КПК

Показати повну версію : Самостоятельная растаможка , детали .

mijki
02.11.2012, 09:38
Дуже актуальне питання для мене на данний час так як незабаром збираюся їхатив єаропу за бусиком а інформація в неті - протиріччя одні !

Не хотілося б зв"язуватися з рішалами , планую сам розтаможувати ( з допомогою таможенного брокера звичайно ) ...

Що цікавить власне найбільше - 35 % скидки на пошкодження( від шваккелістовської ціни ) ще ніхто не відміняв ? Ну коли вони пошкодження справді існують ...

Які існують способи захистити сврї права коли на таможні *впруться рогами* і тих пошкоджень не захочуть оформити :mad:? Судексперт ? Адвокат ? :confused:

ЯрославТ
02.11.2012, 17:41
Доброго здоров'я!
Приємно зустріти на форумі земляка, хоч і пішохода ( сподіваюсь не надовго пішоход, судячи з активності по вибору засобу пересування ). По розтаможці на жаль я не порадник - тож просто побажаю удачі ;) !

mijki
02.11.2012, 19:48
Ярослав_Z

Дякую ! Поки що на скутері ( Honda Lead AF48 ) але надіюсь що встигну до початку справжньої зими пересісти на 4 колеса ! ;)

Від мене багато не залежить , сьогодні дізнавався за візу - кажуть до місяця може тривати поки зроблять ... а так то я б вже давно по німецьким аутогаузам швендяв !:)

Хтось вкурсі за таке - розтаможка ( друга на внутрішній митниці ) може бути проведена тільки по місцю прописки чи й по місцю фактичного проживання ?

Степан
02.11.2012, 20:20
Слухай, земляк, я офігеваю з тих, хто мислить так само, як і ти. Якщо ти думаєш, що розтаможити авто "в лоб" так просто, то ти дуже помиляєшся. Поїдь, попробуй, а заодно прихвати з собою палатку, а то тобі прийдеться пожити кілька днів на цій долбаній нашій таможні. Після цього ти скажеш, що ну його нах..., краще заплатити 200 або 300$, як ти виразився, "рішалам".

abez
02.11.2012, 20:50
В нашем Гандурасе все создано для людей.
Т.к. нормально работать мы не умеем надо отбирать.
А там где отбирают появляются помошники которые ускоряют отбирать.

bayk777
02.11.2012, 21:08
http://www.youtube.com/watch?v=JZXGluRmxKw&feature=related

mijki
02.11.2012, 21:14
Степан

"Слухай, земляк, я офігеваю з тих, хто мислить так само, як і ти."

-200 чи 300 то не проблема ! Дай телефон такого рішали ? Тільки в мене приписка не Трускавецька хоч проживаю тут , ... то напевне треба буде в себе на Франківщині рішалу шукати ...
- чи вони в нас *інтернаціональні* ? Такі рішали . ? :)
Якщо б я був впевнений що стільки візьмуть ... Але шось я дуже сумніваюся ... адже можуть *оформити* й на 1000! ! ! :confused:

Може ліпше на таможні файно роздати ? Про палатки і сутки то наш Степан звичайно сильно погорячився - я ж не місяця , знаю що та як *робиться* та коли в тижні таможні не перевантажені ...:p

Беза
02.11.2012, 21:23
Якщо ти думаєш, що розтаможити авто "в лоб" так просто
Плавали, знаем. Да ну б его на х....

mijki
03.11.2012, 13:33
Дивіться , буси до 8 років переважно з кондюком та з музичкою йдуть . А для розтаможки це дуже погано ...

Чи йдуть продавці на зустріч переважно в таких питаннях як - зняти та залишити їм кондиціонер та музику , зрозуміло ще й скидочку за це зробити ... ?

?
?
?
:confused:

Чижик
03.11.2012, 13:44
Дивіться , буси до 8 років переважно з кондюком та з музичкою йдуть . А для розтаможки це дуже погано ...

Чи йдуть продавці на зустріч переважно в таких питаннях як - зняти та залишити їм кондиціонер та музику , зрозуміло ще й скидочку за це зробити ... ?

?
?
?

БРЕД! Просто сюда гонят в основном авто с кондеями. Наш народ помешан на данной теме. Я Пчёлко продавал без кондея была. Так вот как только узнавали что его нет? Интерес к машине пропадал.
Снимать кондей с машины, Вам никакой продавец не станет. А если и станет? То для Вас это будет не выгодно!

Опуститесь на землю! Вы в облаках летаете... Только не обижайтесь.;)

Rashka
03.11.2012, 14:04

?
?
?

Вот читаю и удивляюсь - откуда люди такого ума набираются что начинают утверждения строить себе по расстаможке что хорошо а что плохо.:confused:
Вот допустим я буду в роли перегонщика и вы обратитесь ко мне "что мол найди -поедь - купи авто до 8 лет - сними с него всё что может удешевить машину и пригони её мне чтоб стала мне за копейки. Всё снятое отдай продавцу авто чтоб он мне её за полцены продал". Как думаете я как гонщик насколько далеко вас с вашими заморочками пошлю?
Или второй вариант вы осмелитесь поехать самому и найдете подходящий автомобиль, допустим. Как вы думаете частный продавец или автохаус - согласится на ваши заморочки по поводу снятия кондюка и музыки или прочей фигни чтоб вам скинуть в цене при покупке? Да они вас также как и гонщик пошлют далеко и на долго. Таких как вы покупателей у него тыща и не один так другой заберет авто по его цене.
Просто дружеский совет: не морочьте себе голову и наймите людей которые этим давно занимаются - чтоб пригнали и растаможили вам нормальное авто. Запомните шары типа "хорошее авто за копейки" не будет в любых вариантах!

Чижик
03.11.2012, 14:13
Вот читаю и удивляюсь - откуда люди такого ума набираются что начинают утверждения строить себе по расстаможке что хорошо а что плохо.:confused:
Вот допустим я буду в роли перегонщика и вы обратитесь ко мне "что мол найди -поедь - купи авто до 8 лет - сними с него всё что может удешевить машину и пригони её мне чтоб стала мне за копейки. Всё снятое отдай продавцу авто чтоб он мне её за полцены продал". Как думаете я как гонщик насколько далеко вас с вашими заморочками пошлю?
Или второй вариант вы осмелитесь поехать самому и найдете подходящий автомобиль, допустим. Как вы думаете частный продавец или автохаус - согласится на ваши заморочки по поводу снятия кондюка и музыки или прочей фигни чтоб вам скинуть в цене при покупке? Да они вас также как и гонщик пошлют далеко и на долго. Таких как вы покупателей у него тыща и не один так другой заберет авто по его цене.
Просто дружеский совет: не морочьте себе голову и наймите людей которые этим давно занимаются - чтоб пригнали и растаможили вам нормальное авто. Запомните шары типа "хорошее авто за копейки" не будет в любых вариантах!
+100500! И при этом авто с кондеем, музикой и прочей лабудой, может выйти в растаможке дешевле тем людям, чем допустим топикстартер будеи растомаживать пустое авто самостоятельно. :)

mijki
03.11.2012, 17:14
Чижик

- респект !

Згоден , кондюк вони знімати навряд чи захочуть ... їм воно не треба ...

Я просто думав... якщо це легко і швидко (технічно) можна зробити - то вони б його з моєї машини зняли і на іншу якусь поклали ... а ту іншу продали б *наш брату* ПАДАРОЖЕ ! :D

Добре а як вам варіант номер два ...

Я знімаю кондюк та музику самостійно з кєнтом ( баварець-автомайстер)... Жену собі буса , з фаршу тільки навігація ( яку перед таможнею теж зніму - само собою ) ... А мені корєш, йде на почту , пакує той кондюк в посилку і висилає в Україну... Позначивши вартість - 190 євро наприклад пише типу деталі до - БУ КОНДИЦІОНЕРУ ...

Хоча щоб не *ПОПАСТИ на податок* напевне ліпше той кондиціонер буде розібрати на 2 частини (на 2 посилки ) ... чи не так ?

Rashka

На рахунок гонщиків , не смішіть будьласка , я вам сам що хочете прижену :p , досвід спілкування з таможенниками є , кєнти в кількох європейських країнах є , знання мов є , гроші є ... ;)

- правда машинку гнатиму вперше , трохи страшнувато звичайно , перший блін комом кажуть і тд ... :confused:

І варіант номер 3 . Зняти розібрати і порозпихавши по кульочках розкидати по кабіні та кузову ... Трохи роздати , екстра , за таке побільше ...

Чижик
03.11.2012, 18:09
Чижик

- респект !

Згоден , кондюк вони знімати навряд чи захочуть ... їм воно не треба ...

Я просто думав... якщо це легко і швидко (технічно) можна зробити - то вони б його з моєї машини зняли і на іншу якусь поклали ... а ту іншу продали б *наш брату* ПАДАРОЖЕ ! :D

Добре а як вам варіант номер два ...

Я знімаю кондюк та музику самостійно з кєнтом ( баварець-автомайстер)... Жену собі буса , з фаршу тільки навігація ( яку перед таможнею теж зніму - само собою ) ... А мені корєш, йде на почту , пакує той кондюк в посилку і висилає в Україну... Позначивши вартість - 190 євро наприклад пише типу деталі до - БУ КОНДИЦІОНЕРУ ...

Хоча щоб не *ПОПАСТИ на податок* напевне ліпше той кондиціонер буде розібрати на 2 частини (на 2 посилки ) ... чи не так ?

Rashka

На рахунок гонщиків , не смішіть будьласка , я вам сам що хочете прижену :p , досвід спілкування з таможенниками є , кєнти в кількох європейських країнах є , знання мов є , гроші є ... ;)

- правда машинку гнатиму вперше , трохи страшнувато звичайно , перший блін комом кажуть і тд ... :confused:

І варіант номер 3 . Зняти розібрати і порозпихавши по кульочках розкидати по кабіні та кузову ... Трохи роздати , екстра , за таке побільше ...

http://s20.rimg.info/06a6f1bc1f9d3588704213bd81eb5d06.gifНе выдумуй велика! Гони машину так какой она есть!
Думаеш на таможне лохи? Они твой ВИН вбивают в базу, и запросто могут просмотреть комплектацию. А то что его там нема? Твои проблемы.

mijki
03.11.2012, 18:12
Нє ну легше ж людям строчитиметься ...;)

Игорь
03.11.2012, 18:28
Да проще купить авто в Украине.И без всяких заморочек.Покупка БУ авто -это лотерея.

mijki
03.11.2012, 18:38
Да проще купить авто в Украине.И без всяких заморочек.Покупка БУ авто -это лотерея.

Ну ви ж в курсі ... чим більше рук проходить товар тим він дорожчий в кінці ... ;)

В Україні купувати авто ... гмм , я люблю екстрім ... так ... але .... :D

Ключик
03.11.2012, 19:22
Не страдайте фігньою, послухайте Чижика, краще покоцайте місця, де будуть врізатись вікна- може якусь скидку на таможні і організують, а знімання, встановлення кондиціонера -потім почнуть десь бока вилазити.

Степан
03.11.2012, 19:48
Мля, як діти малі.:D Хто там дивиться на комплектацію та покоцаність авта при розтаможці. mijki, ти мене чим делі, тим більше дивуєш. Зараз ти просто вигадуєш кулі квадратні.

mijki
03.11.2012, 19:49
Дивіться , навіть якщо по віну пробиватимуть ... навіть якщо й був в комплектації кондиціонер - то хто та як мені докаже що я брав машину з кондиціонером ? І навіщо воно їм ? Таможенникам ? Адже кондиціонери мають властивість ламатися - отже його власник міг попросту взяти і демонтувати ( викинути ) за непридатністю ...

Місця під вікна і *все остальне* буде йтак або іржавим або покоцаним то само собою...

СТЕПАН

ну писав же ж - буса вперше гнатиму , лячно блін трохи ...

Чижик
03.11.2012, 20:09
Дивіться , навіть якщо по віну пробиватимуть ... навіть якщо й був в комплектації кондиціонер - то хто та як мені докаже що я брав машину з кондиціонером ? І навіщо воно їм ? Таможенникам ? Адже кондиціонери мають властивість ламатися - отже його власник міг попросту взяти і демонтувати ( викинути ) за непридатністю ...

Місця під вікна і *все остальне* буде йтак або іржавим або покоцаним то само собою...

СТЕПАН

ну писав же ж - буса вперше гнатиму , лячно блін трохи ...

Скажем так...
Тама, это не у нас тута.
Там человек не покупает авто с кондеем, если это ему не нужно.
Там человек не покупает авто с магнитофоном, если ему это не нужно.
Там человек не покупает авто с стеклоподёмниками если это ему не нужно.
Там человек не покупает авто...

И если там, ктотто купил авто с будь то кондеем или ещё чем, оно там будет работать, а если нет? Отремонтируют по гарантии. Там на комерческой технике не ездят больше чем действуют гарантийные сроки.
Это у нас люди ищут авто с кондеем. Покупают и ездят. Когда кондей ломается, и ремонтировать его у них нет денег, они его снимают, отключают и т.д. Но зато у них авто с кондеем!!!

Так я понятней описал ситуацию?;)

Беза
03.11.2012, 20:28

mijki, ты не еврей случайно?
Прочитал дальше,mijki, знаю я таких как ты пару человек. И мертвого за...ут.Ты не рыжий случайно?

mijki
03.11.2012, 20:55
mijki, ты не еврей случайно?
Прочитал дальше,mijki, знаю я таких как ты пару человек. И мертвого за...ут.Ты не рыжий случайно?

:D

Hosts ned geratn ! Liegste faisch ! I bi aa koan Rotschopf :-)

Є тут телефончик провіреного сусідом рішали ... я звичайно його перевірю *на вшивість* наперед , але спочатку дочекаюся появи нового швакеллістовського каталогу на 2013 р. , якщо він мені таку саму чи БІЛЬШУ ціну * заспіває * яка б мені вийшла при *розтаможці в лоб * то на... мені тоді взагалі такий рішала !?:eek:

Чижик

поняв - викреслив ... Ну що ж буду дивитись по віну значить - те що буде внесено те і залишу ...

-дякую !

Я тут от що подумав ... на *непопулярних таможнях * люди ж теж жити хочуть ... Ну -в стороні від основних маршрутів автоперегонних ... Може б то туди кудись поїхати ? Спалю кількадесят літрів соляри більше , зате таможенники мали б буте менш *загребущі * якщо логічно прикинути ...

Як думаєте ?
Румунія наприклад ?

abez
03.11.2012, 21:21
Я тут от що подумав ... на *непопулярних таможнях * люди ж теж жити хочуть ...

Где ночевать - дело личное ;)

mijki
03.11.2012, 21:34
Где ночевать - дело личное ;)

Ну наскільки я знаю , там завжди *такі типошки* ходять ,і до них звернутися можна коли западло в черзі довго стояти, і трохи є в кишені ...;)

Беза
04.11.2012, 22:47
Hosts ned geratn ! Liegste faisch ! I bi aa koan Rotschopf :-)
переводчик не справился, сам давай

mijki
05.11.2012, 09:51
переводчик не справился, сам давай

Що давати ? :) Яке питання ...
пс - переводчик в діалектах не того .

Побував недавно свідком розмови двох гонщиків , просто почув що через Румунію ганяють ... от цікаво, соляри ж полюбому більше спалюють... а в австріяків навряд чи беруть - там хіба почтовики ушатані можна взяти за норм.гроші ..

Смисл от який в тому * гачку * ... ? ( якщо не менші роздачі та ліпша швидкість оформлення ) ...

alexusaty
05.11.2012, 10:08
Що давати ? Яке питання ...
пс - переводчик в діалектах не того
В смысле перевод давай. Всем интересно.

mijki
05.11.2012, 13:21
Jo mei wenns sei muss ...

переклад -
" не вгадав , помиляєшся , і не рижий також ! ":D

Просто треба бус для роботи , ну і корєша в німеччині в гості давно просять , треба провідати , разом вибиратимем - шарять вони в цих ділах , майстри по автомобілях трохи ...

Rashka
05.11.2012, 14:19
Если с таможней всё на мази и авто любое пригоните и разговариваете на всех языках мира и корешей во всех странах имеете - тогда что вы тут делаете и время зря теряете - а ну ка дуйте быренько за бусиком, чтоб пополнить наши ряды!!!:)
П.С. Потом не забудьте отписаться о своих первых впечатлениях - думаю если всё как вы пишете на мази - впечатления должны быть только положительные.

mijki
05.11.2012, 16:27
Шукатиму щось по нормальній ціні ( відповідно стану ) . Може віто може транзита ... хоча фольца хочу !!! бляха !!! на очі не бачу !!! тільки позитивні враження від аппарату ...

- проте там бачу нормальні фв т5 від 8000 євросів починаються , а за такі гроші 2 суперові транзити взяти можна ... коротше - поживем побачим !:)

alexusaty
05.11.2012, 23:32
фольца хочу !!! бляха !!! на очі не бачу !!! тільки позитивні враження від аппарату ...
погоди, ты его еще не эксплуатировал. Тоді враз очі все бачимуть. Скрізь кишеню та гаманець!

alexvivaro
06.11.2012, 08:00
по поводу *самостоятельно растаможить*.В МРЕО,когда приходится там бывать, естесственно прибегал к *решениям*.За пару нигерийских юаней докумменты (готовые)-уже на руках.Сэкономленое время-теже деньги.Можно ,конечно и самому.Желательно вдвоем-одному за день можно и не успеть (земляки поймут-у нас одно из самых корумпированныхх мрео).Лично видел ,как львовянину ,думавшему ,что получит документы в день сдачи ,сказали *прийти завтра*.Знакомый ,когда взял ланоса с салона,на мое предложение,типа ,чего на площадке париться,сказал:*да ну ,она же новая ,какие проблемы-поставят на раз -два*.Не знаю,как там *раз-два*-позвонил он мне уже с областного гаи (какое оно имеет отношение к постановке новой машины на учет-непонятно):D.Короче,поехали мы в мрео через час он уехал с номерами и документами.Вот.А таможня-это дааалеко не мрео...
Что касается повреждений-если они зафиксированы в исходных бумагах,то машина может передвигаться только на лафете.Знаю ,конечно,безбашенных,которые выезжали с чужими номерами и техпаспортом за границу(брали номера и документы похожей машины , цепляли за границеей,проезжали Польшу и перед границей перецепляли:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)Но это надо иметь фарт.

mijki
06.11.2012, 11:07
alexvivaro

Пошкодження кузова невеликі , великий пробіг , машина ж може самостійно рухатись ... так ? Не братиму ж для себе, звичайно, щось *таке* - з непрацюючим мотором чи коробкою чи сильними пошкодженнями ...

На рахунок часу оформлення , може й помиляюсь , але який такий таможенник відмовиться за *подяку* оформити мене по людськи ... ? Тай брокер підкаже що до чого ... В мене час не на ціну золота але з іншого боку замучений буду з дороги ... думаю , помаленьку якось з людьми домовлюся та за кілька годин проїду ту таможню ... :rolleyes:

mijki
17.11.2012, 16:55
Чому на фірму розтаможувати не хочеться - фірми тепер часто судять за кримінал , майно їхнє попадає під заставу , тобто є ризик що *рідну, заплачену* машину взагалі забрати можуть ! :o:confused: крайнього не знайдеш ...

А так - переплачуєш при розтаможці , зате спиш спокійніще...

ЕГОР 60
17.11.2012, 19:35
Кого интересует тема растаможки телефон в личку

mijki
18.11.2012, 18:31
Наштовхнувся на хороший сайт по розтаможці - автолайн24 ... там гонщики сидять , заробляють суто перегоном , розповідають все по темі *без байок та морозу* :D