Показати повну версію : Гараж на 0.5 дня
Звертаюсь до київських форумчан, хто може пожертвувати гараж на пів денька щоб обклеїти віварика оракалом?
Чегото мне думается что просто гараж тебе неподойдет,тебе теплое помещение нужно,и очень чистое. Поднимешь пыль феном будет под пленкой кака,в холодном тоже не дело работать.
На Оболони есть знакомые рекламщики с боксом. Вот только боюсь что бус туда не влезет по высоте.
dmishanya
15.02.2013, 17:25
есть малярка на Мостицкой могу спросить! у них и бокс большой и камера внутри!
Машину перед поклейкой надо хорошо помыть.На холодный металл(кузов) пленку не поклеишь.Держаться не будет.Температура при поклейке должна быть хотя-бы +8.Жди весны.
dmishanya, буду вдячний:)
Добавлено через 2 часа 18 минут
Якщо є хтось хто займається брендуванням авто, запропонуйте вартість обклейки. Два листа оракала по 4м2.
Тыц (http://tak-tik.kiev.ua/index.php)
Обклеивают наши машинки (http://tak-tik.kiev.ua/view_portfolio.php?idphoto=65&id=) уже не первый год.
Якщо є хтось хто займається брендуванням авто, запропонуйте вартість обклейки. Два листа оракала по 4м2.
В данном случае работа разбивается на два этапа:
1)Работа дизайнера(снятие размеров,материалы,согласование эскиза)
2)Непосредственно работа по поклейке(от 30 грн за кв. м)
Игорь, а ви займаєтесь цим? Ви знаходитесь в Білій Церкві чи в Києві?
Добавлено через 2 минуты
Шкодник, на фірмах для мене дорогувато, шукаю економ варіант)
Віктор мне печать и обклейка капота на канго обошлась в 250грв у них.Это дорого?
Шкодник, мені потрібно затянути два борта повністю, знизу до верху і від дверцят до стопів, довга база. Вартість макета і роздруківки 550 грн за 8 м.кв. на фірмах така робота буде значно дорожче.
Віктор мое дело предложить) а звонить или не звонить это не мне решать..
Я заказывал в комплексе,чтоб было с кого спросить в случае брака,а заказывать у одного а клеить у другого.Мелкие обьемы еще сам бы обклеил,а вот большие-непросто
Эт все мое ИМХО:)
Все правельно, але зара бюджет обмежений, а оракал не для краси, а в рекламних цілях. Думаю після того як прийдеться його змінити, замовлю послугу брендування в комплексі в хороших спеців. За інфу дякую, в понеділок подзвоню, поцікавлюсь вартістю самої обклейки.
Сьогодні я дзвонив до них. Сказали що вартість обклейки - 120 грн/м2, а якщо повністю замовити рекламу в них, 45$/м2. Це дорого навыть для фірми:confused:
Добавлено через 1 минуту
P.S. так що продовжу пошуки приміщення:)
Гараж знайдений, роботи проведені, тему можна закрити:)
От і фото звіт. Все нормально поклеєли, от тільки "мастєріца", яка робила шаблон трішки втиканула і на правому борті тел попав на ручку, будемо домальовувати вручну:)
От і фото звіт
А за рекламу на транспорте платить не надо?
Я такого не чув:) Машина моя, кому платити? Є закон про рекламу, потрібно його дотриматись.
Віктор, я думаю скоро гаишники расскажут правду жизни.
Кста, озвучь цену за м2?
Розробка макета і друк на Оракалі 641+ламінація= 720 грн, ще 600 грн - обклейка, ітого 1320 грн і ви сам собі реклама))
Да бог с ней с рекламой, я про штукатурку.
Есть еще и пдд...
30.7. Забороняється наносити на зовнішні поверхні транспортних засобів зображення чи написи, що не передбачені підприємством-виробником .......
32.1
е) технічні вимоги, конструкція та встановлення на транспортних засобах спеціальних звукових і світлових сигнальних пристроїв (типу «Сирена», проблисковий маячок тощо), світлових покажчиків та розпізнавальних знаків автомобілів аварійної служби, а також розміщення реклами .........
Еще гдето про видимый цвет машины было...:)
dmishanya
25.02.2013, 14:49
Еще гдето про видимый цвет машины было..
Там что-то про 70%
Кста, озвучь цену за м2?
75 грн / м2 (робота+матеріал) від 200 м2. на сайті все написано-росписано))
75 грн / м2
А если слой выскочит в 3 см, тогда как?
А если слой выскочит в 3 см, тогда как?
Бывает и поболее. Тогда как?
Тогда как?
Тогда это кирпичная кладка.
1 см слоя это примерно 15 кг, 2 соответственно мешок, а заработок где?
alexusaty
25.02.2013, 22:02
1 см слоя это примерно 15 кг, 2 соответственно мешок, а заработок где?
вам же написали: ОТ 200 грн.
ОТ 200 грн.
не грн, а м2.
Саня, что б ты понимал, мешок этой хрени стоит почти 70 гр, в розницу естественно.
alexusaty
25.02.2013, 22:08
Беза, я понял что это 200 грн за м2. А как еще понимать эту фразу?
А как еще понимать эту фразу?
75 гр/м2 при объеме более 200 м2
1 см товщини= 10гк матеріалу. В ціну 1-го м2 закладено 15 кг. На 70% об"єктів вкладаюсь в такий розхід, перепад на стінах від 0 до 2,5 см. А перерозхід матеріалу оплачується окремо замовником по факту. Якщо муляри нахалтурили серйозно і відхилення до 5-7 см, то тоді можливо вигідніше зашити гк або штукатурити цементно-пісчаним розчином вручну.
А 1-ин мішок "Кнауф МР75" коштує 45 грн/шт, як для мене так і для замовника)
А перерозхід матеріалу оплачується окремо замовником по факту.
Я просто недавно столкнулся с тем что штукатурят по 70 и перерасход не оговаривают
Ну ціну диктує ринок. Якщо порахувати вартість штукатурки вручну цементним розчином і додати вартість шпаклівки під поклейку шпалер по київським цінам, то це тільки робота буде 70-75 грн м2, а ще матеріали, доставка, підйом.
и перерасход не оговаривают
Розхід матеріалу можна оцінити, оглянувши якість кладки (відвісом, рівнем) і не братись за роботу там де він нічого не заробить.
Беза, вынеси из этой темы сообщения про технику штукатурки.
dmishanya
26.02.2013, 11:33
Віктор, а утеплением домов занимаетесь(дом частный)
Беза, вынеси из этой темы сообщения про технику штукатурки.
А зачем, тема не техническая и подразумевает собой некую болталку.
Конкретно я не займаюсь, можу запропонувати поштукатурити ЦП сумшю з додаванням перліту, він виконує функцію утеплювача, звичайно коефіцієнт теплопровідності більший ніж в пінопласту, зате по екологічності значно краще:)
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010