::en:
став власником квартирки в місті Первомайськ.
Вітаю:vo:, а як же Миколаїв та Львів?:) Ну ти й "попав":ok: - це ж треба, щоб усім з центральних районів у напрямку на Крим бути по дорозі:nasmeshka:! Треба самовар готувати літрів на 80-100, аби чим було гостей частувати!:friends:
Владимир, поздравляю от души!
:beer: :en: :russian:
ruslankarpaty
29.09.2013, 13:39
Вчора я став власником квартирки
Доброго дня,
Поздравляю, молодец, так держать!!!
ВОЛЬДЕМАР, вітаю, від Умані 100км))) тепер точно здибаємось.
ВОЛЬДЕМАР
29.09.2013, 16:36
Игорь (100), дійсно.Я вже й до Київських на здибанку можу припертися.
ВОЛЬДЕМАР, Вовчику, а с кем я теперь в Половинках чай буду пить? Шучу.
От всей души поздравляю!!!!! Так держать.!!
ВОЛЬДЕМАР
29.09.2013, 17:27
Сашко так я до тещі буду приїзджати, коли ти в Одессу за моциками будеш перти. Так що дзвони, ти в одессу за моциками, а я до тещі за провізією. Там і будем здибатися. До речі Ти коли за поповненням, і запчастинами?
ВОЛЬДЕМАР,
поздравляю!
п.с. а чем там будешь заниматься кроме как жить?
ВОЛЬДЕМАР
29.09.2013, 17:45
ВОЛЬДЕМАР,
поздравляю!
п.с. а чем там будешь заниматься кроме как жить?
Дякую. Поки що нічим не буду займатися, так як основне направлення, це Москау. В мене там непогана робота. Звичайно якщо Ти не запропонуєш щось цікавіше в Україні.
ВОЛЬДЕМАР,
я бы с удовольствием.
Но пока нет такого.
А что в МСК? и живешь и работаешь?
ВОЛЬДЕМАР
29.09.2013, 17:51
А что в МСК? и живешь и работаешь?
Я навіть не знаю як це назвати. Коли там то живу і працюю. Вахтовий метод в мене. Трохи там трохи тут. Якось так.
понял. Тогда буду фа-факать летом -всегда через твой город проезжаю)
До речі Ти коли за поповненням, і запчастинами?
Пока наверное не скоро. Сезон закончился. Но я такой что могу спать спать, а в два ночи проснуться и поехать. Так что если что, то позвоню обязательно.
ВОЛЬДЕМАР
29.09.2013, 18:33
Ну тоді давай спи спи, і на здибанку в середу до Миколаєва приїзджай.:beer:
Oleg_2000
30.09.2013, 22:19
ВОЛЬДЕМАР, Поздравляю!!! Так держать!!!
Козаки тішуся як дитина. Вчора я став власником квартирки в місті Первомайськ.
Поздравляю с приобретением - по доброму завидую тебе Вов - достиг своей цели, а я аболтус кроме машин ещё не обзавёлся своим жильем:ah:
ВОЛЬДЕМАР
02.10.2013, 14:16
а я аболтус кроме машин ещё не обзавёлся своим жильем
Рашад дякую. А в тебе ще все впереді. :meowth:
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010